- 13 Ekim 2014
- 4.161
- 2.714
- 333
- Konu Sahibi papatya_4407
-
- #5.361
Canım ben iki tane yazdim sen istediğini secyumiti cnm birde duayi belirle de aksama listeyi hazirlayayim.
Oyyy kiyamam. Rabbim sifa versin insallah. Tez vakitte yasitlari gibi olsun.Canım göktan mikrosefali baş çevresi çok küçük su an 5 aylik bebek kadar baş çevresi ama kendisi 13 aylik kafası küçük olduğu için beyni de aynı ölçüde küçük bi da tim becerilerini etkiliyor tedavisi yok sadece fizik tedavi ve özel eğitimle yaşıtlarını yakalamaya çalışıyor ama çok yavaş ilerliyor herşey
Cokkk cokkk sevindim cnm. Insallah devami da gelir.Tavuk_suyu_ canım ben bu haftada nasip olursa Edirne turu yapacağım Selimiye camiine gideceğiz akrabalara uğrayacağız lütfen listeden beni çıkarmayın sizlerin duası beni çok mutlu ediyor . Ve ben mutlu oldukça paylaşmak istiyorum sizlerle . Eşim namaza başladı insallah devamı gelir çok huzurluyum
1. Yazdiginin anlami nedir ?esselatu vesselamu aleyke bi adedi ilmullahi ve ala alike ya rasulullah egisni seria
Yada
Bismillahirrahmanirrahıym.Vela havle vela kuvvete İlla billahil aliyyil’Azıym olabilir bence
1. Yazdiginin anlami nedir ?
Tabiki var :) aksama yeni liste hazirlayacagim, kurallar uygunsa listeye ekleyeyim.Listenize alın varsa ben de katılmak istiyorum
Onu bilmiyorum.canimPeki muafken de okunuyor mu ?
Kurallar uygundur arkadaşım. Teşekkür ediyorum. Rabbim hepimizin gönlünün muradını versin inşallahTabiki var :) aksama yeni liste hazirlayacagim, kurallar uygunsa listeye ekleyeyim.
Merhaba okuyabilirsiniz.Mazeretli iken okuyabilir miyiz ve ne zamana kadar okumak gerekiyor?
Tamamdır çok teşekkür ederim bilgilendirme içinMerhaba okuyabilirsiniz.
Yarin basliyoruz.
Liste sirasina gore hergun 1 kisiye okuyacagiz insallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?