Dr. Zühtü Demir Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ank32
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
fstk canim sormusun bana simdi gördüm kusura bakmaa

evet isvicrede kaliorum isvicrede gecen sene ameliyat olmustum okadarda bi para ödedimki anlatamam...ama simdi nefeste zorlaniorum ve iki tarafta burnum iceri taraf cökmüss morelim bozuk simdide emre ilhan duyum baya basarili oa mai yazdim fotolarimi istedi olursam onda kesin olurum ve yazin olur..bakalim ne dicek

hmm gecmis olsun cnm bende basta ona olmak istiyodum fotolarimida göndermistim baya ilgili bi doktor hemen cevap yaziyo ve uzun uzun neler yapilabilcegini anlatiyo cok iyi bi doktor gercekten:) umarim istedigin basariyi elde edersin ikinci ameliyatinda

ilk baslarda baya bi doktor arastirdiktan sonra kesin emre ilhan demistim sonra sonra iste lakitoyla fotolara fln bakarken cilek.35in burnunu gördük cok begendik sonra lakito zühtü demire olmaya karar verince bende emre ilhan ve zühtü demir düsünüyodum ama emre ilhan daha agir basiyodu sonra ank32nin burnunu gördüm sonra zaten lakito ameliyat oldu bende baya kararsiz kaldim ama zühtü demirede olmak istiyodum sonrada ela12nin burnunu gördüm kesinlikle zühtü demir dedim
bide biz trye gidince ankarada kaliyoruz zühtü beyin ankarada olmasida cok büyük avantaj ama istanbulda fln kalsaydik emre ilhanada olabilirdim cok iyi bi doktor kendisi

him bence kararin ii benim imkanim olsaydi bende züthü beyde kesinlikle olurdum ama ankara gidemedigim icin malesef olmio ama ben eminim emre ilhanda burnumu süper yapar:D herkez icin hayilisi olsun ne diyim:D sendemi yazin ameliyat olcaksin

evet cnm bende yazin trye gittigimizde olcam insallah bi aksilik cikmazsa olmazsa seneye kalcak maalesef:(
evet emre ilhan gercekten cok iyi bi doktor kesinlikle ock güzel yapcaktir endisen olmasin:)

canim niye aksilik olsunnnn öle düsünme eminim simdi yazi dört gözle bekliorsun ben gecen sene ameliyatimi dört gözleeee bekliodum simdiii de yazi bekliorummm daha güzel bi burna kavusmak icin

evet cok sabirsizlikla bekliyorum ama hersey olabilir bi is cikar fln sonra benim ameliyatim yatar veya son anda babam olmaz der hersey olabilir yani:)

insallah cnm sonra güzel güzel fotolarimizi paylasiriz:)

olun olun herkes olsun :) şimdi benim merak ettiğim bişi var benim cocugum olsa onun burnu nasıl olur acaba :) dmm fst bana harika diyebilirsin hatta mümkünse ben dünyanın 10.harikası olmak istiyorum malum 2010dayız :)

ahah bende çileğe harika demek istiyorum resimlerini gördüm çok güzelsin gerçekten maşallah:nazar:

teşekkür ederim cnm o senin kendi güzelliğin :) öle bi sanatcı vardı harika ismi neydi o yaa

KeLeBeKetkisi bende koyarim cnm hatta beni tutana ask olsun hele bi ameliyat oluyumda:)
cilek.35 kizin olursa burnunu begenmezsen yaptirirsin diyomusum :teytey: tamam bundan sonra senin adin harika hatta nickinide harika yap dermisim:)
teknolog hahaha bende yeni nesilim ama taniyorum onu
bu arada nehiyycim cilekin fotosunda yorum yapmissin acaba onepe gidiyp zühtü demire olsam ayipmi olur diye karar verdinmi ünal beyemi olcaksin yoksa zühtü beyemi olcaksin?
bu arada ne kadara anlastin ünal beyle cok merak ettimde:)

ya kizlar diyelimki ben simdi zühtü demire ameliyat olcam ki gercektende olcam insallah:) tasarim fiyat ameliyat günü hersey konusuldu fln ama peki eger benim bi nefes problemim fln varsa ve ben bunu bilmiyosam zühtü bey bunu anlayabilir mi? yoksa öyle ameliyat olup burnumdaki problem halen kalirmi?

KeLeBeKetkisi bende koyarim cnm hatta beni tutana ask olsun hele bi ameliyat oluyumda:)
cilek.35 kizin olursa burnunu begenmezsen yaptirirsin diyomusum :teytey: tamam bundan sonra senin adin harika hatta nickinide harika yap dermisim:)
teknolog hahaha bende yeni nesilim ama taniyorum onu
bu arada nehiyycim cilekin fotosunda yorum yapmissin acaba onepe gidiyp zühtü demire olsam ayipmi olur diye karar verdinmi ünal beyemi olcaksin yoksa zühtü beyemi olcaksin?
bu arada ne kadara anlastin ünal beyle cok merak ettimde:)
Canım fiyatı öyle düşündüğüm gibi uç noktalarda diil 3000 dediler. Ünal beyde kararlıyım ama yinede bu sayfada takılcam :P:lepi:

ya kizlar diyelimki ben simdi zühtü demire ameliyat olcam ki gercektende olcam insallah:) tasarim fiyat ameliyat günü hersey konusuldu fln ama peki eger benim bi nefes problemim fln varsa ve ben bunu bilmiyosam zühtü bey bunu anlayabilir mi? yoksa öyle ameliyat olup burnumdaki problem halen kalirmi?

canım zühtü bey kbb ci değilmiydi
eğer değilse sen önceden bi kbb ciye muayane ol burnun içinde ne var ne yok öğren zühtü beyde muayane edince anlamazsa söylersin kaydirigubbakcemile5

Back
X