Dr. Zühtü Demir Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ank32
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canim bana fiyat hakkinda bilgu verirmisin benjm icin cok onemli burun ucu ameliyati olmak jstiyorim

Arkadaaslar ben burun ucu ameliyatı olamk isyorim zuhtu beyin fiyat aralığı hakkinda bilginiz varmi yardimci olursaniz cok sevinirim

canım aramıza hoşgeldin.yeni burnuşun hayırlı olsun inş en kısa zamanda iyileşirsin.

Kızlar yapılan burunlara bakıyorum da boyut olarak bi küçülme olmuyo sanki sadece şekli düzeliyor. Yoksa ben mi yanlış değerlendiriyotum
canım nasıl küçülme olmuyor.tamamen değişiyor kendimden biliyorum cünki bayagı bir ufaldı ve tamamen yeniden şekil ve burun değişti.yoksa neden ameliyat olacaksın ki bi anladımı olmaz:)

Arkadaaslar ben burun ucu ameliyatı olamk isyorim zuhtu beyin fiyat aralığı hakkinda bilginiz varmi yardimci olursaniz cok sevinirim
canım zühtü beyin kendisi görüp fiyat veriyor.bak arkadaş olmuş mesela 4.500 tl yazmış.burnun durumuna görede fiyat veriyordu.muayenesi zaten ücretsizdi gidip kendinde net fiyat alabilirsin.hem muayenede olursun sağlıklı bi sonuç almış olursun.

merhabalar, bugün zühti bey'le randevum vardı. 14 kasımda burun estetiği yaptırıcam ve hatta öncesi-sonrası tüm gelişmeleri paylaşmayı düşünüyorum fakat benim sizlere bi sorum olucak, zühti demir'e çene estetiği yaptıran oldu mu? çok acil cevap lazım, lütfen yardımınıza ihtiyacım var

canım hayırlı olsun allah yardımcın olsun.

Zühtü bey burun estetiği fiyatı nedir arkadaşlar bende olmayı düşünüyorum? uzun süredir araştırma yapıyorum en çok öne çıkan isimlerden biri zühtü demir, fiyat konusunda hiç bilgi göremedim yardımcı olursanız sevinirim

canım merhaba sana özelden foto atıcam ama fiyat konusunda bişey diyemem cünki seni görmesi lazım burda yeni olan arkadaşlarımız sana yazabilir.

Arkadaslar merhaba, ykarıda resimleri mi ekledim ben yaklaşık 15 ay önce (hatta 16 ay olmak üzere) zühtü hocaya ameliyat olmuştum. aslında çok büyük sorun yasamadım. burnumun önceki halide cok kötü değildi biraz iri bir burundu yamukluk vs yoktu. su anki halimde resimdekiler gibi. yanlardan görünüşte bir sorunum yok. ancak önden sol tarafımda (resimde sağ) bir çöküklük var. daha doğrusu ne olduğundan tam emin değilim. ilk baslarda şişlikler nedeniyle pek belli değildi. yaklaşık ameliyattan 2 ay sonra belli olmaya başladı. bu aralar iyice bir gözüme takılmaya başladı. bazen ışıkla bile değişebiliyor gerçi. arkadaşlarıma söylüyorum sen söyleyince anlaşılıyor cok önemli değil diyorlar. bu konuyla daha ilgili olduğunuz için sizlerin de fikrini almak istedim.

daha önce böyle bir durum yasayan var mı? ayrıca bu çöküklük olan tarafta elimle dokunduğumda hala çıtırtı sesi geliyor. ameliyatın üstünden cok zman geçti ama hala sanki o ksımda oturmayan birsey var. en son yazın kontrole gittiğimde hoca, o tarafta bir yapışıklık var ufak bir operasyonla çözülebilir daha iyi nefes alman için yapılan bir işlem demişti. ama bir daha estenik beni arayıp kontrole çağırmadı. her neyse yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar. siz ce benim revizyon olmam gerekir mi?

menderesh canım eger sana böyle bişey demişse ufak bir operasyon diye arayıp söyle ve git düzeltsin onların aramasını beklemek saçma olur.onca hastaları var.unutmuşlardır.sen kendin arayıp bunu hatırlat bence

Sizlere kendi sürecimi yazmak istiyorum. Bilen bilir bir süre önce forumda vardım. Ben de olumlu yorumlar ve fotolar sayesinde hocaya ameliyat oldum. Bir süre sonra burnumun iki yanında gözlerime yakın tarafta şişlikler oldu. Ödem değil kemik gibi sert. Bir sene gitmedi tekrar aynı hocaya ameliyat oldum ufak bir operasyonla düzeltilecek sanarken mosmor oldum, şiştim. Bekledim düzelsin diye. Alçıdan ipince bir burun çıktı depresyona girdim. Üçüncü ameliyat fikrini düşünmek bile istemiyordum. Resimlerimi sildim hesabımı kapattım. İyileşmeyi bekledim. İncelik biraz normale döndü ya da gözüm alıştı. Ama U uberic arkadaşınki gibi sol tarafımda göçük kaldı. Bekledim iyileşsin diye geçmedi. Bir tarafım daha göçük bir tarafım daha şişkin. Dolayısıyla uzun bir süre de burnum yamuk diye aynalara küstüm. İyileşti burnum artık 6 ay oldu ikinci ameliyatı olalı. Ama sol göçük tarafımdan şimdi çok zor nefes alıyorum. Yapışma olabileceğini düşünürken az önce U uberic arkadaşım yorumunu gördüm. Şimdi başka bir doktora görünüp fikrini alacağım. Yani benim sürecim başarılı geçmedi beni memnun etmedi. Çok memnun olan vardı hiç olumsuz yorum yoktu ben karar verirken. Şimdi benimle aynı dertleri yaşayan arkadaşlar görüyorum. Dediğim gibi çok memnun olan var olmayan var. Yani ben şanssız kesimden oldum ne yazık ki!

Arkadaşlar olumlu olumsuz birçok yorum var lütfn yardıma ihtiycm var olumlu yada olumsuz görüşlerinizi resimlerinizi bekliyorum artk gun almam gerek.

Ben hocaya ameliyat olmadım ama görüşmeye gittim. Hiç ilgilenmedi, sadece 2 hastanın fotoğrafını gösterdi, yani biran önce gitmem için gözlerimin içine baktı resmen. Günahını almak istemem ama o gün çok paspaldım, belki de nasılsa bana ameliyat olmaz boşuna vakit kaybetmeyeyim dedi sanırım. Sonuçta görüşme ücretsiz ameliyat olmayı düşünmeyenler bilr geliyor olabilir.
Uzun lafın kısası ben ona ameliyat olacaktım ama o kdr kötü bi görüşmeydi ki vazgeçtim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…