Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ekledim seni canım bakabilirsin ..
Zühtü hocaya ameliyat olanlar bi seyler diyin lutfen.
eflatun ne dıyelım mesela ne ıstersın ? bnm daha 1.ayım dolmadı şuankı halınden kalkıklıgından kavısınden gayet memnunum hiç agrım sızım olmadı şişlerımde ındı sayılır ole yanı bnce sen kendın göüş ole karar ver kımsenın etkısı altında kalma hatta ekleyım ben senı resımlerıme bakarsın ama kendın konuşup kararını vermelsın ok
msj hakkını doldur bı an once eklıyorum hadı grşrz eflatun
Bu siteye sırf bu yuzden uye oldum, yorumlarinizi okuyrum okudukca kafam karisiyor![]()
Birde burun ucu problemli olanlarda kapali ameliyat iyi bir sonuc vermiyor diye birkac doktor yazi yazmis kafam daha cok karisti zuhtu bey kapali yaptigini soyledi. bir dahaki gorusmede soracagim bunuda
Evet uzun zamandır bir fırsat bulup ameliyat hikayemi yazmak istiyordum bugüne kısmetmiş:) Evetttt bende sonunda yaklaşık 2 ay önce Zühtü Hocaya ameliyat oldum ve merak ettiklerinizi yazıyorum biraz uzun olduğundan bölümlere ayırdım ilginizi çeken kısmı okursunuz:)
FORUMU KEŞFETMEM: Belirli bir zamandır burnuma ameliyat yaptırmak istiyordum, tam 20 günlük yıllık iznime çıktığımda bu işi hallediyim dedim ve araştırmaya başladım.. Etrafımdaki birçok insana sordum ama tam bir doktor ismi alamadım, bende genelde herkesin yaptığı gibi internetten araştırmaya başladım ve kadınlar kulübünle bu vesileyle tanıştım yaklaşık 2 gece aralıksız forumdaki yazıları okudum ama tahmin edeceğiniz gibi oku oku bitmiyor, okudukça hem kafam karıştı hem gözüm korktu, hem de ameliyat olan insanların burunlarını görünce iyice heveslendim heyecanlandım:)
ZÜHTÜ HOCAYLA İLK TANIŞMA VE TASARIMIM: Tüm bu karışık duygular içinde Zühtü Hocanın sayfasında yapılan burunları ve yorumları gördüm ve hiç unutmuyorum Perşembe akşamı 8 gibi muayenehanesini aradım, en yakın zamana randevu istedim (açıkçası randevunun ve tasarımın belli bir ücrete tabi olduğunu düşünüyordum, ücretsiz olması beni çok mutlu etti:)) Cumartesi gününe randevu aldım, annemle beraber gittik, böylece burun estetiğiyle ilgili ilk randevum ve ilk tasarımım gerçekleşmiş oldu. Doktor bey bize gayet ilgili yaklaştı önce ben burnumla ilgili sıkıntıları anlattım, sizede anlatıyım, burnumun önden görüntüsüyle ilgili sıkıntım yoktu, yandan kemerli bir burnum vardı ayrıca deviasyonumda vardı zaman zaman burnumun bir tarafı tıkanıyor açılıyor sonra diğer tarafı tıkanıyordu. Tabi bu şikayetlerim arasında beni rahatsız eden kısmı deviasyondan çok dış görünüştü. Doktora sadece bu kemiğin gitmesini ve nefes almamın düzelmesini istediğini belirttim, ucunla ilgili bir düzeltme istemediğimide.. Yani benim istediklerim oldukça realistik şeylerdi:) Doktor bey bize oldukça zaman ayırarak ameliyat öncesi ameliyat ve sonrası hakkında bilgiler verdi. Ve bu istekler doğrultusunda yapılabilecek burun tasarımını yaptı. Benim o pazartesi iznim başlıyordu ne kadar hızlı olursam iyileşmek için okadar çok zamanım olacaktı, o yüzden cumartesi akşamı ailemin erkek arkadaşımın ve arkadaşlarımı tasarım hakkında fikirlerini aldım.. Şunu söylemeliyim ki fikrinizi ne kadar çok kişiyle paylaşırsanız o kadar kafanızın karışma ihtimali var:)
AMELİYATA KARAR VERME SÜRECİ: Sonuç olarak Pazar akşamı ameliyat olmaya karar verdim ve doktorumu aradım, en erken süre olarak Salı gününe Akay Hastanesini ayarladık. Yani Cumartesi tasarımım oldu Pazar ameliyata karar verdim Salı günüde ameliyat oldum oldukça hızlı bir süreç:) Ama önemli olan insanın kendini gerçekten hazır hissetmesi ve ne yalan söliyim arkasında ailesinin ve önem verdiği insanların bu ameliyatı desteklemesi ki benim destekçilerim çok fazlaydı.
