Dr. Zühtü Demir Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ank32
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ameliyat sonrasi eve dondugumuzde kardesimin o halini goren erkek kardesim bayagi korkmustu yasi da kucuk falan deil kocaman delikanli.ama ben aliskinim korkmam bile.sonucta birde biliyorum agri falan yasanmadigini ama bilmeyenler icin hakliilar korkmakta.cok guzel resimler eee resimdeki bayaninda hoslugundan kaynaklaniyo birazda tabi.para birikir o kolayda iste yurtdisinda yasiyorum ben izin konusu falan var.seneye kisa dusunuyorum iste bisey cikmazsa.evlendigim zaman olmayi dusunmustum ama ertelemistim.simdi cok pismanim.esimde keske o zaman olsaydin bu kadar ertelenmezdi en azindan diyo ama bakalim kismet iste.
ertelesende bu işi kafana taktıysan eninde sonunda oluyorsun..ne zaman yaptırıyosun o zaman bu işten kurtuluyosun:)birazda kısmet artık

Arkadaşlar merhaba yeni katıldım aranıza açıkçası sırf burun estetiği için üye oldum :) Yarın annemle Zühtü beyden randevu aldık ikimiz de yaptırmayı düşünüyoruz ama kararsızız biraz acaba Zühtü Bey muayene ücreti alır mı?

canım kabul ettim fotolara bakabilirsin

Bende burun estetiği olmak istiyorum da Zühtü bey ne kadara ameliyat yapıyor yazar mısınız ? Bide devlet hastanelerimde önerebileceğiniz bir doktor var mı ? Ankarada yaşıyorum ve bi an önce karar vermem lazımm

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba yeni katıldım aranıza açıkçası sırf burun estetiği için üye oldum :) Yarın annemle Zühtü beyden randevu aldık ikimiz de yaptırmayı düşünüyoruz ama kararsızız biraz acaba Zühtü Bey muayene ücreti alır mı?

merhabalar zuhtu beyle gorusmenızın nasıl gectıgını ve sonuc hakkında bılgılendırıımısınız

Muayeneden ücret almıyor Zühtü hoca.

Bende burun estetiği olmak istiyorum da Zühtü bey ne kadara ameliyat yapıyor yazar mısınız ? Bide devlet hastanelerimde önerebileceğiniz bir doktor var mı ? Ankarada yaşıyorum ve bi an önce karar vermem lazımm
Ameliyat için belli bir fiyat yok aslında.Kiminin burnu çok işlem istiyor,ücreti ona göre oluyor.Kiminin sadece biraz törpüleme yapılıyor,daha az ücret alınıyor.Zühtü beye gidip muayene olun zaten ücret almıyor.Orada en doğru bilgiyi alırsınız.Devlet hastanesinde bir doktor ben duymadım açıkçası.Bir tek arkadaşın eşi lokman hekim diye bir yere olmuş.Çok memnun kaldı filan dedi ama ben görmedim tabi.Bir bakın isterseniz.

Siz karar veremediniz mi hala?Yardımcı olabileceğim bir şey varsa sorabilirsiniz.

canim senin burnun ne alemde indimi biraz sislikler.kac gun olmustu ameliyat olali.ben seneye kisa dusunuyodum ama eger esimin izin sorununu halledebilirsek daha dogrusu daha uzun sureli izin alabilirse sene ye bu zamanlar olmak istiyorum.kardesim 4 yil once mayis ayinda olmustu ama o zamanlar asiri sicaklar yoktu.o yuzden kis dusunuyodum ama yaz fikride cazip gelmeye basladi.sicaklarda cok zorlandin mi onu merak ediyorum.sence yaz mi olmaliyim izin meselesi hallolursa fikrini almak istedim.

canim senin burnun ne alemde indimi biraz sislikler.kac gun olmustu ameliyat olali.ben seneye kisa dusunuyodum ama eger esimin izin sorununu halledebilirsek daha dogrusu daha uzun sureli izin alabilirse sene ye bu zamanlar olmak istiyorum.kardesim 4 yil once mayis ayinda olmustu ama o zamanlar asiri sicaklar yoktu.o yuzden kis dusunuyodum ama yaz fikride cazip gelmeye basladi.sicaklarda cok zorlandin mi onu merak ediyorum.sence yaz mi olmaliyim izin meselesi hallolursa fikrini almak istedim.
Burnum iyileşiyor.Şu an 10.günüm.Hala şişlikler var tabi.Bir de alçı çıktıktan sonra bant yapıştırdı doktor.Daha tam göremiyorum burnumu.Çarşamba bant çıkacak o zaman daha belli olur.Ben de senin gibi endişeliydim yazın yaptırma konusunda.Hem acı hem de sıcakla mücadele edemem dedim.Ama Ankara'da aşırı sıcak yok zaten.Ayrıca bizim ev de güneş almıyor.Hiç sıcakla sorunum olmadı.Ameliyatın olduğu akşam biraz sıcaktı.Ona da çözüm bulduk.Küçük bir havluyu ıslatıp elini,kolunu,bacaklarını siliyorsun arada.Bana annem ve kardeşim yaptı.Sonra başka bir yönteme geçtik.Hani çanta için sprey başlıklı kolonyalar var,fısfıslı.Onlardan bir tanesinin içine su doldurup dolaba attık.Sıcakladıkça öyle parfüm gibi kolumuza bacağımıza sıktık.Baya işe yarıyor.:34:Ben kışın olmak çok sağlıklı mı bilemiyorum.Soğuk burnun akacak,hapşırıp,öksüreceksin filan sanki zor olur gibi.Yazı tavsiye ederim.

Back
X