dua arkadasligi

KURALLAR:

1.) Günlük bildirim yapmak zorunludur.
2 gün üst üste bildirim yapmayan 3. gün pasife alınır ve 5. gün tamamen listeden çıkartılır.

2.) Bildirimlerde su kişi için su kadar okudum diye yazın ki kime okunduğu belli olsun. Lütfen etiketlendiydiniz de bildirimlerini kontrol edin.

3.) Duamız kısa olduğu için 1 kişinin duası bir günde bitirilmedir.

4.) Herhangi bir nedenden dolayı okuyamayan özelden msj atarsa yerıne okurum.

DUAMIZ :" Hasbunallahu ve ni’mel vekil ni’mel Mevla ve ni’me’n nasîr” " her kişi için 33 kez okuyacağız.

Sahra- icin okuyoruz.

Niyeti: Esinin ve kendinin sifa bulmasi en kisa surede saglikli bir evlat sahibi olmak.

papatya_4407 : (sümbül) = okudu
Tavuk_suyu_ : (pakize) =
sl_12 : (seval)=
bcgirl : (begüm)= okudu
C cansu_tr : (cansu)= okudu
Nara87 : (gülnar) = okudu
OMRUM79 : (derya)= okudu
miyomim = okudu
T trustno_1 = okudu
@aybukegrsl = okudu
izmir3534 =
Sahra- = okudu
H Hiisaarr = OKUMADI -BANLANMIŞ
R ruyagokk = okudu

KURALLAR:

2 gün üst üste bildirim yapmayan 3. gün pasife alınır ve 5. gün tamamen listeden çıkartılır.

2.) Bildirimlerde su kişi için su kadar okudum diye yazın ki kime okunduğu belli olsun. Lütfen etiketlendiydiniz de bildirimlerini kontrol edin.

DUAMIZ :" Hasbunallahu ve ni’mel vekil ni’mel Mevla ve ni’me’n nasîr” " her kişi için 33 kez okuyacağız.

Sahra- icin okuyoruz.

Niyeti: Esinin ve kendinin sifa bulmasi en kisa surede saglikli bir evlat sahibi olmak.

papatya_4407 : (sümbül) = okudu
Tavuk_suyu_ : (pakize) = okudu
sl_12 : (seval)= okudu
bcgirl : (begüm)= okudu
C cansu_tr : (cansu)= okudu
miyomim = okudu
T trustno_1 = okudu
@aybukegrsl = okudu
izmir3534 = okudu
Sahra- = okudu
H Hiisaarr = OKUMADI (2)
R ruyagokk = okudu

KURALLAR:

H Hiisaarr icin okuyoruz.

Niyeti:

papatya_4407 : (sümbül) =
Tavuk_suyu_ : (pakize) =
sl_12 : (seval)=
bcgirl : (begüm)=
C cansu_tr : (cansu)=
miyomim =
T trustno_1 =
@aybukegrsl =
izmir3534 =
Sahra- =
H Hiisaarr =
R ruyagokk =

Canım gruptan bir süreliğine çıkmak istiyorum hakkınızı helal edin benden yana helal olsun Rabbim her şeyi gönlünüze göre versin. yine gelicem inşallah ama şuanlık biraz ara vermek istiyorum

KURALLAR:

H Hiisaarr (elanur) icin okuyoruz.

Niyeti: Esi ile huzurlu bir yuva ve evlatlari icin saglik ve hayirli is.

papatya_4407 : (sümbül) =
Tavuk_suyu_ : (pakize) = okudu
sl_12 : (seval)= okudu
bcgirl : (begüm)=
C cansu_tr : (cansu)=
miyomim =
T trustno_1 =
@aybukegrsl =
izmir3534 =
Sahra- =
H Hiisaarr =
R ruyagokk =

Canım gruptan bir süreliğine çıkmak istiyorum hakkınızı helal edin benden yana helal olsun Rabbim her şeyi gönlünüze göre versin. yine gelicem inşallah ama şuanlık biraz ara vermek istiyorum

Helal olsun canim. Ama sureyi uzatma. Derdi veren Allah dermanini da verir insallah

İçim sıkılıyor gerçekten zor dönem geçiriyorum okuma istegim hiç yok en azından 1 okumadan sonra dönerim diye düşünüyorum Allah büyük kendimi sıktığıma değmez tabiki kısa bir sürenin bana iyi gelicegini düşünüyorum daha sonra inş. dönücem Tavuk_suyu_ bcgirl

Peki canim. Icini ferah tut bol bol dua edicem sana. Bir dua sonra seni tekrar etiketlerim :))
Hakkim varsa helal olsun. Sende hakkini helal et allaha emanet ol canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…