dua arkadasligi

Liste takip etmek gerçekten çok zor bir iş. Ben arada ucundan tutmama rağmen bunu anladım. Tavuk_suyu_ nin işi gerçekten çok zor. Liste az olsa bir nevi kolay olabilir. Listemiz çok kalabalık (Allah artırsın) bazısı toplu okuyor bazısı yarıya kadar okuyup bildiriyor bazısı ertesi gün bildiriyor vs vs inanın takibini yapmak çok zor. Bana sorarsanız arkadaşa birazcık yardımcı olalım derim.

Canimmm sira sendeymis (( vallahi farketmedim yanlis yazdigimi. Yarin sana okuyalim olur mu ?
Nolur hakkini helal et
Canım olur mu öyle şey. İnsanlık hali hiç sorun değil. Ha bir gün önce ha bir gün sonra sıkıntı yapma kendine. Asıl sen hakkını helal et o kadar uğraşıyorsun listeyle.

Canim sira izmir3534 teymis. Ama ben sabah uyku sersemi hazirladim listeyi farketmeden atlamisim sahra arkadasimizi. O yuzden boyle oldu. Herkeste sahra icin okuyunca degistirmedim. Bugun sahra icin yarin da izmir 3534 icin okuruz.
Kusura bakmayin lutfen benim dikkatsizligimden olmus

Canın sağolsun sen helal et hakkını hastaydın birde nasıl oldun

KURALLAR

1.) Günlük bildirim yapmak zorunludur.
2 gün üst üste bildirim yapmayan 3. gün pasife alınır ve 5. gün tamamen listeden çıkartılır.

2.) Bildirimlerde su kişi için su kadar okudum diye yazın ki kime okunduğu belli olsun. Lütfen etiketlendiğinizde bildirimleri kontrol edin.

3.) Duamız kısa olduğu için 1 kişinin duası bir günde bitirilmedir.

4.) Herhangi bir nedenden dolayı okuyamayan özelden msj atarsa yerıne okuruz.

Duamiz: "ya semi c.c." 180 adet

Sahra- icin okuyoruz.

Niyeti : esinin ve kendinin sifa bulmasi ve tez vakitte saglikli bir bebeklerinin olmasi evine hayırlı bereketli rızk , bir de gönlündekinin olması

papatya_4407 : (sümbül) = okudu
Tavuk_suyu_ : (pakize) = okudu
C cansu_tr : (cansu)=
OMRUM79 (Derya) : okudu
miyomim :
@aybukegrsl : okudu
izmir3534 : okudu
Sahra- : okudu
H Hiisaarr : BANLANMIS
R ruyagokk : okudu
hayal_hatun : okudu
O Ozzgeee :
Nara87 : (gülnar) : okudu
@msls123 : (seval) : okudu
@denizkaplan : okudu
Y yigitelf :
E Ebruebruu
:
nisamelek : PASIF

Son düzenleme:
Ben de arada yardım ederim öğleden sonra daha uygun oluyorum , umarım eksik olmamıştır. İzmir arkadaşımıza da okundu , aralarda ,toplu okuyan arkadaşlarımız da var karışabiliyor bazen bir el atın kızlar yardım edelim

Liste doğru canım, Eline sağlık

Ellerime saglik dogru canim.
Aksam ben deftere yazip bakarim tek tek okuyanlara

KURALLAR

1.) Günlük bildirim yapmak zorunludur.
2 gün üst üste bildirim yapmayan 3. gün pasife alınır ve 5. gün tamamen listeden çıkartılır.

2.) Bildirimlerde su kişi için su kadar okudum diye yazın ki kime okunduğu belli olsun. Lütfen etiketlendiğinizde bildirimleri kontrol edin.

3.) Duamız kısa olduğu için 1 kişinin duası bir günde bitirilmedir.

4.) Herhangi bir nedenden dolayı okuyamayan özelden msj atarsa yerıne okuruz.

Duamiz: "ya semi c.c." 180 adet

Sahra- icin okuyoruz.

Niyeti : esinin ve kendinin sifa bulmasi ve tez vakitte saglikli bir bebeklerinin olmasi evine hayırlı bereketli rızk , bir de gönlündekinin olması

papatya_4407 : (sümbül) = okudu
Tavuk_suyu_ : (pakize) = okudu
C cansu_tr : (cansu)= okudu
OMRUM79 (Derya) : okudu
miyomim : okudu
@aybukegrsl : okudu
izmir3534 : okudu
Sahra- : okudu
H Hiisaarr : BANLANMIS
R ruyagokk : okudu
hayal_hatun : okudu
O Ozzgeee : okudu
Nara87 : (gülnar) : okudu
@msls123 : (seval) : okudu
@denizkaplan : okudu
Y yigitelf : okudu
E Ebruebruu
:
nisamelek : PASIF

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…