dua arkadasligi

Evett kizlar ne okuyalim onerileriniz neler ?

ben Hasbünallahi ve niğmel vekil. derim sayinin onemi yok ))

KURALLAR:

1.) Günlük bildirim yapmak zorunludur. 2 gün üst üste bildirim yapmayan 3. gün pasife alınır ve 5. gün tamamen listeden çıkartılır.

2.) Bildirimlerde su kişi için su kadar okudum diye yazın ki kime okunduğu belli olsun. Lütfen etiketlendiydiniz de bildirimlerini kontrol edin.

3.) Duamız kısa olduğu için 1 kişinin duası bir günde bitirilmedir.

4.) Herhangi bir nedenden dolayı okuyamayan özelden msj atarsa yerıne okurum.

DUAMIZ :" Hasbünallahi ve niğmel vekil. " her kişi için 33 kez okuyacağız.

papatya_4407 için okumaya başlayacağız yarın.

Niyeti: Ailesinin gönlü sevdiğine karşı yumuşasın.

papatya_4407 =
Tavuk_suyu_ =
sl_12 =
bcgirl =
C cansu_tr =
Nara87 =
OMRUM79 =
miyomim =
K Konstantinopolis1985 =
T trustno_1 =

KURALLAR:

1.) Günlük bildirim yapmak zorunludur. 2 gün üst üste bildirim yapmayan 3. gün pasife alınır ve 5. gün tamamen listeden çıkartılır.

2.) Bildirimlerde su kişi için su kadar okudum diye yazın ki kime okunduğu belli olsun. Lütfen etiketlendiydiniz de bildirimlerini kontrol edin.

3.) Duamız kısa olduğu için 1 kişinin duası bir günde bitirilmedir.

4.) Herhangi bir nedenden dolayı okuyamayan özelden msj atarsa yerıne okurum.

DUAMIZ :" Hasbünallahi ve niğmel vekil. " her kişi için 33 kez okuyacağız.

papatya_4407 için okumaya başlayacağız yarın.

Niyeti: Ailesinin gönlü sevdiğine karşı yumuşasın.

papatya_4407 =
Tavuk_suyu_ =
sl_12 =
bcgirl =
C cansu_tr =
Nara87 =
OMRUM79 =
miyomim =
K Konstantinopolis1985 =
T trustno_1 =

A aybukeumyy =

Bu duaňin devamı var aslında onunla beraber okusak daha iyi olur diye düşünüyorum zaten sayı az ha birkaç kelime eksik ha bı kaç kelime fazla .

Hasbunallahu ve Ni’mel Vekil
Sıkıntıları Bertaraf Etmenin Üç Yolu: “Hasbunallahu ve Ni’mel Vekil”
Hz. İbrahim a.s. ateşe atılmak için mancınığa konulduğu zaman Cibril aleyhisselam:
“Bana ihtiyacın var mı” diye sordu. Hz. İbrahim a.s. O’na şöyle dedi;
“Sana hayır, ama alemlerin Rabbine evet!”
“Hasbunallahu ve ni’mel vekil ni’mel Mevla ve ni’me’n nasîr”
(“Allah Teala, bize yeter, O ne güzel vekildir. Ne güzel Mevla ve ne güzel yardımcıdır.”)
dedi de o yakıcı ateş kendisine “soğuk ve selametli” oldu.
Hz. Musaa.s. önünde deniz, arkasında düşmanı olduğu sırada:
“Hayır!.. Muhakkak ki Rabbim benimledir; bana doğru yolu hidayet edecektir”. (Şuara 62) diyerek Rabbine sığındı da O’nun izniyle düşmanından kurtuldu.
“Onlar ki, bazı kimseler kendilerine: “İnsanlar size karşı toplandılar, onlardan korkun” dediklerinde bu onların imanlarını artırdı ve: “Allah bize yeter o ne güzel vekildir” dediler.” (Ali İmrân, 3/173)
Sıkıntıda mı kaldın, derdin mi var o halde sen de hakkıyla koruyan, çok esirgeyen, her şeye kadir, rahmet edenlerin en merhametlisi olan Rabbül Alemine sığın ve
“Hasbunallahu ve ni’mel vekil ni’mel Mevla ve ni’me’n nasîr” zikrini dilinden düşürme.

Benim için farketmez bende internette okumuştum çok etkilenmiştim faziletinden inş Rabbim kabul eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…