lakitomm biliyorsunkii bandajlar çıkınca hayal kırıklığı oluyorr bölee.birdee send ebenim gibi uzun bir buruna sahiptin biz hiç burun delikleirmizi görmedik aynadaa doğduk doğalı bend eşimdi etrafıma bakıyorumm ondna sonraa artistlere bakıyorum burun delikleri hep görünüyorr bizim gözümüz alışmamış canım delik görmeye :roflol::roflol
ndan sana tuhaf gelebilirr 3 . bir göz her zman içinn seni daha iyi bilgilendirecektirr.a.s..hele sen resimleri koyy biz sana ne olmuş ne olmamaış söleyeceğizz..buyrunnnnnnnnn
ayrıca bazılarında burunn daha yukarı kavislenirken bazılarındada şişler indikte aşağıyaa iniyorr..a.s
tasarımda dahamı dik olsun demiştin iyiki dahada dik istemedin ozma yandıydık:)))):jeyyar:
bir kız cağız vardı konuyu bakamadım şimdi domuz burnu gibi görünüyorumd emişti alçıdaykenn amaa iniyor zmanlaa.
hiç sıkma cannı çok güzle olmuş benim resimde gördüğüm kadarıylaa...helee seni yakındna görem birde anlayacağız.zemuszemus

ayrıca bazılarında burunn daha yukarı kavislenirken bazılarındada şişler indikte aşağıyaa iniyorr..a.s
tasarımda dahamı dik olsun demiştin iyiki dahada dik istemedin ozma yandıydık:)))):jeyyar:
bir kız cağız vardı konuyu bakamadım şimdi domuz burnu gibi görünüyorumd emişti alçıdaykenn amaa iniyor zmanlaa.
hiç sıkma cannı çok güzle olmuş benim resimde gördüğüm kadarıylaa...helee seni yakındna görem birde anlayacağız.zemuszemus