- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.840
- 798
- 35
- Konu Sahibi papatya_4407
-
- #2.321
Ayy o son paylastigim yanlislikla olmus :))))Herkes aybukeye okudu mu suan canim ben mi kacirdimsagidaki listede okumayanlar mi kaldi bi tek
ederim canım Allah şifa versinBana dua edermisiniz lütfenu haftalık hamileyim ama düşük riskim var çok kanamam var ilaçlarımı kullanıyorum iğnemide oluyorum kanamam yinede durmuyo duanıza ihtiyacım var bebeğimi sağlıklı şekilde kucağımda görmeyi nasip etsin rabbim
Allah sifa versin saglikla kucagina al insallahBana dua edermisiniz lütfenu haftalık hamileyim ama düşük riskim var çok kanamam var ilaçlarımı kullanıyorum iğnemide oluyorum kanamam yinede durmuyo duanıza ihtiyacım var bebeğimi sağlıklı şekilde kucağımda görmeyi nasip etsin rabbim
Bana dua edermisiniz lütfenu haftalık hamileyim ama düşük riskim var çok kanamam var ilaçlarımı kullanıyorum iğnemide oluyorum kanamam yinede durmuyo duanıza ihtiyacım var bebeğimi sağlıklı şekilde kucağımda görmeyi nasip etsin rabbim
Allahım Şafi ismiyle şifa versin Rabbim sağ selamet kucağınıza aldırsın inşallah.Bana dua edermisiniz lütfenu haftalık hamileyim ama düşük riskim var çok kanamam var ilaçlarımı kullanıyorum iğnemide oluyorum kanamam yinede durmuyo duanıza ihtiyacım var bebeğimi sağlıklı şekilde kucağımda görmeyi nasip etsin rabbim
Amin canim hepimizin duasi kabul olsun insallah .Tavuk_suyu_ bcgirl kızlar yarın bana dua okunacak niyetim : Benim ve eşimin sağlık sorunlarımızın tamamen iyileşmesi şifası için ve hayırlı sağlıklı bir evlat sahibi olmak.
Dua eden bütün arkadaşlarımdan Allahım razı olsun
Rabbim gölünüzün muradı versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?