ben iş nedeniyle çok giremiyorum kızlar umarım hepinizin keyfi yerindedir bende burnuşumda gayet iyiyiz..
Gypsymia sonunda olmuşun amaeliyatını heycanlı bekleyiş başlamış umarım herşey dilediğince olur![]()
teşekkür ederim ixircim oldum valla iki ameliyatıda şaka gibi :) umarım bende senin gibi yeni burnumla mutlu olurum :)
morluk olmamasıda iyi ben cok morarmıştım şişmiştim fotom bile var ama agrı hiç olmadı..bence alcın cıkınca ilk görüntünü cok begenmezsin bunu biliyorum kalıp gibi takma burun gibi geliyor ama zamanla ödemler şişler gectikce sana yakıştıkca burun begenmeye ve benimsemeye başlıyosun bende böyle olmuştu inş cok begenirsin canım
tatlım gerçekten bende beklediğimden daha iyi atlattım iyileşme sürecini. bgn kendi başıma vücüdumu yıkadım baya iyi bi gelişme :) dün kontrolüm vardı cumartesi alçım çıkacak çok heyecanlıyımm :s bende aslında kendimi şuan göreceğin ilk görüntüyü beğenmeyeceksin diye alılştırmaya çalışıyorum. bu arada benim burnumun delikleri tamamen tıkalı doğru dürüst dokunamıyorum bile teramicin sürüyorum yumuşasın die ama fayda yokk bu kuruyan seyler nası temiizlenecek bilmiyorum