Dr. Zühtü Demir Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ank32
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
lakito alemsin kızz gülesim yoktu hiçç...na bakarsan bıyıkla filanda çıkar benim m:))
neysee deneye deneye bulamadımm kaçgündür uğraşıyorum şu ürün anahtarıylaa ..hepsii kullanılmışş diyorr..neysee lakito hadi resimleri heycanla bekliyoruz.
hastaneden çıakr çıkmaz doğru eve fazla gezip burnunun ucunu soğuktan uyuşturmaa hemen git resim çek eklee..zemuszemus

:sm_cool: adam burnunu temizledi kaşının iğrençliği solda sıfır kalır sanırım:)
Evet çok utanmıştım. Ne kadar mütevazi ama değil mi.İstese hemşirelerden birine de bırakabilirdi. Gerçi biz utanıyoruz fakat onlara göre gayet sıradandır aslında.

yaniii sürekli göre göre sıradanlaşıyordur artık. Amaan Ben ameliyatı olim yeter ki söz hiç bir şeyden utanmıcam pislik geçici burun baki:)

Peki şişlikler gidince burun delikleri de büyür mü?

evet büyüyor maleseffff bende ilk actım cıktıgında ay minicik burun deliklerim olmus demiştim ki bende kucultme işlemi yapılmadıgı halde,ama şişler inince ameliyat öncesi boyutuna geldiler ve biri buyuk biri kucuk kaldı

evet büyüyor maleseffff bende ilk actım cıktıgında ay minicik burun deliklerim olmus demiştim ki bende kucultme işlemi yapılmadıgı halde,ama şişler inince ameliyat öncesi boyutuna geldiler ve biri buyuk biri kucuk kaldı

Bilmemki canım umarım büyümezler :( Benim küçültüldü ya bide deliklerim belki büyümez geri yaa büyümesin :(

anneminkiler kucultuldu cunku onun burnu cok kemerlıydı ama onunda delikleri ilk gunku kadar minik kalmadı,benim burun deliklerimi kucultmeye gerek gormedi zuhtu bey,yukarı baktırıcam onları sorun kalmıcak demıstı,şikateycide değilim hani kotu değil bide nefes sorunu yaşamak istemiyorum

anneminkiler kucultuldu cunku onun burnu cok kemerlıydı ama onunda delikleri ilk gunku kadar minik kalmadı,benim burun deliklerimi kucultmeye gerek gormedi zuhtu bey,yukarı baktırıcam onları sorun kalmıcak demıstı,şikateycide değilim hani kotu değil bide nefes sorunu yaşamak istemiyorum
Burnunun nesinden şikayetçi olacaksın ki fındık gibi burun :) Sanada yakışmış ayrıca.Herkese yakışmaz mesela o kadar miniş.

Burnunun nesinden şikayetçi olacaksın ki fındık gibi burun :) Sanada yakışmış ayrıca.Herkese yakışmaz mesela o kadar miniş.

evet kucuk ama benim yüzümde cok kucuk hap suratlı derler bana insanlar hatta

bülent ersoyunda burnu kucuk lülülülülülü yok zühtü bey çene ve yüze uyumlu yapıyo burunları öle ucu uzun burun hiç yapmıyor yani dikkat ettiğim kadarı ile

evet kucuk ama benim yüzümde cok kucuk hap suratlı derler bana insanlar hatta

bülent ersoyunda burnu kucuk lülülülülülü yok zühtü bey çene ve yüze uyumlu yapıyo burunları öle ucu uzun burun hiç yapmıyor yani dikkat ettiğim kadarı ile

ayyy bülent ersoyun makyajsiz bi fotosunu gördüm burun denen bisi yok kaydirigubbakcemile3
makyajla fitik gibi oluyo valla nasil degistiriyomus bi makyaj insani :roflol:
evet zühtü beyin yaptigi burunlar genellikle bide kavisli oluyo cnm hic düz yapmiyo sivride yapmiyo cok güzel oluyo ya zühtü demir burunlariiii :lepi:

lakitoooooo ayyy nerdesiiiin gelde bi an önce fotolarini ekleeeeeeeeee

bu arada zühtü beyin çok şirin minik erkek ikizleri var müthiş tatlılar kızlar yerimseniben

aaa ne sirin sen nerden biliyosunnnn??

kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile3

kız zühtü beye slmlarınızı illetim... lakitoyla fazla resim cektiremedik 1 tane resim ekliyorum albüme :)))

aaa ne dedi gelcekler bekleyinde deseydin:)
ayyy nasil olmus burnuusuuu ???
begendimi kendisi????

şişti ama cok iyidi 1 hafta olmasına ragmen morluk felan azdı sizleride söyledim gelecekler var dedim zühtü beyde bekliyorum dedii.. heyecanlı gördüm lakitoyuu begendii tabi ama şişlikler insin daha güzel olcak bende cok begendim burnunu

cok sevindim begendiginee dün iyice paranoyaklasmisti aklinialirimsmile
peki yandan nasil duruyo kavislimi yoksa düzmü? düz olursa biraz moralim bozulur demisti lakito galiba

ama Lakito yok ortalıkta :sm_confused:

:/ belkide isi falan vardir girer heralde sonra

Back
X