AMELİYAT ÖNCESİ: Ameliyat öncesi pazartesi günü Zühtü Hoca beni tekrar çağırdı tasarım üzerinde biraz daha konuştuk, bir iki düzeltme daha yaptık ki ameliyat öncesi tasarım ve sonrası fotoğraflarımı da koyucam daha net görürsünüz. Ameliyat öncesi yine foruma girdim yazıları tekrar tekrar okudum yakınlarımda kimse bu ameliyatı olmadığı için insan bir çok kısmını merak ediyor:) Ben bu tarz konularda fazla cesaretliyimdir ama heyecan tabiî ki de oldu neyse sonuç olarak yattık kalktım ve ameliyata girdik :)
AMELİYATTTT: Akay Hastanesinde bana ayrılan odaya geçtik ameliyat öncesi Zühtü Hoca ve yanında ameliyata giren Duygu Hemşire beni ziyarete geldiler tekrar konuştuk gerçekten ikiside çok ilgiliydiler. Kapalı ameliyat tekniği uygulandı ve genel anestezi oldum. İlk defa anestezi alacağım için kafamda soru işaretleri vardı ama şöyle söyleyeyim, beni sedyeye aldıklarında sakinleştirici bir iğne yaptılar orda zaten film koptu geldiğimde her şey bitmiş yüzümde buz vardı :) Ameliyat sonrası anesteziden kaynaklı herhangi bir baş ağrısı veya ameliyattan kaynaklı bir burun ağrısı meydana gelmedi. Bizimkilerin söylediğine göre ameliyat 2 saat sürmüş. Ameliyata 1 gibi girdim, saat 6da yürüyerek hastaneden çıktım ve evime geldim. Ameliyat sonrası sürekli yüzüme ameliyat eldiveni içinde buz tuttuk bunun gerçekten çok işe yaradığını söyleyebilirim :)
AMELİYAT SONRASI: Ameliyat sonrası en çok dikkat ettiğim 2-3 gün bol bol buz tutmak ve dik yastıkta yatmak oldu. Açıkçası ben ağrı kesici bile içmedim hiç ağrım olmadı sadece biraz halsizlik oluyor oda normal sonuçta vücut anestezi alıyor. Şişlik ve morarmalara gelirsek, bende hemen hemen hiç morarma olması ki ameliyat sonrası görenler çok şaşırmıştı, benim yüzümde şişlik oldu, özellikle yanaklarım şişti gerçekten komik bir görüntüydü:) Burada ameliyat sonrası doktorumun evime mis gibi koca bir çiçek göndermesi inceliğini atlayamayacağım:)
ALÇININ ÇIKMASI: Ameliyattan 8 gün sonra alçım çıktı ve burnumu ilk görüşüm. Doktorum ilk burnumu gördüğümde şiş ve kalkık göreceğimi ama bunun zamanla ineceğini merak etmemem gerektiğini söyledi, gerçektende öyle oldu ilk açıldığında oldukça şişti ve kalkıklıkta vardı yani ilk görüşte burnunuz size güzel gelmiyor, ama profilden gerçekten değişiklik fark ediliyor:) Forumda herkesiz yazdığı şey sabredin bekleyin demek ama ilk ay bu gerçekten çok zorrr oluyor. Alçı çıktıktan sonra bandajla günlük hayatıma gezmelerime alışverişime devam ettim bu arada bandajdan şişliklerin inmeye başladığını gözlemleyebiliyorsunuz. 2. Haftada burnumun içindeki silikonlar alındı. (Bildiğiniz gibi Zühtü Bey tampon kullanmıyor, silikon kullanıyor.) Tampon hakkında yazılanları okuyunca bende silikonlar hakkında da biraz tedirginlik oluşmuştu acaba oda acır mı diyordum ama hiçbir şey anlamıyorsunuz gerçekten alınırken hiçbir acı yok. Bandajlar çıktıktan sonrada geriye hafif şişlikler kalıyor. Özellikle 3. Haftanın sonunda şişlikler ameliyat olduğunuzu bilmeyen insanlar tarafından pek fark edilmiyor, tabi siz bildiğinizden her şeyin farkındasınız :) Ben bu 3 haftalık süreç içinde baktığım kadar aynaya hayatım boyunca bakmamışımdır herhalde:)
