Dr. Zühtü Demir Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ank32
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar merhaba, ben 20 gün önce Zühtü Demir'e burun estetiği yaptırdım, yazma fırsatını şimdi bulabildim. Şu an çoğunuzun aklındaki kuşkular bende de vardı ama inanın biraz cesaretli davranıp karara varırsanız her şeyin çok kolay olduğunu göreceksiniz. Benim iyileşme aşamam tahmin ettiğimden çok daha kolay geçiyor. Eğer burnunuzdan şikayetçiyseniz tereddüt etmeden Zühtü Bey'e ameliyat olmanızı tavsiye ederim. Sorularınızı ayrıntılı olarak cevaplayabilirim :)

foto koyabilir mısın yenı halini ve eski halini

peki sizi bunaltmak istemiyorum :)) son birşeyler sorucam. sigara kullanıyor musunuz çok şişlik morluk oldu mu alçı ve bant ne kadar süre sonra çıktı :) çok teşekkür ediyorum şimdiden

memnuniyetle cevaplarım çünkü ben de burda yazılanları okuyarak cesaretlenip ameliyat oldum şimdi de yardımım olsun istedim o yüzden burdayım :) sigara kullanmıyorum, ilk 3 gün mümkün olduğunca az ara verip buz uygulaması yaptım morluk ve şişlik yok denecek kadar az oldu. morluklarım 4 gün, şişliklerim de bir haftada yok oldu. Alçı 8. gün çıktı bantlar takıldı onlar da 18. gün çıktı

bende insallah onumuzdeki 1 -2 yil icinde zuhtu beye ameliyat olcam.baska bi doktor alternatifim yok simdilik arastirmiyorumda.kizkardesimin 4 yil once ameliyatini yapti zuhtu bey ve sonuc cok guzeldi.her asamada yaninda oldugum icin baska bi doktor aklimin ucundan bile gecmiyo suan...

memnuniyetle cevaplarım çünkü ben de burda yazılanları okuyarak cesaretlenip ameliyat oldum şimdi de yardımım olsun istedim o yüzden burdayım :) sigara kullanmıyorum, ilk 3 gün mümkün olduğunca az ara verip buz uygulaması yaptım morluk ve şişlik yok denecek kadar az oldu. morluklarım 4 gün, şişliklerim de bir haftada yok oldu. Alçı 8. gün çıktı bantlar takıldı onlar da 18. gün çıktı

çok iyi :)) bayrama kadar sanırım sınırda olurum ben öğrenciyim eylülde okul açılacak önemli olan o :) umarım her şey güzel olur tekrardan çok teşekkür ederim :)

randevuya gittiğimde zühtü bey bana kolay bir burun dedi kemik var ve ucundan hafif kaldırılacak törpüleme işlemi olur dedi içimi rahatlattı bayrama 15 16 gün kalmış olur umarım düzelir :)

kizkardesimin burnu cok zor bi burundu.hic arastirma yapmadik bile.tanidik bi hemsire onerdi bize zuhtu beyi oyle gidip tanisma firsati bulduk ve hemen ameliyata karar verildi.oyle bi zor burun cok kisa bi surede iyilesti.sizinki umuyorumki daha da kisa surer.

kizkardesimin burnu cok zor bi burundu.hic arastirma yapmadik bile.tanidik bi hemsire onerdi bize zuhtu beyi oyle gidip tanisma firsati bulduk ve hemen ameliyata karar verildi.oyle bi zor burun cok kisa bi surede iyilesti.sizinki umuyorumki daha da kisa surer.

ankaraya 2 gün önce geldim ve dün randevuya gittim umarım canım çok teşekkür ederim . iyileşmesinin hızlı olması gerekiyor sonucu iyi olsun da artık yapacak bir şey yok :)

fotoğraf şu an burda yüklü olmadığı için koyamıyorum ama yakın zamanda koymaya çalışıcam

peki ameliyat sonrasındaki surec nasıldı ? bide ben ameliyat olursam 3 hafta sonra okula baslicam sence sisliklerim ve morluklarım o zamana kadar gecer mi? burnumda kücük bı kemer ve yanlarda(gozluk taktıgımızda kemıge degen yer) bıraz cıkıntı var cok bı mudahele yaptımıcam sadece bu yerlerı torpuletcem

peki ameliyat sonrasındaki surec nasıldı ? bide ben ameliyat olursam 3 hafta sonra okula baslicam sence sisliklerim ve morluklarım o zamana kadar gecer mi? burnumda kücük bı kemer ve yanlarda(gozluk taktıgımızda kemıge degen yer) bıraz cıkıntı var cok bı mudahele yaptımıcam sadece bu yerlerı torpuletcem

ailem dısında kımse bu ameliyatı olcagımı bılmıyo sence fark cok anlasılır mı yoksa bı degisik oldugunu anlarlar ama nerede falan mı denır :))))

ameliyat sonrası oldukça kolay bikaç gün sıkılmadan buz koyup yatman gerekiyor o kadar. benim yarın 3 haftam doluyor ve burnumda göze batmayan ufak tefek şişlikler var onlar da hızla geçiyor. Belki senin daha da hızlı iyileşir belli olmaz :)

Back
X