- 29 Ağustos 2016
- 266
- 315
- 53
- Konu Sahibi papatya_4407
-
- #5.341
Hayirli kandiller kizlar,
Rabbim dualarimizi kabul etsin bu mubarek gunde insallah.
Canim tum arkadaslara sirayla sectiriyoruz.hangi duaya başlıyoruz canım
Allah razı olsun canim inşallah çok yoruluyorum inanın ki fiziksel.olarak ruhen oğlum 13 aylik daha desteksiz oturmuyor bile allah su mübarek günün yüzü suyu hürmetine oğluma şifa versin kun fe yekun ol derse olur inşallah en kısa zamanda yavrum yürür koşar derdini anlatır inşallah en kısa zamandayumiti canım göktan için 100 tane yaa şafi çektim
rabbim bu gunun hatırına yavruna şifa versin inşallah , sağlıkla koşup oynadıgını görün ,
rabbim dualarımızı boş çevirmesin inşallahh
Canim bilmedigim icin soruyorum yanlos anlama. Goktan in rahatsizligi nedir ?Allah razı olsun canim inşallah çok yoruluyorum inanın ki fiziksel.olarak ruhen oğlum 13 aylik daha desteksiz oturmuyor bile allah su mübarek günün yüzü suyu hürmetine oğluma şifa versin kun fe yekun ol derse olur inşallah en kısa zamanda yavrum yürür koşar derdini anlatır inşallah en kısa zamanda
Canım göktan mikrosefali baş çevresi çok küçük su an 5 aylik bebek kadar baş çevresi ama kendisi 13 aylik kafası küçük olduğu için beyni de aynı ölçüde küçük bi da tim becerilerini etkiliyor tedavisi yok sadece fizik tedavi ve özel eğitimle yaşıtlarını yakalamaya çalışıyor ama çok yavaş ilerliyor herşeyCanim bilmedigim icin soruyorum yanlos anlama. Goktan in rahatsizligi nedir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?