dua arkadasligi

Napalim arkadaslar ya fettah ya rezzak c.c. 797 kez okuyalim mi ?
Baska esma okumasi dua listesi olana belki 797 cok gelir bilemedim ki kuzum 4 kiside ayriliyor bence 100 den az olmamak uzere sayiyi kisiyede birakabiliriz cnm simdi ceken var cekemeyen var malum esma enerji meseleside ama cekebildigi kadar zorlanmadan cekeninki daha makbul daha icten daha farkli sanki fix bir sayi yerine kim kopmadan zorlanmadan ne okuyabilirsede diyebiliriz 100 ile 797 referansinda rabbim 797 duyup da 100 u 300 u duymuyor mu sanki??
Fikir tabiki benimki sadece

Herhangi bir esmanin buyuk ebced degerini okuyabiliriz. Ya latif de okudugumuz gibi

Herhangi bir esmanin buyuk ebced degerini okuyabiliriz. Ya latif de okudugumuz gibi
Birinin degeri 489 digerinin 308 ikisininde buyuk ebced degeri kendi deger carpimi cok yuksek yani oyle okuyamayiz toplu niyet bile olsa zorlayici illa herkes ayni sayiyi okusun diyorsaniz ya bir tespih 100 adet yada bedir ehli sayisinca 313 adet okuyalim derim yada cansunun dedigi gibi kendimiz belirleyelim

Farkli bir esma da olur canim ya da 313

Arkadaslar onerileriniz neler ?
Cnm zaten cikan cok kisi var az kisiyiz 1 tur ya fettah rezzaki okuyup listemizi siradan gidelim sayida ya 100 yada 313 olsun onerim bu yonde
Sayi az olunca herkesin okuyabilecegi esma salavat zikir daha mantikli oluyor misal ben bgn yrn off konuma gececem ben gibi iki kisi daha olsa okuyabilen 5-6 kisi kaliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…