- 20 Eylül 2015
- 663
- 592
- 33
- 30
- Konu Sahibi papatya_4407
-
- #3.541
Karışıklık olmuş sanırım canım önceki mesajlarda yazmış PakizeSen yazınca benim de aklıma takıldı.Tavuk_suyu_ ne diyor bir soralım.
Evet gördüm mesajı. Yanlışlıkla atlama olmuş ama yarın da İzmir için okuyalım denilmiş.Karışıklık olmuş sanırım canım önceki mesajlarda yazmış Pakize
Canım olur mu öyle şey. İnsanlık hali hiç sorun değil. Ha bir gün önce ha bir gün sonra sıkıntı yapma kendine. Asıl sen hakkını helal et o kadar uğraşıyorsun listeyle.Canimmm sira sendeymis(( vallahi farketmedim yanlis yazdigimi. Yarin sana okuyalim olur mu ?
Nolur hakkini helal et
Canim sira izmir3534 teymis. Ama ben sabah uyku sersemi hazirladim listeyi farketmeden atlamisim sahra arkadasimizi. O yuzden boyle oldu. Herkeste sahra icin okuyunca degistirmedim. Bugun sahra icin yarin da izmir 3534 icin okuruz.Liste takip etmek gerçekten çok zor bir iş. Ben arada ucundan tutmama rağmen bunu anladım.Tavuk_suyu_ nin işi gerçekten çok zor. Liste az olsa bir nevi kolay olabilir. Listemiz çok kalabalık (Allah artırsın) bazısı toplu okuyor bazısı yarıya kadar okuyup bildiriyor bazısı ertesi gün bildiriyor vs vs inanın takibini yapmak çok zor. Bana sorarsanız arkadaşa birazcık yardımcı olalım derim.
Canın sağolsun sen helal et hakkını hastaydın birde nasıl oldunCanim sira izmir3534 teymis. Ama ben sabah uyku sersemi hazirladim listeyi farketmeden atlamisim sahra arkadasimizi. O yuzden boyle oldu. Herkeste sahra icin okuyunca degistirmedim. Bugun sahra icin yarin da izmir 3534 icin okuruz.
Kusura bakmayin lutfen benim dikkatsizligimden olmus
Liste doğru canım, Eline sağlıkKURALLAR
1.) Günlük bildirim yapmak zorunludur.
2 gün üst üste bildirim yapmayan 3. gün pasife alınır ve 5. gün tamamen listeden çıkartılır.
2.) Bildirimlerde su kişi için su kadar okudum diye yazın ki kime okunduğu belli olsun. Lütfen etiketlendiğinizde bildirimleri kontrol edin.
3.) Duamız kısa olduğu için 1 kişinin duası bir günde bitirilmedir.
4.) Herhangi bir nedenden dolayı okuyamayan özelden msj atarsa yerıne okuruz.
Duamiz: "ya semi c.c." 180 adet
Sahra- icin okuyoruz.
Niyeti : esinin ve kendinin sifa bulmasi ve tez vakitte saglikli bir bebeklerinin olmasi evine hayırlı bereketli rızk , bir de gönlündekinin olması
papatya_4407 : (sümbül) = okudu
Tavuk_suyu_ : (pakize) = okudu
C cansu_tr : (cansu)=
OMRUM79 (Derya) : okudu
miyomim :
@aybukegrsl : okudu
izmir3534 : okudu
Sahra- : okudu
H Hiisaarr : BANLANMIS
R ruyagokk : okudu
hayal_hatun : okudu
O Ozzgeee :
Nara87 : (gülnar) : okudu
@msls123 : (seval) : okudu
@denizkaplan : okudu
Y yigitelf :
E Ebruebruu :
nisamelek : PASIF
Hala iyilesmis sayilmam resmen 1 aydir gribim ve bogazim sis.Canın sağolsun sen helal et hakkını hastaydın birde nasıl oldun
Ellerime saglik dogru canim.Ben de arada yardım ederim öğleden sonra daha uygun oluyorum , umarım eksik olmamıştır. İzmir arkadaşımıza da okundu , aralarda ,toplu okuyan arkadaşlarımız da var karışabiliyor bazen bir el atın kızlar yardım edelim
Sahraya okudun dimi canim ?Bugünkü arkadaşıma okudum canlar
Cok geçmis olsun canim ihlamur adaçayı cok guzel boğazımi temizler benim, saglam ye birde c vitamine saril geçer insallah.Hala iyilesmis sayilmam resmen 1 aydir gribim ve bogazim sis.
Bir de simdi dizlerime vurdu malesef(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?