BURNUMLA İLGİLİ YORUMLAR: Genelde ameliyat sonrası beni çok çok yakından tanımayanlar hiçbir şey anlamıyor, anlamayanlar aa pek bir farkı yok sen ameliyat mı oldun diyorlar:) bu yorumu duymak çok hoşuma gidiyor, çünkü bu burnumun ne kadar da doğal olduğunun göstergesi:) yakından tanıyanlar değişimin farkında ve çok beğeniyorlar. Hiç beni tanımayan bir insanın ameliyat olduğumu anlaması gerçekten çok zor çünkü öyle çok çok küçük ve aşırı kalkık bir burnum yok zaten Zühtü Hocanın en önemli özelliği doğal burunlar yapıyor olması.. Muayenehanede ameliyat olanlarla karşılaştım gerçekten sonuçlar çok iyi ve doğaldı. Hatta ANK32yle de karşılaşmıştık alçılarımın alınması sırasında kuzeniyle beraber gelmişti merak ediyordu sonucu çok memnunum canım :) Buarada deviasyon aynen doktorumun dediği gibi ameliyat sonrası yok oldu yani artık 2 taraftanda rahatça nefes alabiliyorum. Sonuç olarak Zühtü Hocama çokkkk teşekkür ediyorum :)))
Evettt arkadaşlar benden bu kadar durdum durdum yazdım:) Fotoğraflarımı da en kısa zamanda koyuyorum ekleme talebi gönderenler bakabilirler, ben işim nedeniyle nete çok sık giremiyorum ama girdikçe sorularınızı da yanıtlamaya çalışırım şimdiden ameliyat olacak herkese sağlık ve mutluluk diliyorum
bana göre kapalı ameliyatta daha güzel sonuç alırsınız..acık ameliyatta burun ucudan ameliyat olanlara bak zaten barizz burun ucunda ben estetiğim diye bagırır.bence cok mantıklı değil açık ameliyat bana göre doktordan doktoruna değişir yetenek meselesi[/QUOTE
Ank32 merhaba, çok az zamanım kaldı, o yuzden senden önemli birsey rica edicem. Zamanında blachoney,esilacım, floransa,frapan,ixirci,lakito,neyihh isimli kullanıcılar da Zühtü bey'e ameliyat olmuslar. Ama suan hicbiriyle irtibata gecemedim, sanırım artik eskisi gibi aktif kullanmıyorlar kk'yi. Hepsi senin arkadas listende mevcut.Acaba bu arkadaslari hatirliyor musun? Ameliyatları nasıl gecti, burunları guzel oldu mu? Son durumları nedir? Memnun kaldilar mi ameliyatlarından? İstersen cevabını bana ozelden de atabilirsin.Keske onların resimlerini de gorebilseydim(( Cok tesekkurler simdiden.
bana göre kapalı ameliyatta daha güzel sonuç alırsınız..acık ameliyatta burun ucudan ameliyat olanlara bak zaten barizz burun ucunda ben estetiğim diye bagırır.bence cok mantıklı değil açık ameliyat bana göre doktordan doktoruna değişir yetenek meselesi[/QUOTE
Ank32 merhaba, çok az zamanım kaldı, o yuzden senden önemli birsey rica edicem. Zamanında blachoney,esilacım, floransa,frapan,ixirci,lakito,neyihh isimli kullanıcılar da Zühtü bey'e ameliyat olmuslar. Ama suan hicbiriyle irtibata gecemedim, sanırım artik eskisi gibi aktif kullanmıyorlar kk'yi. Hepsi senin arkadas listende mevcut.Acaba bu arkadaslari hatirliyor musun? Ameliyatları nasıl gecti, burunları guzel oldu mu? Son durumları nedir? Memnun kaldilar mi ameliyatlarından? İstersen cevabını bana ozelden de atabilirsin.Keske onların resimlerini de gorebilseydim(( Cok tesekkurler simdiden.
