Dr. Zühtü Demir Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ank32
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar merhabe bayagdır giremedim nette sorunlar yaşadım.bana msj atan beni ekleyen herkesi ekledim..yeni ameliyat olan arkadaşlarıma gecmiş olsun.okudum sayfaları eger sorusu olan yardımcı olacağım kişiler varsa cevaplayabilirim fıstıklar:)

Muayenehanede gördüğün revizyon hastaları daha önce de mi zühtü hocaya ameliyat olmuştu?

Herkese merhaba, uzun zamandır takip ediyorum ama yeni kayıt oldum, burun ameliyatı icin zuhtu bey le görüştüm ben buradaki yorumlari okuyarak kendisyle gorusmem de cok iyi gecti, aslında karar vermiştim, ama bilgisayar tasarımı sonra hoşuma gitmemeye başladı kararsız kaldım sitede de genelde tasarımın aynısı olduğunu söylemiş ameliyat olanlar simdi tekrar bir tasarım istesem mı ya da ne istediğimi tam olarak anlatsam tasarımla yapamasak bile iyi bir sonuca varır miyiz yoksa tasarimdakini begenmedim diye vaz mi gecsem cok kararsız kaldım, bı de iki tane revizyon ameliyatı hastası vardı bu başlık altında yazmışlar cok mutsuzdu cok üzüldüm onlar icin de bana fikir verebilir mısınız ozellikle tasarımla ilgili tereddütümde

merabaaa:)3 ay önce zühtü hoca burun ameliyatımı yaptı ben şu an çok mutluyum istediğim gibi hiçbir abartı yok beni ilk defa görenler estetik yok sanıo hatta..bünye meselesi gerçi ama şişliklerim bile çabucak geçti o da çok fazla yeşilçay içmemden sanırım:) ben de bilgisayar tasarımını ilk yaptığında beğenmemiştim ama kesinlikle fikrini paylaşman çok önemli 2.görüşmemde kalkıklık deil çok hafif kawis istediğimi söledim we güzel de oldu:)buraya henüz foto yükleyemiorm ama instagramn warsa ordan bakabilirsin fotolarıma

Ben muayenehanede görmedim bu başlık altında okudum nicklerini su anda hatırlamıYorum Canim

merabaaa:)3 ay önce zühtü hoca burun ameliyatımı yaptı ben şu an çok mutluyum istediğim gibi hiçbir abartı yok beni ilk defa görenler estetik yok sanıo hatta..bünye meselesi gerçi ama şişliklerim bile çabucak geçti o da çok fazla yeşilçay içmemden sanırım:) ben de bilgisayar tasarımını ilk yaptığında beğenmemiştim ama kesinlikle fikrini paylaşman çok önemli 2.görüşmemde kalkıklık deil çok hafif kawis istediğimi söledim we güzel de oldu:)buraya henüz foto yükleyemiorm ama instagramn warsa ordan bakabilirsin fotolarıma

Canım instagramdan nasıl bulabilirim seni?

teşekkür ederim canım, il dışından giddeceğim için ameliyat günü orda olabiliyorum, hangi tahliller isteniyor acaba, umarım bir sorun çıkmaz..

canım sen görüşmeye gittiğinde senin durumuna göre kan tahlili felan istiyodu.tabi kişiden kişiye o tahlilerde değişiyor.sen doktorla görüştüysen sana zaten söyler esasında şehir dışından gidiyosun.bu konuyu arayıp sor derim.şimdi ne desem doğru olmaz.

Arkadaslar sürekli fotograf istiyorsunuz ama burda paylaşmak istemiyorum nazar falan deger :) ama isteyenlere mail yoluyla atabilirim. bir ay önce zühtü beye oldum ve cok memnunum korkan ve endisesi olan arkadaslar yazıyor bana hç korkulacak bişi yok gözünüz kaapalı gveneblrsnz zühtü beyeee

ameliyatın ilk 2 günü nelere dikkat edilir, bilgi verir misin, burun temizlenir mi,yoksa tamponların çıkması mı beklenir

ameliyatın ilk ve ikinci günü bişey yapamazsın bandajlar olacağından ve tamponda genelde oluyor.tamponlar cıktıktan sonra doktorun verdiği merhemle içi temizleniyor.canım

Arkadaslar sürekli fotograf istiyorsunuz ama burda paylaşmak istemiyorum nazar falan deger :) ama isteyenlere mail yoluyla atabilirim. bir ay önce zühtü beye oldum ve cok memnunum korkan ve endisesi olan arkadaslar yazıyor bana hç korkulacak bişi yok gözünüz kaapalı gveneblrsnz zühtü beyeee

fıstık nazar değmesin sana cok gecmiş olsun :)

kızlar alçılar alındıktan sonra cilt temizliği ve bakımı nasıl yapılır

yüzüne ameliyattan sonra tek süreceğin şey güneş kremi doktor zaten söylüyor.başka bişeye gerek yok.bide morluklar için krem veriyor onu sürersin

Arkadaşlar,

1. Zühtü bey muayeneyi nerede yapıyor, kendi muayenehanesinde mi ve ücretli mi? ( Ücretliye ne kadar? )
2. Randevu alabileceğim bi numara var mı?
3. Ameliyat olan arkadaşlar, ne kadara mal oldu? Bu soruların cevabını alabilir miyim lütfen?

Arkadaşlar,

1. Zühtü bey muayeneyi nerede yapıyor, kendi muayenehanesinde mi ve ücretli mi? ( Ücretliye ne kadar? )
2. Randevu alabileceğim bi numara var mı?
3. Ameliyat olan arkadaşlar, ne kadara mal oldu? Bu soruların cevabını alabilir miyim lütfen?

Canım muayene ankara tepe prime iş merkezi, eskişehir yolu üzerinde. Muayene ücretsiz, ben ameliyat oldum, şimdilik memnunum. Tel numarasını internetten bulabilirsin. Yaklaşık 5000 lira civarı ama kişiye göre değişebilr.

Canım muayene ankara tepe prime iş merkezi, eskişehir yolu üzerinde. Muayene ücretsiz, ben ameliyat oldum, şimdilik memnunum. Tel numarasını internetten bulabilirsin. Yaklaşık 5000 lira civarı ama kişiye göre değişebilr.

Çok teşekkür ederim, aradım yurtdışındaymış bu hafta, ben de bu hafta Ankara dışına çıkıyorum şehir dışında çalıştığım için, bi ara birkaç günlük de olsa gelip önce muayene olmak istiyorum. Süreçten bahseder misiniz biraz, ve (mailime de olur) fotoğraf atabilir misiniz?

Gördüğüm kadarıyla zühtü demir ilk ameliyatlarında başarılı ama revizyonlarda nasıldır acaba..önemli olan revizyondaki başarısı benim için çünkü.

Son düzenleme:
merhabalar amelıyat sonucunuzu dort gozle beklıyorum lutfen tasarım cızımıde de dahıl resımlerınızı paylasırmısınız bol sans dılıyorum

Merhaba ankarada burun ameliyatı olmak için araştırma yapıyorum da sizi de ekledim fotoğraflarınıza bakabilmek için. Yardımcı olursanız sevinirim.

Back
X