dua arkadasligi

C cansu_tr arkadasimiz okumaya baslayacagiz.

Niyeti: Hayırlısıyla tez zamanda hamile kalmayı ve evladinin hayırlı evlat olmasını nasip etsin inşallah. Eşinin tekrardan namaza başlamasını nasip etsin inşallah.

1. papatya_4407 =
2. Tavuk_suyu_ (pakize) = 13
3. hayal_hatun =
4. sl_12 (seval) = MUAF
5. bcgirl (begüm) = MUAF
6. C cansu_tr (cansu) =
7. Nara87 (gulnar) = MUAF
8. Y yigitelf (elif) =
19. hmbg (hatice) = 40
10. OMRUM79 (derya) = 40
11. @aybukegrsl =

12. Salverys (ebru) =
13. miyomim =

Kalan : 220

C cansu_tr arkadasimiz okumaya baslayacagiz.

Niyeti: Hayırlısıyla tez zamanda hamile kalmayı ve evladinin hayırlı evlat olmasını nasip etsin inşallah. Eşinin tekrardan namaza başlamasını nasip etsin inşallah.

1. papatya_4407 =
2. Tavuk_suyu_ (pakize) = 33
3. hayal_hatun = 46
4. sl_12 (seval) = MUAF
5. bcgirl (begüm) = MUAF
6. C cansu_tr (cansu) =
7. Nara87 (gulnar) = 50
8. Y yigitelf (elif) = 20
19. hmbg (hatice) = 40
10. OMRUM79 (derya) = 40
11. @aybukegrsl =

12. Salverys (ebru) = 24
13. miyomim =

Kalan : 60

Son düzenleme:
Canım ben 30 da önceden okumuştum toplam 46 okudum

Kızlar Esma'ların okunması için belirli gün ve saatlerinin olduğunu okudum başka bir tipikte . Ben boşta kaldıkça okuyorum yanlış mı yapıyorum acaba ?

Kızlar Esma'ların okunması için belirli gün ve saatlerinin olduğunu okudum başka bir tipikte . Ben boşta kaldıkça okuyorum yanlış mı yapıyorum acaba ?
Yanlış olduğunu düşünmüyorum bende biara Esma listesi yapıyordum . Kimisinin sabah saatlerinde kimisinin akşam saatlerinde okunması gerektiği yazıyor bazı yerlerde ama ben ne zaman müsait olursam o zaman okuyordum sonuçta Allah ona dua etmemiz sukretmemiz için bı sürü ayet indirmiş . Dilimizin boş durmasindan yada dedikodu yapıp günaha girmektense aklına ne zaman gelirse Esma okumaliyiz bence .

Bu kadar olur gecenlerde bende gordum ama burasi dua icin karisik diye yazamadim . O saatlerde de bende cekmeye ozen gosteriyorum ama cansu nun dedigi de dogru sonucta her zaman zikredebiliriz Allahi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…