eflatun bnce bu süreçte yanlış bi tutum izlıyosun resımlere gore karar vermemen gerektıgıne bu forumda karar vermiş olman lazım dı herkeste aynı sonuç olmuyo çok ıyı dr da bıle kotu sonuçlar çıkabılıyo yada tam tersı ısmı duyulmamş fakat başarılı sonuçlar çıkartan dr kararsızlıgını anlıyorum ama gorsele gore karar verme bırebr konuşup içinden gelen sese kulak ver tamm bn buna olmalıyım dıyebılecegın bı dr ıllakı olacaktr bizler memnunuz ama herkes olmayabılır ayrıca kendı adıma ben başkaları gıbı dr fanatıklıgı sergılemıyorum bana çok saçma gelıyo kaldıkı çook çokk memnun olmama ragmen kımseyı etkı altında bırakmak ıstemem çok araştrmadan kararını verıp ol ben karar verdıkten 2 ay sonra oldum vede bıçok dr onerısı oldugu halde sonuçlarını yakından gordugum ve begndgım kişiler olmasına ragmen gıdıp görüşmedım o dr larla hakkında hayırlısı olsun içinı ferah tut agrı sızı yok hiiiç korkma :)
eflatun bnce bu süreçte yanlış bi tutum izlıyosun resımlere gore karar vermemen gerektıgıne bu forumda karar vermiş olman lazım dı herkeste aynı sonuç olmuyo çok ıyı dr da bıle kotu sonuçlar çıkabılıyo yada tam tersı ısmı duyulmamş fakat başarılı sonuçlar çıkartan dr kararsızlıgını anlıyorum ama gorsele gore karar verme bırebr konuşup içinden gelen sese kulak ver tamm bn buna olmalıyım dıyebılecegın bı dr ıllakı olacaktr bizler memnunuz ama herkes olmayabılır ayrıca kendı adıma ben başkaları gıbı dr fanatıklıgı sergılemıyorum bana çok saçma gelıyo kaldıkı çook çokk memnun olmama ragmen kımseyı etkı altında bırakmak ıstemem çok araştrmadan kararını verıp ol ben karar verdıkten 2 ay sonra oldum vede bıçok dr onerısı oldugu halde sonuçlarını yakından gordugum ve begndgım kişiler olmasına ragmen gıdıp görüşmedım o dr larla hakkında hayırlısı olsun içinı ferah tut agrı sızı yok hiiiç korkma :)
senı çok ıyı anlıyorum guzel sonuçlar gordukçe hemen bu dr a olmalıyım gıbı düşünceler oluşuyodr yada begendıgın başka bırını gorunce yok bu dr a olsam daha ıyı dıyosundr ama ozaman kıme olacaksın bıde tek burunu baz alma burun yapılınca tamamıyle çok guzel olan kızlar oluyo ama bu tek burunla degıl genel yapısıyla oluyo çok takılma derım bunlara
Sevgili Karaca,yanlis bir tutum icinde degilim, herkesin ameliyat öncesi olduğu tutum icindeyim. Ameliyat gunune kadar, ne kadar çok memnun hasta gorursem o kadar cesaretlenecegimi dusunuyorum o kadar. Yine de çok tesekkurler yorumun icin. Her yorum benim icin degerli bu surecte...
Sevgili Karaca,yanlis bir tutum icinde degilim, herkesin ameliyat öncesi olduğu tutum icindeyim. Ameliyat gunune kadar, ne kadar çok memnun hasta gorursem o kadar cesaretlenecegimi dusunuyorum o kadar. Yine de çok tesekkurler yorumun icin. Her yorum benim icin degerli bu surecte...
ben çok ıyı anlıyorum senı ama kararsızlıgın artar ıyıce çunku hemen hemen her drdan memnun olanda var olmayanda guzel olanda var kotu olanda var kişiden kşiye memnunıyet kavramı değşiyo Allah kolaylık versın