Dr. Zühtü Demir Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ank32
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende doktor araştırıyorum sitede.şunu farkettim emre ilhanın hastaları fotolarını koymuş ama zühtü demirin hastalarının fotosunu hiç göremedim.Buda insanın kafasını karıştırıyor.acaba zühti demirin hastası olup resimlerini paylaşacak arkadaş var mı?kendisine kendilerine minnettar kalacağım.
sevgiler
ege

canım en yakın dönemde olan arkadaş var bramblerose bu kişide yakın dönemde olanlardan birisi cok kişi varda olan bi kaç ay sonra yok oluyorlar cok kişi var esasında eklersen görebilirsin fotoları var

7 eylülde olucam hayırlısıyla :)

hadi bakalım hayırlısı olsun canım sende gün saymaya başlamışsın yakında senide aramızda görcez hayırlısıyla olup aramıza dönersin inşallah sıra sende yorumları yapcaz artık sanada.DD

forumda her nekadar çoğu kişi emre ilhan'ı önersede sanırım bende zühtü demiri tercih edeceğim.Edenbeast arkadaşım ameliyattan sonra kendini iyi hissettiğinde tecrübelerini paylaşırmısın çok merak ediyorum ameliyat sürecini sonrasını...öncesinde tomoğrafi istedi mi dr?

forumda her nekadar çoğu kişi emre ilhan'ı önersede sanırım bende zühtü demiri tercih edeceğim.Edenbeast arkadaşım ameliyattan sonra kendini iyi hissettiğinde tecrübelerini paylaşırmısın çok merak ediyorum ameliyat sürecini sonrasını...öncesinde tomoğrafi istedi mi dr?

hayır istemedi. sadece yaptırmam gereken kan tahlilleri ile almam gereken ilaçların listesini verdi. bir başka doktor istediği için daha önceden çektirdiğim röntgen gibi bişey (adını unuttum) vardı yanımda. onu bile incelemedi. üstünde durmadım ben de, doktor olan o sonuçta :)
ama şunu da belirteyim, ben zühtü bey'le sadece bir kere görüştüm. ameliyat günü aldım ve çıktım :) bundan sonra neler olacağını bilmiyorum. ameliyat olmuş tecrübeli arkadaşlara sorarsan daha iyi bilgi verirler.

nasıl yani incelemedi , ozaman sende nefes alamama gibi bir sorun yok öyle değil mi arkadaşım, eğer ki varsa muhakkak inceler estetiğin yanısıra tıkanıklık yaratan etkenleri ortadan kaldırma yollarını da düşünürdü gerek kendi gerekse bir kbb'ci ayarlayarak.. yani ank 32 arkadaşımızında birçok yerde bahsettiği gibi sorunun neyse iyi ifade et ki sonuç senin problemlerini ortadan kaldırıcı olsun...

edenbeast merhaba tekrar
zaten forumda yakın zamanda ameliyat olmuş bazı arkadaşlara merak ettiklerimi sordum sağolsunlar bu forumdaki kişilerin çoğu çok yardımsever üşenmeden sorduklarıma cevap verdiler Ank32'yede çok tşk ederim oda çok yardımcı oldu iyikide bu forumu açmışsın vallahi.bir kişi dr.un ameliyat olmadan önce tomoğrafi istediğini söyledi ama onun burnunda deviasyon da varmış belki ondan.ben tüm dr.ın istediğini sanmıştım.
aslında bende remimi koyup fikrinizi sormak istiyorum ama müdürümüzle aynı odada toplam 4 kişiyiz ve butip şeyler hoş karşılanmıyor...ama birara gerekirse bir internet kafeden yükleyeceğim en sonunda...

nasıl yani incelemedi , ozaman sende nefes alamama gibi bir sorun yok öyle değil mi arkadaşım, eğer ki varsa muhakkak inceler estetiğin yanısıra tıkanıklık yaratan etkenleri ortadan kaldırma yollarını da düşünürdü gerek kendi gerekse bir kbb'ci ayarlayarak.. yani ank 32 arkadaşımızında birçok yerde bahsettiği gibi sorunun neyse iyi ifade et ki sonuç senin problemlerini ortadan kaldırıcı olsun...

