Dr. Zühtü Demir Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ank32
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tasarım sonraki fstkın yaptığı şu bir hatun varyaa neydi dizinin simi artist ismi özürlüyümm..andaki hatunun burnuna benzemiş...annemdede oynamıştı işte o kızz...:kedi:

fstk yine iş başındaaa kızz sen estetisyen felan olsan vallaha yaparsınn bu işşkaydirigubbakcemile4

bitane daha yapim o zaman ucunu kaldirmadan

tasarım guzzel yakışmış da fstkın yaptıgı daha mı guzel bilmem:) (bu annemle benm fikrim)

Kızlar güzel olmuş teşekkür ederim :) Yalnız fotoları burdan kaldırsak albüme koycam ben şimdi erkek arkadaşım buraya girdiğimi bilio bunları görürse sorun çıkartabilir

Son düzenleme:
tasarım sonraki fstkın yaptığı şu bir hatun varyaa neydi dizinin simi artist ismi özürlüyümm..andaki hatunun burnuna benzemiş...annemdede oynamıştı işte o kızz...:kedi:

bu mesajımı anlayan oldumuunaniknanik:1rolleyes::roflol::roflol::roflol:

düzeltiyorummm..

tasarım sonraki fstkın yaptığı şu bir hatun varyaa neydi dizinin ismi ... artist ismi özürlüyümm..ondaki hatunun burnuna benzemiş...annemdede oynamıştı ....işte o kızz...

ayy teknologunki de guzel olmuşş.. Ben doğal doğal diye tutturuyodum Buraya takıla takıla artık fikrim değişti yaptırmışken degsin diyorum:)

tamam canim bi önceki mesajimdakini kaldiriyorum buna bak sonra bunuda kaldiririm
burda burnunun ucuyla oynamadim ancak bu kadar kavis oluyo burnun ucuyla oynamadigim zaman düz kalyio burun

kaldirdim

Son düzenleme:
Canım burun ucuyla orantılı olunca daha güzel oluyo gibi geldi bana ellerinize sağlık a.s.

lakitommmmmmm hoş geldinnnnnnkaydirigubbakcemile5
Hoşbulduk sevgili burun kardeşlerimkaydirigubbakcemile3
Dışarıdaydım.Az önce geldim.Yarın burnumdaki plastikler alınacak korkuyorum nedense.Burnumdaki bantta kalktı valla burnum ortada :P Burnum çok düzgün görünüyo ama domuz gibi ucu :)

hg lokitoo teknolog yaptığı tasarım daha hoşuma gitti benim ama yine hepsi güzel

Back
X