Dr. Zühtü Demir Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ank32
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İyi geceler kızlarr 24 temmuzda ameliyat oldum. bilgisayar ışıkları yüz şişken zarar verdiği için şimdi girebildim. Ameliyattan sonrası düşündüğüm gibi zor olmadı. çarşamba günü sabah 11 de ameliyat oldum o gün hiç şişlik ve morluk yoktu. 2. ve 3. gün morluklar oluştu ve yüzüm şişti. ağrım olmadı. burundaki sıkıntıya gelince şişliklerden kaynaklı bantlar sanki 10 kilo basınç yapıyormuş gbi rhasız etti :) ama buda 1 gün sürdü şu anda 5. günü tamamladım ve hiç bir rahatsızlığım yok burun tıkanıklığı haricinde. bu arada zühtü hocamın bana gönderdği çiçek de morelleri tavan yaptı :) burun ucum açıkta şu anda ve çok güzel duruyor hiç bir problem yok yamukluk vs . yuvarlak :) cuma günü de alçı alınacak o zaman tekrar yazıcam sizleree :))

canım aramıza hoşgeldin cok gecmiş olsun.kendine iyi bak

ben hep zuhtu demır dıyodum sımdı emre ılhanın yaptıklarınıda gorunce kararsızım sızce hangısı

bak bu konuda tabiyki kendi doktorumu sana öneririm zühtü beyi ama senin içine hangisi siniyor istiyorsan ona yaptır derim.emre ilhanın kulak burun boğazcı olduğunu biliyorum. sadece bide fiyatlarının yüksek olduğunu yaptığı burunları kkden gördüm.sadece

nekadara ameliyat oldun acaba ?? bende olmak istiyorumda öğrenci olunca, aileden de destek cıkmayınca, ücreti cooook fazla önem kazanyo haliyle...

fiyat konusunu soran arkadaşlar olmuş yeni olan arkadaşlar vardı.burda yazmışlardı gerci zühtü bey yapılan opresyona göre fiyat veriyodu.okuduğum kadarıyla gecen sayfada 4500.5000 diye okudum.gecmiş sayfaları okursanız olan arkadaşlara sorabilirsiniz kızlar

kaç senedir burada okuyorum yazıyorumda böyle bişey duymadım kapalı olunca düşüyor diye bence bunu yazan doktor kesin acık ameliyatla burun yapıyordur:DD zaten burnum düştü diye kimseyide okumadım görmedimde:DD cok saçma burun düşmesi bu teknik ve teknolojiyle zor düşer. canım bunlara takarsanız yandınız:)

mrb sızın cok tecrubelı ve ılgılı oldugunuzu bılıyorum ayrıca sabırla cevap yazıyorsunuz tesadufen ınternette sıtelerı dolasırken bırısı burun estetıgı oldugunu burun ucu dusmesını sormus ( yalınız 2010 yılında) cevap veren doktorda nazım cerkeş kapalı amelıyatlarda boyle sorun olabılıcegını ve ılk 3 ayda ortaya cıkacagını sonrasında bır darbe alınmadıgı takdırdeboyle bısey olmayacagını yazmıs boyle bısey olmaz demı sızın bılgılerınıze cok guvenıyorum

valla canim zuhtu beye hasta cok sana da doktor.icine sinmiyosa ve soyledigin gibi iyi muamele gormediysen baska doktora git.icine neresi siniyosa ona yaptir.ben kendisini hep guleryuzlu ve ilgili gordum.ve kardesimin burnunu cok guzel yaptigi icin bende ona ameliyat olcam.ama tasarimim istedigim gibi olmazsa ve ilgisiz davranirsa baska doktora giderim...

bu yaz yaptırmaktan vazgectim zaten tatil dönüsünde annemle birdaha gidicem tabi bu arada baska doktorlarada bakıp oyle karar vericem. genede kotu dusunmek ıstemıyorum cunku herkese karsı cok ılgılıymıs acaba bana ters bı zamanında mı rastladı bılemıyorum

abella93 özel mesaj hakkımm yok.. Senin sorunun da benle aynı. Mesajının cevabını veriyorum..

