Ben oldum zühtü beye ve çok başarısız bir ameliyat geçirdim eski burnumu şu an öyle arıyorum ki çünkü burnumda yaptığı bi dünya hata ( burun kanatları çöktü, burnumun tam önünde girinti yapmış, nefes alamama problemim yok ken artık var ....vs) daha bidünya şey ama asıl önemlisi burun kemiğim ayrıldı hemde ameliyattan hemen sonra...daha yazayım mı... kendisiyle ilk görüşmemde red etti yok burun kemiğinde bişey yok dedi bide kızdı ama zaman geçince şişlikler inip herşey gün gibi ortaya çıkınca kabul etti ve ameliyat olman lazım dedi 1 yıl sonra gel dedi . Bu arada hamile kaldım ve çocuk doğurdum ve haliyle emziriyorum ve bişey yapamıyorum bu arada ne aradı ne sordu ya ben bi hastamın burnunu ayırdım bi arada kontrol edeyim falan demedi...ilgi sıfır şimdi gitsem bide azar yersin bilmiyom artık neden...Ameliyat olmak zorundayım artık, tabiki estetik kaygılardan değil sağlık sıkıntısından hem dünyanın parasını ver hem bi dünya problem çıkarsın başına tabi ki bişeyler yapıcam en kısa zamanda farklı yollardan hakkımı arıyacam...
İşte insan bunları duyunca korkuyor ameliyat günümü aldım zühtü beyden, ama bu yorum beni şimdi gerçekten düşündürmeye başladı. Sizin ki revizyon muydu