- 9 Nisan 2013
- 85
- 4
- 298
ben yağ enjeksiyonu yaptırdım canım bütün yüzüme hemde
ama zühtü beye değil
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben yağ enjeksiyonu yaptırdım canım bütün yüzüme hemde
ama zühtü beye değil
Cnm sence ceneme yaptiraymmi çok korkuyorm pişman olursam diye çenem geride olduğu için burun tasarımı yüzde çok göstermez kendini diyor doktorm ama eskisinden daha kötü olursa cook uzulurm çok kararsızım çene konusunda
canım sana şunu söyleyim ne kadar cok doktorda araştırırsan araştırr içine hangi doktor sinerse ona yaptır..ben buraya girmeden önce ankaradaki doktorların listesini netten cıkarmıştım tek tekde gittim o zaman konuştum ama içime zühtü bey sindi ve ona oldum.birazda sanş işi en önemlisi ne istediğin ve nasıl bir şekil yüzüne uygun burunu yapmaları kim olursa olsun.senin istediğine cevap vermesi sonuçta bir kere yaptırıyosun...ve burun demek sabır demek ilk zamanlarda aynalara bakmaktan bıkmıştım.şimdi unuttum bile ameliyat olduğumu sadece olana kadar
ben de zühtü beye burun ameliyatı oldum benimki revizyondu. ama çokta memnun kalmadım. evet burnum problemliydi ama üstüne bird eburnumda iz kaldı çöküklük oluştu ama yinede eski halinden iyidir die kendimi avutuyorum. revizyon ameliyatları daha zor olduuğu için çok daha iyi seçilmeli doktor. ilk burun ameliyatlarından zühtü bey nasıldır bilemiorum ama revizyondan çokta memnun kalmadım
çok geçmiş olsunnpekı revızyonu yenımı oldunz fotolarınz varmı merak ettım ılk amelıyatı kım yaptı eklıyorum kabul edersnız fotolarınızı gormek ısterım umarım ıstedgınız gıbı olur herşey
ilk ameliyatımı özgür erdem burnum gayet güzel olmuştu ama şımarıklıktan hep daha fazlası diye ikincii izimird ebir doktora olmuştum. üçüncde zühtü demirdi. Dediğim gibi amacım zühtü beyi kötülemek vs değil ilk ameliyatları çok başarılıdr çünkü bende buradaki yorumlara daynarak ona olmuştum ama bnmki revizyondu daha çok düşünmem gerekirdi. kötü yapmadı burnumu eskiye oranla daha iyi oldu ama iz ve hff çöküklükte oluştu. buna rağmen dördüncüyü asla düşünmüorum çünkü psikolojim çok daha iyi eskiye göre de burnum da iyi .şu an alıştım burnuma. malesef buraya resimler eklemedim hiç.
canım izmirdeki doktorun kimdi? bende izmirde oldum ve şuan beğenmiyorum(
zaten benim ilk ve üçüncü ameliytım fena olmadı ama ikincide mahvolmuştu burnumm. fahri mola. sen kime oldun ben aydında okurken olduğum için bayağı dokjtr arastrmıştım kesin ismını bılırım.
Bora Karaali canım..
daha önce duymamıştım şimdi baktım kbb'mış sanırım. ben sana ikinci ameliyatan sonraki resimlerimi gösterirdim bu kadar olurmu napmış dersin de hiç bırakmamışım pcde eminim durumuna şükredersin benmki sanat eseryidi :):) ama kötü olanından. ilk ve son burun resimleirm var, mesaj sayım dolunca gösteririm
tmm gülüm sende benimkini görürsün bana fikir verirsin daha 2 ay oldu ama yamukkimi düzelir dio kimi gecmez dio beynim allak bullak
tamm tatlım, 2 ay çok yenii hemn morelını bozma şişliklerın bile tam inmemiştir
bugün estetik olan bi ablam var ankaarada 2 kezde revizyonda oldu tlfnda tangomudur nedir bi prog. var ya o şekilde görüştük tlfn ekranından bile anladı canım senin burnun yamuk dedi evet dedim biraz öyle fazla beklentin olmasın başta olmadımı hiç bi şekilde düzelmiyor ben 2 kez daha revizyon oldum ama gene düzelmedi dedimoral gene alt üst
![]()
özelden mesaj attım sanaaa
ekledim cnm ama gördünmü görmedinmi bilmiorum :S facedede bulamadım :S
ekleme talebin gelmedi hala, link gönderdim bakalım olcak mı
geldi ama ekleyemiorum seniD:
herşeyin tamamen kapalı kız dürtmen bile
![]()