- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.840
- 798
- 35
- Konu Sahibi papatya_4407
-
- #2.061
Yarın olarak yazmışsınız ama bu gün okusak bişey olur mu. Yoksa yarın mı başlayımEkliyorum hosgeldiniz aramiza. 1. Siradaki arkadas icin okuyoruz bugun okuyunca bildirim yaparsiniz :)
Bugun okuyoruz cnm. Listeyi dun gece duzenlemistim o yuzden yrn yazdim bugun basladikYarın olarak yazmışsınız ama bu gün okusak bişey olur mu. Yoksa yarın mı başlayım
Sonradan fark ettim dün paylaşıldığını.. Allah kabul etsin inşallah ben 33 taneBugun okuyoruz cnm. Listeyi dun gece duzenlemistim o yuzden yrn yazdim bugun basladik
URALLAR:
1.) Günlük bildirim yapmak zorunludur.
2 gün üst üste bildirim yapmayan 3. gün pasife alınır ve 5. gün tamamen listeden çıkartılır.
2.) Bildirimlerde su kişi için su kadar okudum diye yazın ki kime okunduğu belli olsun. Lütfen etiketlendiydiniz de bildirimlerini kontrol edin.
3.) Duamız kısa olduğu için 1 kişinin duası bir günde bitirilmedir.
4.) Herhangi bir nedenden dolayı okuyamayan özelden msj atarsa yerıne okurum.
DUAMIZ :" Hasbunallahu ve ni’mel vekil ni’mel Mevla ve ni’me’n nasîr” " her kişi için 33 kez okuyacağız.
papatya_4407 için okuyoruz.
Niyeti: Ailesinin gönlü sevdiğine karşı yumuşasın.
papatya_4407 : (sümbül) = okudu
Tavuk_suyu_ : (pakize) = okudu
@msls123 : (seval)= okudu
bcgirl : (begüm)= okudu
C cansu_tr : (cansu) = okudu
Nara87 : (gülnar) =
OMRUM79 : (derya)= okudu
miyomim =
K Konstantinopolis1985 = okudu
T trustno_1 =
@aybukegrsl = okudu
izmir3534 = okudu
Canim senin icin kurallar uygun mu ekliyorum uygunsa.Birazdan okuyacağım inşallah canısi ben
Her gun bir kisiye bugun 1. Kisideyiz kurallar uygunsa ekleyelim.Merhaba ben de katılmak istiyorum her gün bir kişiye mi yoksa tüm listeye mi okunuyor
Tamam eklebilirsiniz beni de Allahım kabul etsin.Her gun bir kisiye bugun 1. Kisideyiz kurallar uygunsa ekleyelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?