- 2 Şubat 2016
- 2.185
- 1.336
- 133
- Konu Sahibi papatya_4407
-
- #3.501
Allah razı olsun canımTavuk_suyu_ canım OMRUM79 cuma günü Cansu için okuduğunu belirtmiş ama listeye yazılmamış, gözden kaçtı sanırım. Yani iki gün üst üste okumamış değil o yüzden listedeki eski yerine alalım istersen, haksızlık olmasın.
Canim soyleseydin ya bildirim yaptigini.Allah razı olsun canım
Canım bende okumadı yazınca bildirim yapmayı unuttum diye düşündüm :) önemli olan birbirimiz için dua ediyor olmamız, listenin en başı en sonu fark etmezCanim soyleseydin ya bildirim yaptigini.
Rica ederim canim. Hak gecmesin oyle bir sey olursa mutlaka yaz canim. Atlamis olabiliyoruz bazenCanım bende okumadı yazınca bildirim yapmayı unuttum diye düşündüm :) önemli olan birbirimiz için dua ediyor olmamız, listenin en başı en sonu fark etmezAyrıca hem senin hemde hayal_hatun nin emeği çok fazla ... herşey için kendi adıma teşekkür ederim
KURALLAR
1.) Günlük bildirim yapmak zorunludur.
2 gün üst üste bildirim yapmayan 3. gün pasife alınır ve 5. gün tamamen listeden çıkartılır.
2.) Bildirimlerde su kişi için su kadar okudum diye yazın ki kime okunduğu belli olsun. Lütfen etiketlendiğinizde bildirimleri kontrol edin.
3.) Duamız kısa olduğu için 1 kişinin duası bir günde bitirilmedir.
4.) Herhangi bir nedenden dolayı okuyamayan özelden msj atarsa yerıne okuruz.
Duamiz: "ya semi c.c." 180 adet
miyomim icin okuyoruz.
Niyeti : hayirlisiyla yuva kurmak, abisine is ve babasina sifa
papatya_4407 : (sümbül) = okudu
Tavuk_suyu_ : (pakize) =
C cansu_tr : (cansu)=
OMRUM79 (Derya) : okudu
miyomim :
A aybukeumyy :
izmir3534 : okudu
@sahra8482 : okudu
H Hiisaarr : BANLANMIS
R ruyagokk : okudu
hayal_hatun : okudu
O Ozzgeee : okudu
Nara87 : (gülnar) : okudu
nisamelek :
@msls123 : (seval) : okudu
@denizkaplan : okudu
Y yigitelf :
E Ebruebruu :
V Veaskgittibizden : PASIF
Kusura bakma arkadaşım, ben listeyi düzenlerken en sondaki listeyi alıp kopyalıyorum, son listede sen olmayınca ben de seni yazmamışımOkudum ben miyomim icin dun yazmistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?