Drdzlerim oldu krler olsun

Allah bu annemize kolayliklarini bol bol ihsan eylesin
isimlerinide cok guzel koymussunuz canim
4 unude ve ablamizida optuk

allah analı babalı büyütsün sağlıklı sıhatli hastaneden çıkarmanızı nasip etsin ondan sonrada allah kolaylık versin dört bebeğe birden bakmak allah yardımcın olsun allah onları senden seni onlardan ayırmasın

Oh Oh kırk bin kere Maşallah ay nasıl güzel bir şeydir o evde 4 tane bebek bıcır bıcır çocuklarınızda böyle 5 kardeş birlikte , analı babalı büyürler inşallah. 5 küçük çocuğu büyütmek zor olur tabi ama Allah onunda kolaylığını verir . Sağlıklı, mutlu ,başarılı bir ömür diliyorum onlara..

41 kere maşallah...
Artık epey büyümüşlerdir tabi ama yine de
ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN; GÜZEL GÜNLERıNı GÖSTERSıN...
Kızın da ne güzel bir anda 4 kardeş sahibi olmuş, inşallah güzelce büyüyorlardır.
Darısı isteyen herkesin başına...hihoyyyt
Amin:CüvCüv:

Ben isimlerini merak ettim ya millet bir isim bulana kadar neler çekiyor :))) siz ne koydunuz..??

Sağlıkla analı babalı büyürler inşallah tebrik ederim

1değil 2 değil 3 değil tam 4 tane minnacık cennet kokulu bebiş inanamıyorum yaa Rabbim size kolaylık versin inşallah sağlıklı sıhhatlı uzun ömürler nasip etsin inşallahh...

Merhaba. Benim de 1 yasında kızım var. Hamileliğim ikiz başlamıştı. Daha sonra birinin kalp atışı durdu ama kızım sağlıklı bir sekilde doğdu Allah'a şükür. Merak ediyorum ikizi ucuzu hatta dördüzü olmak nasıl bir duygu? Şimdi bana 2. Yapmak bile zor geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…