Benim burun ucu daraltıldı kemer alındı ve burun ucuna destek kondu. 2 saat civarında sürdü ameliyat.
Bu doktorun burun estetiği konusunda başvuru kitapları var çok deneyimli ve prof kbb ci olması da çok ilgimi çekti. Tabikii araştırdık referanslar aldık. kendisiyle de görüştüm 2 kere çok güven verdi. bir kere boş vaatler vermiyor ve doğallıktan yana. Orada beklerken de insanlarla konuştum. Ameliyat öncesi photoshop yaptı onu hiç beğenmemiştim. sadece nereyi düzelticeğimizi gösteriyorum demişti. Albümlerimde öncen fotom var öncesi için de koyuyorum hemenn :)

cok tesekkurler :)

Evet ben de çok nazik ve ilgili biri olduğunu düşünüyorum.Ben de bugün oradaydım.Normaldi ne bileyim,anlamadım valla.

ne diyim bilemiyorum benim sansıma boyle oldu herhalde ama o gun cok kotu oldum ben oreya ne umutlarla gııtım ne oldu bide senin ameliyat oncesınde yaptıgı fotoshopla simdiki hali aynı mı bana daha ıyısı oluyo bu sadece bi örnek falan dedide

bu yaz yaptırmaktan vazgectim zaten tatil dönüsünde annemle birdaha gidicem tabi bu arada baska doktorlarada bakıp oyle karar vericem. genede kotu dusunmek ıstemıyorum cunku herkese karsı cok ılgılıymıs acaba bana ters bı zamanında mı rastladı bılemıyorum

kardesinin burnu ile hocanın ameliyat oncesinde yaptıgı cizimdeki burun aynı mı oldu

olabilir canim hepimizin ters zamanlari olabiliyo zuhtu beyin niye olmasin.unal sahini de arastir istersen zuhtu bey icine sinmediyse.o da cok iyi bi doktor.

kardesinin burnu ile hocanın ameliyat oncesinde yaptıgı cizimdeki burun aynı mı oldu

canim bu soruyu sanirim bana sordun.kardesimin burnu o kadar kotu bi haldeydiki biz nasil duzelecegini bile tahmin edemiyorduk.gecmis zaman 4 yili gecti tam hatirlamiyorum ama biz surasi boyle olsun burasi boyle olsun demedik.herseyi zuhtu beye biraktik tasarima karismadik bile.hatta hatirlamiyorum bile tasarimi ayni mi oldu olmadimi onu bile bilmiyorum.cunku ameliyat sonrasi eski burnuyla kiyaslayinca resmen bir mucize gerceklestirmisti zuhtu bey.o nedenle acikcasi hic aklima gelmedi bakmak.ayrica o halden sonra yeni burun tasarimla ayni olmasada hic sorun deildi bizim icin acikcasi.kardesim inceliyodur kesin ama bu ara gorusemiyoruz.yurtdisinda yasiyorum ben ve internet problemleri var suan hallolur olmaz resim istiycem ceksin gondersin bana.o zaman daha net bi cvp yazmis olurum.burda bikac arkadasin burunlarini gordum ama kizkardesiminki gibi hasarli deildi onlarinki.izin verecegini bilsem resim gonderince paylasirim burda ama cok pimpiriklidir hayatta izin vermez...

ne diyim bilemiyorum benim sansıma boyle oldu herhalde ama o gun cok kotu oldum ben oreya ne umutlarla gııtım ne oldu bide senin ameliyat oncesınde yaptıgı fotoshopla simdiki hali aynı mı bana daha ıyısı oluyo bu sadece bi örnek falan dedide
Baksana tatlım resimlerime tasarım da var ameliyat sonrası da var.Bak karşılaştır cnm.

