Canim bana fiyat hakkinda bilgu verirmisin benjm icin cok onemli burun ucu ameliyati olmak jstiyorimyelloworange .!.:Zühtu beye oldum. Buradaki tavsiyelere yorumlara uyarak karar verdim. Ameliyat öncesi süreçten ve sonrasından şu an için memnunum. Çabucak iyileşebilmek ve herhangi bir olumsuzluk yaşamamak için dualarınızı eksik etmeyin. Mesajlarıyla ve yorumlarıyla destek olan Arkadaşlara çok teşekkür ederim. Allah razı olsun :)
canım aramıza hoşgeldin.yeni burnuşun hayırlı olsun inş en kısa zamanda iyileşirsin.Zühtü hocaya bugün sabah ameliyat oldum. Buradaki tavsiyelere yorumlara uyarak karar verdim. Ameliyat öncesi süreçten ve sonrasından şu an için memnunum. Çabucak iyileşebilmek ve herhangi bir olumsuzluk yaşamamak için dualarınızı eksik etmeyin. Mesajlarıyla ve yorumlarıyla destek olan Arkadaşlara çok teşekkür ederim. Allah razı olsun :)
canım nasıl küçülme olmuyor.tamamen değişiyor kendimden biliyorum cünki bayagı bir ufaldı ve tamamen yeniden şekil ve burun değişti.yoksa neden ameliyat olacaksın ki bi anladımı olmaz:)Kızlar yapılan burunlara bakıyorum da boyut olarak bi küçülme olmuyo sanki sadece şekli düzeliyor. Yoksa ben mi yanlış değerlendiriyotum
canım zühtü beyin kendisi görüp fiyat veriyor.bak arkadaş olmuş mesela 4.500 tl yazmış.burnun durumuna görede fiyat veriyordu.muayenesi zaten ücretsizdi gidip kendinde net fiyat alabilirsin.hem muayenede olursun sağlıklı bi sonuç almış olursun.Arkadaaslar ben burun ucu ameliyatı olamk isyorim zuhtu beyin fiyat aralığı hakkinda bilginiz varmi yardimci olursaniz cok sevinirim
canım hayırlı olsun allah yardımcın olsun.merhabalar, bugün zühti bey'le randevum vardı. 14 kasımda burun estetiği yaptırıcam ve hatta öncesi-sonrası tüm gelişmeleri paylaşmayı düşünüyorum fakat benim sizlere bi sorum olucak, zühti demir'e çene estetiği yaptıran oldu mu? çok acil cevap lazım, lütfen yardımınıza ihtiyacım var
canım merhaba sana özelden foto atıcam ama fiyat konusunda bişey diyemem cünki seni görmesi lazım burda yeni olan arkadaşlarımız sana yazabilir.Zühtü bey burun estetiği fiyatı nedir arkadaşlar bende olmayı düşünüyorum? uzun süredir araştırma yapıyorum en çok öne çıkan isimlerden biri zühtü demir, fiyat konusunda hiç bilgi göremedim yardımcı olursanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?