Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ohh beee gördükk ank32 ve lakitonun burnuşları.:))çatliycektim yoksaa..neysee biryerim şişmedi sonundaaa gördüm:))çok güzelsiniz ikinizde maşllahh....
yarın yaparım canım.şimdi çok üşeniyorum:hulya:iner o merak etme hep öyle oluyomus...
ne zaman yapiyosun albüm :dance:
Selam kızlar dışardaydım,şimdi gelebildim.Geldiğim gibi de foruma girdim :)
Ank32 ile beraberdik. Bu arada söyleyim çok güzel bi bayan maşallahhh.
Gelelim burnuma.Beğendim ama ben daha büyük bekliyordumYani ya da bana öyle geldi bilmiyorum. Burnum biraz sağa yamuk gibi görünüyor.Ona canım sıkıldı biraz ama ödemlerden dolayıymış.Fakat halen ister istemez kafama takıyorum. Birde düşündüğümden daha kalkık olmuş gibi. Fakat ucu belki iner biraz daha. Diğer arkadaşlarda bugün çok beğendi. Ben daha bişey anlamadım.O ödemlerin inip burnum düzelsin ve birazda ucu insin istiyorum.
şişlikten evet.Öyle olmasa bantlıykende yamuk görünürdü hem.Böyle gayet düzgün.Birazda ucu insin istiyorum ben.Bu arada anneminde selamı var :)canım tşklerr sakın öyle yamuk oldu felan diye tkılma cünki yamuk değil sadece şiş onlar bi insin o burun süper olcak benim fotoları dr sana gösterdi ne kadar kötüymüşş burnum şişlikleri morlukları seninki süperr maşallah daha zaman geçtikcee dahada oturcak takma kafana anneye slm :))
şişlikten evet.Öyle olmasa bantlıykende yamuk görünürdü hem.Böyle gayet düzgün.Birazda ucu insin istiyorum ben.Bu arada anneminde selamı var :)
Canım sende mi Zühtü Beye oldun ameliyatını?Zühtü Bey gerçi sanmam öyle sorunlu bi burun yapsın.Bi 6 ay bekle bakalım.Olmazsa düzelttirirsin.lakitocum burnunu göremedim ama güzel olduğuna eminim.benim de 4 ay oldu sola yamuk olmuş doktor bana geçer demedi çok rahatsız olursan loka ile düzeltirim dedi ama inşallah seninki doğru çıkar düzelirbenimkide çok inik ucu beğenmedim ortası yıkmu sankiiiii....birde (yaz yaz bitmiyo sorunumkafamçokkarıştı)kemikte bi çıkıntı var sol profilden hafif görünüyo dokununca bariz ama ona da kıkırdak bu erir dedi ama pek inanamadım bekliyorum bakalım 6ay geçsin...
lakitocum burnunu göremedim ama güzel olduğuna eminim.benim de 4 ay oldu sola yamuk olmuş doktor bana geçer demedi çok rahatsız olursan loka ile düzeltirim dedi ama inşallah seninki doğru çıkar düzelirbenimkide çok inik ucu beğenmedim ortası yıkmu sankiiiii....birde (yaz yaz bitmiyo sorunumkafamçokkarıştı)kemikte bi çıkıntı var sol profilden hafif görünüyo dokununca bariz ama ona da kıkırdak bu erir dedi ama pek inanamadım bekliyorum bakalım 6ay geçsin...
Kızlar profilime albüm yapacağım fakat foto makinamın şarjı bitti.Şarjda şimdi.Ya burnum çok kalkık geliyo gözümeÖnden burun deliklerim görünüyo. Umarım iner biraz aşağı bu burun.Neyse fotolarda görürsünüz sizde, bi şarj olsun makinamda.