Dr. Zühtü Demir Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ank32
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E hadi bakalim ;-)

evet catir catir resimler ekliyecegim ;-) cünki ben cok zor karar aldim bu konuda ameliyatimdan sonra bi kac seyler daha paylasacagim sizlerle..

insan uzakta olunca doktor doktor gezemiyor ve bu yüzden önce ve sonrasi resimler cok önemli ve ben insanlara yardimci olacagim cünki kendim dedigin gibi bunun gazabina ugradim..Ayrica senin etkin cok oldu bunu da söyliyeyim ameliyat olmadigin halde :-)

memis resimlerini koymiyacagim ama ;-P

canımm uamrım güzel bir burun istediğin memeişlere sahip olursunn..

umarım kararında doğru şekilde etkilemişimdir senii....

zühtü beye benden sende selam sölee...alıştı artık selamımaa şimdi bağmlılık yapmıştır söylemesem olmazzz:jeyyar:

bu arada saymama memiş resmide isterimm:jeyyar:hihoyyytalkisalkisalkis

ank32 cilek.35 ela12 lakito oldular supergirll bugün ameliyat oldu acaba nasildir CADIARZU BlackHoneyde gidiyo e frapanda bu ay olcakmis teknologda gider bu ay oske.06da bi iki ay sonra gider allahhh geriye bi ben kaldim´kaydirigubbakcemile3
tami tamina 10 kisi oluyoruz kizlar hepimiz zühtü beye olursak kaydirigubbakcemile2 vay bee en cok hasta sayisinami sahip olcak acaba zühtü bey KK'da :lepi: :roflol:
aaaa BlackHoneycim olurmu gögüs resimlerinide ekle derrrmisim:) bikiniyle cekinip eklersin kiz sende nolcakki :roflol: :P

ank32 cilek.35 ela12 lakito oldular supergirll bugün ameliyat oldu acaba nasildir CADIARZU BlackHoneyde gidiyo e frapanda bu ay olcakmis teknologda gider bu ay oske.06da bi iki ay sonra gider allahhh geriye bi ben kaldim´kaydirigubbakcemile3
tami tamina 10 kisi oluyoruz kizlar hepimiz zühtü beye olursak kaydirigubbakcemile2 vay bee en cok hasta sayisinami sahip olcak acaba zühtü bey KK'da :lepi: :roflol:
aaaa BlackHoneycim olurmu gögüs resimlerinide ekle derrrmisim:) bikiniyle cekinip eklersin kiz sende nolcakki :roflol: :P

fstkcım sıra sana geliyorr kızz inşş hayırlısıyla senide aramızda yeni burnuşunla görcezzz vatana millete hayırlı olsun kızz:DDDDD

fstkcım sıra sana geliyorr kızz inşş hayırlısıyla senide aramızda yeni burnuşunla görcezzz vatana millete hayırlı olsun kızz:DDDDD

ahhh ahhh nerde o günler daha cok var maalesef:)
kizlar burnumu ve tasarimimi eklicem birazdan :lepi: ama sonra tekrar kaldircam cünkü cok kötü burnuuummmmmm mafoldumben

olamaz yaaa programim kafayi yedi ne güzel az cok biseye benzetebilmistim tasarimimiiiii mafoldumben

Bikinilimi ha haa ekliyeyimde benimki bacaklarimi kirsin enisden yani eyvahedigeldismile:1no2:delikafadulden

canımm uamrım güzel bir burun istediğin memeişlere sahip olursunn..

umarım kararında doğru şekilde etkilemişimdir senii....

zühtü beye benden sende selam sölee...alıştı artık selamımaa şimdi bağmlılık yapmıştır söylemesem olmazzz:jeyyar:

bu arada saymama memiş resmide isterimm:jeyyar:hihoyyytalkisalkisalkis

Ya Selam ileteyimde isim olarak nikden tanirmi? yani takip altindayiz bizden iyi bilir nikleri ;-)

valla black beni tanır kesinn herkeslee selam söledimm..
teknolog dee..gidince kaydımıda öle yaptıracağımm..kaydirigubbakcemile5

