- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.840
- 798
- 35
- Konu Sahibi papatya_4407
-
- #3.741
Tamam canim baska oneri de yok zaten.Cnm zaten cikan cok kisi var az kisiyiz 1 tur ya fettah rezzaki okuyup listemizi siradan gidelim sayida ya 100 yada 313 olsun onerim bu yonde
Sayi az olunca herkesin okuyabilecegi esma salavat zikir daha mantikli oluyor misal ben bgn yrn off konuma gececem ben gibi iki kisi daha olsa okuyabilen 5-6 kisi kaliyor
Aynen onerisi olanlar yaziyor Diger arkadaslarda secilene uyariz diye bakiyorlar muhtemelen beklemeylim yrn cuma guzel gun bekletmeden baslayalim rabbim kabul etsinTamam canim baska oneri de yok zaten.
313 ya fettah ya rezzak okuyalim o zaman.
Cok sagol canim Allah razi olsun.Tavuk_suyu_ canım sana da bir geçmiş olsun diyemedim kusura bakma. Allah şifa versin, derdi veren dermanını da vermeye muktedir elbet. Yeter ki dua ve tevekküle sarıl. Güzel haberler duymak dileğiyle...
Helal olsun canm sende hakkini helal et..sende Allah a Emanet ol canım görüşüruz inşallah .Allah yardımcınız olsun bu dua topigindeki arkadaşların ne dilekleri varsa kabul olsun insalalhGruptan ayrilan arkadaslar hepinizden allah razi olsun. Hakkinizi helal edin.
Tekrar gorusuruz umarim :))
@denizkaplan Y yigitelfhayal_hatun Sahra- R ruyagokk
Helal olsun sen ve tüm ardaşlarımda helal etsinlerGruptan ayrilan arkadaslar hepinizden allah razi olsun. Hakkinizi helal edin.
Canım elbet görüscez tuğçe isinsunun elvedud kitabını okuyorum içinde çok özel dualar var onlara yöneldim sizlere de tavsiye ederim ama ben bu turdan sonra devam edicem sizden de allah razı olsun sizde hakkınızı helal edin benden yana helâli hoş olsunGruptan ayrilan arkadaslar hepinizden allah razi olsun. Hakkinizi helal edin.
Ben aldım duamiKURALLAR
1.) Günlük bildirim yapmak zorunludur.
2 gün üst üste bildirim yapmayan 3. gün pasife alınır ve 5. gün tamamen listeden çıkartılır.
2.) Bildirimlerde su kişi için su kadar okudum diye yazın ki kime okunduğu belliolsun. Lütfen etiketlendiğinizde bildirimleri kontrol edin.
3.) Duamız kısa olduğu için 1 kişinin duası bir günde bitirilmedir.
4.) Herhangi bir nedenden dolayı okuyamayan özelden msj atarsa yerıneokuruz.
Duamiz:"ya fettah ya rezzak c.c." 313adet
papatya_4407 icin okuyoruz.
Niyeti : Ailesinin sevdigini kabul etmesi ve hayirlisiyla mutlu, huzurlu bir yuva kurmak
1.papatya_4407 : (sümbül) : okudu
2.Tavuk_suyu_ : (pakize) : okudu
3. C cansu_tr : (cansu) : okudu
4.OMRUM79 : (derya) :
5.miyomim
6. @aybukegrsl
7.izmir3534
8. O Ozzgeee : okudu
9.Nara87 : (gülnar) :
10. @msls123 : (seval) :
11. E Ebruebruu
12.yumiti
13.bcgirl : (begüm) : okudu
Ben de varım yalnız şimdi dua ya hemen katılınabilir miArkadaslar dualarımız icin liste olusturup kenzul ars okuyalimmi hergun 1 kisiye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?