nefes alma problemim olduğunu düşünüyorum dedim. zühtü bey muayene etti ve kemikte eğrilik olduğunu söyledi. bu ameliyatta nefes alman da düzelecek dedi. ben buna cevap olarak "tomografi olmadan nasıl karar verirsiniz" mi demeliyim?
hepimiz mükemmel sonuçlar istiyoruz ama bunu paranoya derecesine vardırıp, yıllardır bu işi yapan uzmanlara akıl vermek bana pek doğru gelmiyor.

zühtü bey burundan tomografi istemiyor cünki bendende istemedi .canım ve benim olan arkadaşlarımda ameliyat oldu.onlardanda istemedi. sadece bildiğim darbe almış burunda istiyordu.

edenbeast merhaba tekrar
zaten forumda yakın zamanda ameliyat olmuş bazı arkadaşlara merak ettiklerimi sordum sağolsunlar bu forumdaki kişilerin çoğu çok yardımsever üşenmeden sorduklarıma cevap verdiler Ank32'yede çok tşk ederim oda çok yardımcı oldu iyikide bu forumu açmışsın vallahi.bir kişi dr.un ameliyat olmadan önce tomoğrafi istediğini söyledi ama onun burnunda deviasyon da varmış belki ondan.ben tüm dr.ın istediğini sanmıştım.
aslında bende remimi koyup fikrinizi sormak istiyorum ama müdürümüzle aynı odada toplam 4 kişiyiz ve butip şeyler hoş karşılanmıyor...ama birara gerekirse bir internet kafeden yükleyeceğim en sonunda...

canım senin dediğin gibi ve neşelicocuğun dediği gibi burunda bir sorun varsa deviasyon yada darbe almış burunda tomoğrafi istiyor ayrıca benim sol burun içindeki kemikte egrilik vardı . zühtü bey onu zaten muayenede gördü ve bende alerji yapmıştı sürekli burnum akıyordu ona ragmen tomografi istemedi ve kkb cı bir doktorda girdi benim burun operasyonunda o kadar uzamanlar ki doktorlar gördüklerinde muayene ederken yapılcak işlemin zaten biliyorlar benim kaç sene oldu allaha şükür ne şeklinde nede nefes almamda bir sorunum yok olsa zaten sorunum burda onuda yazardım övmek yada doktorum iyi diye demiyorum sonuç önemli olan inşşda senelerce bir sorun cıkmadan böyle gider ben doktorumdan cok memnunum tabiykide tavsiye ederim:66:

Merhaba ben de 10 Haz 2011 de oldum burun ameliyatımı dr beye...şuan hala çok şiş insanlar anlamıyorlar beğeniyorlar ama ucu kocaman duruyor...:) inşallah çabuk iner artık son halini görmek istiyorum aylar geçmiyor:)

Merhaba ben de 10 Haz 2011 de oldum burun ameliyatımı dr beye...şuan hala çok şiş insanlar anlamıyorlar beğeniyorlar ama ucu kocaman duruyor...:) inşallah çabuk iner artık son halini görmek istiyorum aylar geçmiyor:)

canım o aylar esasında bir geçiyor ki bir bakmışsın seneler geçmiş benim gibi merak etme o şişlikler felan hiç kalmayacak beklemek zaten adamı cok yoruyorki süper burnun oldu canım ben cok begeniyorum cünki bende o devrelerden geçtim benim şişliklerim cok fenaydı sizinkisi benden cok cok iyi yinede doktorumuzun eline sağlık önceki hali nerde şimdiki hali nerde :))

Selam arkadaşım,

resimlerine baktım ve eğer bilmeseydim ameliyat olduğunu anlamazdım.o kadar doğal duruyor ki...fakat burun resmin çok yakından çekilmiş bir tane tüm yüzünü gösteren bir resim eklesene...daha iyi yorum yapabiliriz o zaman fakat ben burnunu sevdim...

ank 32 özel mesaj gönderemiyorum, bana nihan_caliskan@yahoo.com adresine fotoğraf gönderebilirmisin

bide ameliyattan sonra sorun yaşadınmı

tamm canım aldım email adresini sana mail olarak atarım ..vallaha şükürler olsun hiçbir sorun yaşamadım ben agrımda olmadı şişlikler ve morluklar hariç tabi onlar olmadan olmuyor canım:))

sonunda ameliyat oldum kızlar :) uyandıktan sonraki ilk saatler iyiydi ama bugün gerçekten zor geçiyor.
tecrübeli arkadaşlara bir sorum olacak, tamponlar alınırken çok acı hissediliyor mu?

Back
X