- 20 Haziran 2013
- 684
- 37
- 118
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mudure ve karaca arkadas olarak eklermısınız resımlerınızı gorebılırmıyım
karaca24 resmının altına da yazmıstım cok guzel bır burun olmus kavısı durusu super hocamızın elıne saglık sanada cok yakısmıs arkadas olarak ekledıgın ıcınde cok tesekkur ederım
rica ederim canımm inşallah senınde herşey istedğin gıbı olur bu arada foto koyarmısın bakalım nası bı burundan şikayetçisin![]()
slm resım koymayı bılmıyorum ama anlatayım kemıklı ve uzun yanlarında kıkırdak var anneme ve esıme sorarsan gerek yok dıyorlar ama ben gercekten ıstıyorum
zuhtu hoca akay hastanesınde amelıtyat yapıyordu degilmi şimdi sizi bandajlı gorunce acaba hastaneden cıkınca cocuklar benı bandajla gorse korkarlarmı aklıma geldı bırden
akay medıcana bayındır arasında fıyat farkı varmı sen hangısınde oldun tatlım
Bir de Müdüre arkadaşım tasarım resmin varsa koymanı rica etsem.Karşılaştırma yapacağım.Şimdiden teşekkürler. :)
sevgılı ank32 resımler ıcın cok resekkur ederım.zaten guzel kadınmıssınız dahada guzel olmussunuz.insallah bende yaptırırım sızde galıba evlısınız cocugunuz varmı bılmıyorum
benım 2 tane cocugum var cocuklarla nasıl olacak bılmyorum
canım tasarımı begendiysen ve içine siniyorsa gerisini doktora bırak derim.cok kavisli burun zaten yapay duruyor doğal olsun ama öncelikle senin begenmen yapılan tasarımla hemen hemen sonuç aynı oluyor.aklını karıştırma derim.bende zühtü hocaya bırakmıştım allaha şükür istediğimden daha iyi bir sonuç cıktı.Zühtü Hocaya ameliyat olan arkadaşlar bana acil yardım lazım.Şimdi ben tasarım burnumu beğendim.Ameliyatıma da 2 hafta filan kaldı.Acaba biraz daha kavis verdirsem mi diye düşünmeye başladım.Sizin fotolarda gördüğüm kadarıyla (minmousse,karaca) tasarım burundan zaten daha kavisli olmuş burunlarınız.Ben resimlerde öyle gördüm.Yanılıyor muyum acaba?Daha fazla kavis istesem mi istemesem mi bilemedim.Zaten tasarımdan daha kavisli olacaksa hiç gündeme getirmeyeyim diyorum.Aman bilemedim böyle domuz burnu gibi kalkık da olmasın kavis kavis derken.Aklım karıştı.Bir fikir verin lütfen.
bende olmak istiyorum