Dr. Zühtü Demir Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ank32
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
lakitocum nerde ya yeni resimlerini dört gözle bekliyoruzz tatlım

lakito pazar günü kendisi cikarcakmis bantlarini

sonunda benim konum açıldı ve admin yağmur'a burdan cok teşekkür ediyorum cok mutlu oldum:)

Doktorumun adını görünce yazmak istedim..ben burundan olmadım ama gögüsten oldum kendisine zühtü beye cok teşekkür ediyorum ona burdan buraya yeni üyeyim önceden cok takipcisiydim burayı okumakla geciyordu bir zamanlar ama bana cok yardımcı oldu bende kendisine gögüsten oldum cok mutluyum 8 ay oldu burunda olmayı düşünmedim değil ama cokta takıntım yok allahtan gögüs kadar olamaz herkese cok geçmiş olsun arkadaşlar

Doktorumun adını görünce yazmak istedim..ben burundan olmadım ama gögüsten oldum kendisine zühtü beye cok teşekkür ediyorum ona burdan buraya yeni üyeyim önceden cok takipcisiydim burayı okumakla geciyordu bir zamanlar ama bana cok yardımcı oldu bende kendisine gögüsten oldum cok mutluyum 8 ay oldu burunda olmayı düşünmedim değil ama cokta takıntım yok allahtan gögüs kadar olamaz herkese cok geçmiş olsun arkadaşlar

aramıza hoşgeldin canım :)

nerdeeee bizim ameliyattt olan fıstıklarrr kimseden ses yok aaaa:)

bizim ameliyat olan kızlar nerdesiniz siz yaa terk ettiniz burayı :43:

Burdayıııımmm:) Naber napıyosunuz?? çok uzun zaman oldu Zühtü Bey i gömeyeli. Biz taşındık evimizin dibine gelmiş meğer:15: Bi ara gidip görüşcem öylesine halini hatrını sormaya tekrardan tşk etmeye:)

Burdayıııımmm:) Naber napıyosunuz?? çok uzun zaman oldu Zühtü Bey i gömeyeli. Biz taşındık evimizin dibine gelmiş meğer:15: Bi ara gidip görüşcem öylesine halini hatrını sormaya tekrardan tşk etmeye:)

iyidir canım fıstığım hokka burunlum :64:şimdi zühtü bey tekarar bu taraflara geldi zaten eski yeri cok uzaktı merkeze iyi oldu ..sen nasılsın kızz özledim vallaha burdaki fıstıkları yok oldunuz bir demirbaş ben kaldım sanırım bende evde oturmasam bende giremezdim sanırım..gidince bendede slm söyle gerci ben kuzenimi her ay prp ye götürüyorum yüzüne görüyorum arada girip yazın kaybolmayın öpüyorum seni kuzum :38:

ank 32 menekşe] merhaba ben de burun estetigi düşünüyorum, yenı uyeyım de, pek bılmıyorum nasıl oldugunu,senin burun fotoğrafını gorebılmem ıcın benı eklemen gerekıyor galiba, ekleyebılır mısın rica etsem:) bır de zuhtu bey lokal anestezı mı genel anestezı mı yapıyor? teşekkurler...

slm dr zuhtu beye ameliyat olaniniz varmi eyulde ameliyat olacagim ankartada hollandada kaliyorum yardimci olursaniz seviniriml

ameliyat olaniniz varmi eyulde ameliyat olacagim ankartada hollandada kaliyorum yardimci olursaniz seviniriml kusura bakmayin 25 kere yazmam lazim sory

bende zühtü beyden burun estetiği olmuş kişilerin fotolarını görmek istiyorum, ank32,lakito,nehiy,çilek arkadaşlar şuan yeni olduğum için fotolarınıza ulaşmak güç, size ulaşmamın daha kısa bir yolu yok mu:58:

bende zühtü beyden burun estetiği olmuş kişilerin fotolarını görmek istiyorum, ank32,lakito,nehiy,çilek arkadaşlar şuan yeni olduğum için fotolarınıza ulaşmak güç, size ulaşmamın daha kısa bir yolu yok mu:58:

canım seni ekledim ve sana özelden mail adresimi atayım sormak istediklerini mail atarak bana sorabilirsin..ekleme yaparsanda bana eklemeler gelmiyor msnde sorun var mesaj yazarak ulaş önce görüşürüz..

canım seni ekledim ve sana özelden mail adresimi atayım sormak istediklerini mail atarak bana sorabilirsin..ekleme yaparsanda bana eklemeler gelmiyor msnde sorun var mesaj yazarak ulaş önce görüşürüz..

cnm fotolarına bende bakabilirmiyim büyük ihitmal zühtü beye ameliyat olcam bende

cnm fotolarına bende bakabilirmiyim büyük ihitmal zühtü beye ameliyat olcam bende

canım sen eklisin bende görebilirsin fotolarımı acık zaten ama yeni üyeysen msj sayının dolması gerekiyor görmen için sanırım ..sen ne zaman olmayı düşüyorsun bellimi aldınmı gün felan

canım sen eklisin bende görebilirsin fotolarımı acık zaten ama yeni üyeysen msj sayının dolması gerekiyor görmen için sanırım ..sen ne zaman olmayı düşüyorsun bellimi aldınmı gün felan

zühtü beyle görüşmeye gitcem bu hafta içi bi kaç doktorla daha görüşcem karar veremedim daha cnm

zühtü beyle görüşmeye gitcem bu hafta içi bi kaç doktorla daha görüşcem karar veremedim daha cnm

bizlerı de haberdar et canım, ben de ankaradayım ve burun estetıgı dusunuyorum, doktorlar hakkındakı ızlenımlerını, muayene amelıyat ucretlerını falan aktarabılırsen cok memnun oluruz. zühtü bey hemen randevu verdı mı, doktorlar tatıle falan gıder mı su ara, ben de bır an once olmak istıyorum ama seneye kaldı gıbı gorunuyor benım ışım:( ank32 yı gordukce ınsanın estetık olası gelıyor:) o yuzden zuhtu bey yakın gelıyor bana.

Back
X