Arkadaşlar,merhaba:))

Bende Zühtü Bey'e burun estetiği ameliyatı olmayı düşünüyüorum,fakat pek fazla resim göremedim,rica etsem olan arkadaşlar,arkadaşlık isteğimi kabul edebilir mi?

Şimdiden teşekkür ederim:))

Mümkün olduğunca herkesi eklemeye çalıştım, Zühtü Bey'den yrn için ön görüşme randevusu aldım,

Sizde bana yardımcı olursanız sevinirm:))

Son düzenleme:
merhaba, burayı okudukça insan cesaretleniyor önceliklehepinize çok geçmiş olsun. ben de burun ucu estetiği düşünmeye başladım okudukça. ucunu biraz kısaltıp kaldırmak için zühtü bey ne civarda bir şey ister? olanlar ne civarda bir maliyet ödediler. yardımcı olabilirseniz sevinirim. şimdiden çok teşekkürler

anietelperien tşk ederim,diğerlerine katılıyorum zaten cok problemli bi burnun yokmuş,su an gayet güzel görünüyor:))

anietelperien tşk ederim,diğerlerine katılıyorum zaten cok problemli bi burnun yokmuş,su an gayet güzel görünüyor:))
Teşekkür ederim canım.Dediğim gibi zaten ameliyat şarttı.Nefes alamıyordum.Ağzı açık ayran delisi gibi uyuyordum.Hazır kesilecekken şekline de dokunayım dedim. =)

merhaba, burayı okudukça insan cesaretleniyor önceliklehepinize çok geçmiş olsun. ben de burun ucu estetiği düşünmeye başladım okudukça. ucunu biraz kısaltıp kaldırmak için zühtü bey ne civarda bir şey ister? olanlar ne civarda bir maliyet ödediler. yardımcı olabilirseniz sevinirim. şimdiden çok teşekkürler

Merhabalar :) normal burun ameliyatı 4.500 ama burun ucu estetiği daha ucuz olabilir. Fakat burnunuzda kemer varsa veya uzunsa o zaman burun ucu olmaz diyebilir bi gidin görüşün derim zaten muayene ücreti almıyor

Merhabalar :) normal burun ameliyatı 4.500 ama burun ucu estetiği daha ucuz olabilir. Fakat burnunuzda kemer varsa veya uzunsa o zaman burun ucu olmaz diyebilir bi gidin görüşün derim zaten muayene ücreti almıyor

çok teşekkür ederim:) burnumda kemer yok burun ucu biraz uzun sadece. bir soru daha soracağım izniniz olursa, siz ameliyat oldunuz mu acaba? kendi kendime olup dönebileceğim bir sürecim olur mu dersiniz?

çok teşekkür ederim:) burnumda kemer yok burun ucu biraz uzun sadece. bir soru daha soracağım izniniz olursa, siz ameliyat oldunuz mu acaba? kendi kendime olup dönebileceğim bir sürecim olur mu dersiniz?

canim ben henuz olmadim.kizkardesim olmustu daha once bahsettim okuduysan.ameliyat sonrasi bakima ihtiyacin olcak yatman gerekicek.buz koyman lazim gozlerine vs o nedenle tek basina ustesinden gelinebilecek bi ameliyat deil.kisa surede iyilesiyosunuz ama en ilk 2-3 gun yardim alman lazim.

Arkadaşlar,merhaba:))

Bende Zühtü Bey'e burun estetiği ameliyatı olmayı düşünüyüorum,fakat pek fazla resim göremedim,rica etsem olan arkadaşlar,arkadaşlık isteğimi kabul edebilir mi?

Şimdiden teşekkür ederim:))

kabul ettim canim.ama bende resim yok malesef daha olmadim ben seneye insallah.ama zuhtu beyle randevun varmis sanirim o gosterir yaptigi burunlari.o zaman daha net karar verirsin...

Back
X