- 11 Aralık 2016
- 2.282
- 2.530
- 133
- Konu Sahibi papatya_4407
-
- #1.761
Canm gonlumdekini rabbim biliyor allahım tez vakitte bu durumdan beni kurtarsin bu sekilde duam olsun yeter okuyanlardan allah razı olsun şimdiden
Evet canim bende boyle dusunuyorum. Diger arkadaslar ne der bilmiyorum ama. Baska dua gruplarinda goruyorum arkadaslar yaziyorlar.bence muaflar dışında sayıya bölelim herkes eşit okusun senin içinde zor oluyor takip etmen bu şekildeTavuk_suyu_
çok haklısın evde oturup herkes kendi için okur burdaki amaç hepimizin birbirimizin duasını almak devamlılık sağlayabilmek herkesin yoğun günlük telaşı var o telaşların içinde Rabbime vakit ayırmak gerçekten çok güzel hissettiriyor benimde sıkıldığım zamanlar oluyor ama devamlılık sağlayınca şeytan uğraşmıyor onun yerine kalbin daha huzurlu ve rahat her işin Allaha emanet sonuç iyi yada kötü olsada en hayırlı olan oluyor.Evet canim bende boyle dusunuyorum. Diger arkadaslar ne der bilmiyorum ama. Baska dua gruplarinda goruyorum arkadaslar yaziyorlar.
100 tane okuyan arkadasa da haksizlik oluyor , 20 tane okuyana gore.
Ben de artik bu liste de tamamlaninca baska bir arkadasa devretmek istiyorum.
Evet canim gunluk hayat cok yogun haklisin. Devamlilik olmasi gerekiyor. 1 gun okuyup 3 gun okumamak olmuyor.çok haklısın evde oturup herkes kendi için okur burdaki amaç hepimizin birbirimizin duasını almak devamlılık sağlayabilmek herkesin yoğun günlük telaşı var o telaşların içinde Rabbime vakit ayırmak gerçekten çok güzel hissettiriyor benimde sıkıldığım zamanlar oluyor ama devamlılık sağlayınca şeytan uğraşmıyor onun yerine kalbin daha huzurlu ve rahat her işin Allaha emanet sonuç iyi yada kötü olsada en hayırlı olan oluyor.
Diger arkadaslar da kabul ederse dagitalim.o yüzden herkese eşit dağıtalım sende takip etmekte zorlanmazsın hak geçmez bu şekilde herkes okumuş olurTavuk_suyu_
Daha önce bir arkadaşla ben de demiştik bunu aslında.bence muaflar dışında sayıya bölelim herkes eşit okusun senin içinde zor oluyor takip etmen bu şekildeTavuk_suyu_
2 kisi muaf kisi basi 29 tane dusuyor. 1 gunde 1 kisi biter boyleceDaha önce bir arkadaşla ben de demiştik bunu aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?