kızlar merhabe bayagdır giremedim nette sorunlar yaşadım.bana msj atan beni ekleyen herkesi ekledim..yeni ameliyat olan arkadaşlarıma gecmiş olsun.okudum sayfaları eger sorusu olan yardımcı olacağım kişiler varsa cevaplayabilirim fıstıklar:)
Muayenehanede gördüğün revizyon hastaları daha önce de mi zühtü hocaya ameliyat olmuştu?
Herkese merhaba, uzun zamandır takip ediyorum ama yeni kayıt oldum, burun ameliyatı icin zuhtu bey le görüştüm ben buradaki yorumlari okuyarak kendisyle gorusmem de cok iyi gecti, aslında karar vermiştim, ama bilgisayar tasarımı sonra hoşuma gitmemeye başladı kararsız kaldım sitede de genelde tasarımın aynısı olduğunu söylemiş ameliyat olanlar simdi tekrar bir tasarım istesem mı ya da ne istediğimi tam olarak anlatsam tasarımla yapamasak bile iyi bir sonuca varır miyiz yoksa tasarimdakini begenmedim diye vaz mi gecsem cok kararsız kaldım, bı de iki tane revizyon ameliyatı hastası vardı bu başlık altında yazmışlar cok mutsuzdu cok üzüldüm onlar icin de bana fikir verebilir mısınız ozellikle tasarımla ilgili tereddütümde
merabaaa:)3 ay önce zühtü hoca burun ameliyatımı yaptı ben şu an çok mutluyum istediğim gibi hiçbir abartı yok beni ilk defa görenler estetik yok sanıo hatta..bünye meselesi gerçi ama şişliklerim bile çabucak geçti o da çok fazla yeşilçay içmemden sanırım:) ben de bilgisayar tasarımını ilk yaptığında beğenmemiştim ama kesinlikle fikrini paylaşman çok önemli 2.görüşmemde kalkıklık deil çok hafif kawis istediğimi söledim we güzel de oldu:)buraya henüz foto yükleyemiorm ama instagramn warsa ordan bakabilirsin fotolarıma