- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.840
- 798
- 35
- Konu Sahibi papatya_4407
-
- #2.401
Okuduk cnm o duayi.Okumadıysanız hz. Yunus'un duasını okuyabiliriz.
Evet cnm bende adetliyim suan. Dua oldugu icin okuyabilirizKızlar hastalık döneminde okuyabiliyor muyuz
Tamam canım kendim için okudum Allah kabul etsin insalalh .kızlar Allah hepinizden razı olsun ne duaniz varsa kabul olsun inşallahEvet cnm bende adetliyim suan. Dua oldugu icin okuyabiliriz
Güzel bence başka bir sefer dekızlar “Rabbi Yessir “duası yapalım mıBismillahirrahmanirrahıym; “La Havle Vela Kuvvete İlla Billlahil’Aliyyil’Azıym.”
Manası: “Rahman(Esirgeyen)Rahim(Bagışlayan) Allah’ın adıyla.Çok yüce ve çok büyük Allah’ın himayesine sığınmaktan ve O’nun yüce kudretinden yardım dilemekten başka bir amacım yoktur.Ondan başka kuvvet ve kudret sahibi yoktur.O’na dayandım,O’na güvendim.”
Hz.Peygamber Aleyhisselam,Hz.Ali Efendimize hitaben şöyle buyurmuştur:
“Ya Ali ! her ne zaman bir darlğa ve sıkıntıya düşersen,bir bela ve musibete uğrarsan şöyle dua et.”
“Bismillahirrahmanirrahıym.Vela havle vela kuvvete İlla billahil aliyyil’Azıym.”
Yani “Ya Ali Böyle dua edersen sıkıntılı anlarında bu dıayı okumaya devam edersen,Cenab-ı Allah, bu duanın hürmetine düşmüş olduğun bela ve musibetlerin,bunalım ve streslerin her türlüsünü üzerinden defederibunlardan seni kurtarır.”buyurmuştur.
Bu dua (99) derde devadır.Bunlardan en küçüğü kalpteki sıkıntıdır.
Mesela gönül sıkıntısını hiç bir maddi ilaç gidermez; O zaman bunun ilacı duadır.
Her kim günde 100 defa okursa fakirlik ve yoksulluk yüzü görmez.Kazancında bereket,rızkında bolluk olur.
Yatarken söylemelerinde dünya belaları ve musibetleri kendisinden uzaklaşır.
Hic farketmez cnm benim icin hepimizin okuyabilcegi bir dua olsun diye onu yazdim. Tabi cogunluk ne derse o :))))Tavuk_suyu_ okuyalım cnm güzel dua bizim de dilimizde olur hep .
Tamam cnm. Dua niyetiyle okudugumuz icin okunabiliyor diye biliyorumKızlar benim içinde fark etmez Benim için ilki La havle kuvvete sonra Rabbir yessir olabilir karar verince etiketleyin beni de listeyeçok iyi geldiniz bana.
Bir de ay hali olsak da okunabiliyor mu bu tesbihler
Aynen olabilir cnmTavuk_suyu_ aklıma 797 adet Ya Fettah Ya Rezzak zikri geldi bunu da okuyabiliriz mazeretliyken de okunuyor
Rüya arkadaşımız için okudumKURALLAR:
1.) Günlük bildirim yapmak zorunludur.
2 gün üst üste bildirim yapmayan 3. gün pasife alınır ve 5. gün tamamen listeden çıkartılır.
2.) Bildirimlerde su kişi için su kadar okudum diye yazın ki kime okunduğu belli olsun. Lütfen etiketlendiydiniz de bildirimlerini kontrol edin.
3.) Duamız kısa olduğu için 1 kişinin duası bir günde bitirilmedir.
4.) Herhangi bir nedenden dolayı okuyamayan özelden msj atarsa yerıne okurum.
DUAMIZ :" Hasbunallahu ve ni’mel vekil ni’mel Mevla ve ni’me’n nasîr” " her kişi icin 33 tane icin okuyoruz.
R ruyagokk icin okuyoruz.
Niyeti: Esinin sifa bulmasi ve tez vakitte saglikli bir bebeklerinin olmasi.
papatya_4407 : (sümbül) =
Tavuk_suyu_ : (pakize) = okudu
@msls123 : (seval)= okudu
bcgirl : (begüm)=
C cansu_tr : (cansu)=
Nara87 : (gülnar) = okudu
OMRUM79 : (derya)= okudu
miyomim =
T trustno_1 = okudu
A aybukeumyy =
izmir3534 =
Sahra- = okudu
H Hiisaarr = okudu
R ruyagokk = okudu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?