ha ha haaaaaa:D olsun cnm yabancimi var sanki enistecim bisey demesin:):P:P saka sakaa kizz:)
jaaa belki nicklerden taniyabilir:D hehe ama sen benim adimi biliyosun zaten öylede söyleyebilirsin valla takil kafana göre

kızlar kazen admin bey burada almanca konuşulduğu için kızmış ve uyarı vermiş. kazen bey bu başlığın burada neden acıldığınıda anlamamış ve doktorlar bölümüne taşınıp yeniden bir başlık altında konun açılmasının uygun olacağını söyledi..zühtü beyin zaten doktorlar bölümde olduğunuda belirtti.bende burun estetiği adı altında bu şekilde açılan topikler olduğu için böyle bi konu açtığımı ,benim zühtü beye ameliyat olduğumu ve olacaklarında bir yerde toplanıp birbirimize yardımcı olmak adına açtığımı söyledim artık yeni bir topik acıp orda derdimizi paylaşcaz gibi gözüküyor..sizinle paylaşmak istedim kızlarr

neden yeni bi topic acilcakki ordadami estetik hakkinda sohbetler yasak olcak anlamadim ben gitti
herkes bütün topiclerde konusuyo bi biz zühtü demir adi altinda acilan topicte ESTETIK ve zühtü demire ameliyat olmak icin konusmamizdami bi sakinca oldu hicbisey anlamadim valla
peki simdi hangi topicde konuscaz anlamadim ben bsiey :(

neden yeni bi topic acilcakki ordadami estetik hakkinda sohbetler yasak olcak anlamadim ben gitti
herkes bütün topiclerde konusuyo bi biz zühtü demir adi altinda acilan topicte ESTETIK ve zühtü demire ameliyat olmak icin konusmamizdami bi sakinca oldu hicbisey anlamadim valla
peki simdi hangi topicde konuscaz anlamadim ben bsiey :(

Canım bak artık burdan takip edicez. Bende anlamadım ama öle olsun bize heryer paris :hulya:

kızlar bundan sonra türkçe dilden başka bi dil kullanmıyalım ve sadece burunla ilgili sohbetimize devam edelim bakalım ne gibi bir uyarı daha gelecekk ben burda devam ediyorum topikleride inceledim estetik bölümde dr adı altında dolu topik var bu bize haksızlıkdır.kazen bey burdan sesleniyorum burun estetiği altında birsürü dr adı gecerek açılan topikler var onlarıda o zaman doktorlar altına yeni konu açarak davet etsin bize neden bu uyarı halen cözemedim ben buraya yazmaya devam ediyorum saygılarrr

yada bu topik olduğu gibi bir sürü yazılarımız yorumlarımız var doktorlar adı altına taşınsın bu kadar yorumlar yazılar boşa gitmesinnn

kızlar bundan sonra türkçe dilden başka bi dil kullanmıyalım ve sadece burunla ilgili sohbetimize devam edelim bakalım ne gibi bir uyarı daha gelecekk ben burda devam ediyorum topikleride inceledim estetik bölümde dr adı altında dolu topik var bu bize haksızlıkdır.kazen bey burdan sesleniyorum burun estetiği altında birsürü dr adı gecerek açılan topikler var onlarıda o zaman doktorlar altına yeni konu açarak davet etsin bize neden bu uyarı halen cözemedim ben buraya yazmaya devam ediyorum saygılarrr

benim yüzümdenmi uyari geldi yaa mafoldumben cok üzgünüm ama ondan önce ceza verilmisti bize zaten konunun disina cikiyosunuz diye

bizim topiğimizi olduğu gibi doktorlar adı altına alsın taşısın bu kadar yazımız boşa gitmesin yada burda devam edelim herkesde konuşmalrına ve konu dışına cıkmasın

cidden bu ne sacmalık ya yazdıklarım bu topiğe uymuyosa oraya hiç uymuyor ne zuhtu beyin fanatiğim ne de ona ya da bir başkasına teşekkür ediyorrum. Madem buraya bir şey yazılmayacak kapasın topiği..

Bu arada hala arayamadım zuhtu beyi hiç zamanım olmadı bu saatte cok gec sanırım nehiyycim hayırlı olsun sen unal beye olcaktın diye biliyorum ben??

Back
X