- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.840
- 798
- 35
- Konu Sahibi papatya_4407
-
- #2.021
Okurkan pkz duamida yazarsan sevinirim
Canim ben senin duani ezberden biliyorum yazarimOkurkan pkz duamida yazarsan sevinirim
Benim içimden inşirah süresi geçmişti canım .yeni dua önerisi için günlük 33 kere HasbünAllahü ve niğmel vekil okuyabiliriz diye bir oneri geldi senin var mi canim onerin
Toplam 288 okundu senin icin 25 kaldi.
Amin canim hepimizin insallah. Muafiyetin bittiyse al cnm sen madem.Tavuk_suyu_ canim saol işin rast gelsin kalan 25 için A aybukeumyy arkadaşı beklicek miyiz yada ben alayım istersen
Kızlar hepinizin nefesini yüreğine sağlıkAllah hepimizin dualarini kabul etsin
Evett kizlar ne okuyalim onerileriniz neler ?
benim üç önerim var Hasbünallahi ve niğmel vekil. sayı olarak 33. Tevbe suresinin 129. ayeti çok iyiymiş bunuda 21 kere okuyabiliriz kısa ayet birde ya Baki entel Baki okuyabiliriz 33 adet. bunların üçünden birini seçip okuyaliriz baska bir öneride olur
Canim.sen nerlerdesin kac gundur ?Ben 75 tane okudum arkadaşlar
Cnm şimdi dinlenmek adına diğer duayı yapalım bitince de inşirah okuyalım.Benim içimden inşirah süresi geçmişti canım .
Tamam canım siz bilirsinizCnm şimdi dinlenmek adına diğer duayı yapalım bitince de inşirah okuyalım.
Evet canim yarin baslariz.
Canım kusura bakmayın çok yoğunum bu ara o yüzden aksatmam bundan sonra ama alırsan geri sevinirimA aybukeumyy cnm sen kac gundur girmeyince listeden cikardim. Bi cok kisiye okumadin ya da okudun bildirmedin. Duzenli bildirim yapacaksan geri ekleyeyim.
Tmm cnm ekliyorum :))Canım kusura bakmayın çok yoğunum bu ara o yüzden aksatmam bundan sonra ama alırsan geri sevinirim
Saol canım :)Tmm cnm ekliyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?