Dren yeri (resimli)

Merhaba kizlar dis gebelikten ameliyat olmustum cuma gunu dren yerinin renginde hafif bir degisim gorunce saglik ocagina gittim fucidin krem verdi onu kullaniyorum ama dren yerindeki su dikis parcalari aklimi karistiriyor doktor dreni cikarirken dikis parcasini orda mi unutmus sizce o yuzden mi enfeksiyon oldu? Kontrolum pazartesi o zamana kadar beklesem sorun olur mu?
Bu kremi kullanmadan onceki hali kremi kullanmaya baslayinca daha sari oldu sanki
Eki Görüntüle 2200712
Kremden sonraEki Görüntüle 2200724

Bnde dış gebelik ameliyatı oldum benim dikişlerim sefaf ipliydi sonradan kendi attı doktor almıo zaten dikişi bir süre kalıyor.. Duşa girdiğinde üzerini kapatmış mıydın ??

Bnde dış gebelik ameliyatı oldum benim dikişlerim sefaf ipliydi sonradan kendi attı doktor almıo zaten dikişi bir süre kalıyor.. Duşa girdiğinde üzerini kapatmış mıydın ??
Benim dikislerim alinacakmis oyle dediler dusa girmedim bezle siliyoruz vucudu

Yanlış anlamadiniz yorumumu umarım. Uzun süre yikanmayinca vücut yara yerini enfekte edebilir diye söyledim. Açtınız mı bandı?
Yok anlamadım simdi actim bandi acik duruyor. Sadece o bolge rengi sari kremden sonra daha da sari oldu ama akıntı falan olmuyor hatta hafif sıktım yine akmadi ama kizarik

Yok anlamadım simdi actim bandi acik duruyor. Sadece o bolge rengi sari kremden sonra daha da sari oldu ama akıntı falan olmuyor hatta hafif sıktım yine akmadi ama kizarik
Kızarık olan bölgede genişleme, ısınma, akmaya başlama, şişlik farkederseniz pazartesiyi beklemeden hastanedeki servise uğrayın. Geçmiş olsun.

Kızarıklık olması sizi korkutmasın çünkü deriler birbirine kaynadığı için öyle benimkisi de kırmızı idi daha sonra geçti.. Ne kadar oldu ameliyat olali
Fakat deriler daha bitişik olmalı değilmiydi, sizde geçirmişsiniz de ondan soruyorum.Eşimin ayak baldırındaki dikiş açılmıştı,aynen böyle görünüyordu,ben elimden operasyon geçirmiştim,dikiş yeri çizgi gibiydi,kızarmadan iyileşti gitti.

Evet sol Tüpüm alındı... ama sonrası için sakın canının sıkma bak ben yine gebeyim hem de çok şükür hiç bir problemimiz yok.
Umarim benim diger tupte sorunlu değildir. Ne kadar zaman sonra hamile kaldin

Fakat deriler daha bitişik olmalı değilmiydi, sizde geçirmişsiniz de ondan soruyorum.Eşimin ayak baldırındaki dikiş açılmıştı,aynen böyle görünüyordu,ben elimden operasyon geçirmiştim,dikiş yeri çizgi gibiydi,kızarmadan iyileşti gitti.

Benim doktorum muayene de sonra geçecek demişti dediği gibi de oldu... kullandığı krem zaten yaraları kavuşturmak için umarım bir sıkıntı yoktur.

Umarim benim diger tupte sorunlu değildir. Ne kadar zaman sonra hamile kaldin

Ben 2016 da ilk dış gebeliğimi geçirdim
2017 Temmuz ayında ilk aşılamamı oldum. Eylül ayında da 2. aşılamamı oldum
2018 ocak ayında ilk tüp bebeğimi oldum tutmadı.
2018 nisan da 2. dış gebeliğimi yaşadım. MTX tedavisi ile sonlandırıldı.
2018 ağustosta da ALLAH a şükürler olsun mucizemizle buluşturdu bizi

Ben 2016 da ilk dış gebeliğimi geçirdim
2017 Temmuz ayında ilk aşılamamı oldum. Eylül ayında da 2. aşılamamı oldum
2018 ocak ayında ilk tüp bebeğimi oldum tutmadı.
2018 nisan da 2. dış gebeliğimi yaşadım. MTX tedavisi ile sonlandırıldı.
2018 ağustosta da ALLAH a şükürler olsun mucizemizle buluşturdu bizi
Sizin baska sorunlar mi vardi normal yolla olmamasi icin yoksa tek tup kaldigi icin mi yapildi asilama tup bebek

Sizin baska sorunlar mi vardi normal yolla olmamasi icin yoksa tek tup kaldigi icin mi yapildi asilama tup bebek

Yumurta rezerv azlığı teşhisi koyuldu.. Yumurtlarım kaliteliydi ama tutmadı bir türlü maalesef.. Doktorum 3. kez normal yolla gebe kalırsam 3. kez dış gebelik olma ihtimali çok yüksek demişti ama. çok şükür bir sıkıntımız olmadı.. Normal yolla gebe kaldım.

Back
X