- Konu Sahibi papatya_4407
-
- #1.941
Tamam canim seni okudu diye yazariz. Sende allla emanet ol canim :)Tavuk_suyu_ canm ben sıradaki her arkadaşıma okuyorum bu 3 4 gün için bildirim yapamayacagim hem telefondan giriyorum hem koydeyim bütün sıradaki arkadaşlarıma ben 31 tane okuyayim ayet-el kursi zincirini tamamlayayım.burda telefn çekmiyor canım.bildirim yapmasamda sen beni son 3 kişiye okudu diye ekle okuyacağım çünkü.allaha emanet canm.
31 değil 35 okuyoruz artık ama neyse 4 tane için seni mi kıracağız ben tamamlarım inşallah :)Tavuk_suyu_ canm ben sıradaki her arkadaşıma okuyorum bu 3 4 gün için bildirim yapamayacagim hem telefondan giriyorum hem koydeyim bütün sıradaki arkadaşlarıma ben 31 tane okuyayim ayet-el kursi zincirini tamamlayayım.burda telefn çekmiyor canım.bildirim yapmasamda sen beni son 3 kişiye okudu diye ekle okuyacağım çünkü.allaha emanet canm.
Ayyy valla okunsunda 31 35 farketmez ben raziyim tamamlamaya :))31 değil 35 okuyoruz artık ama neyse 4 tane için seni mi kıracağız ben tamamlarım inşallah :)
Çok iyi bir grup olduk falan diyoruz ama bence git gide dökülüyoruz sanki. Yani sorun gruptan ayrılmak değil, boşladı gibi çoğunluk. İnşallah yanılıyorumdur.Ayyy valla okunsunda 31 34 farketmez ben raziyim tamamlamaya :))
Bende boyle dusunuyorum. Dokulduk resmen. Dunku okunan arkadasin ki ekaik kaldi kendi tamamladi bugunku arkadasinda hala eksik 78 di kalan en son. Herkes bosladi. Toparlanmamiz gerekiyor.Çok iyi bir grup olduk falan diyoruz ama bence git gide dökülüyoruz sanki. Yani sorun gruptan ayrılmak değil, boşladı gibi çoğunluk. İnşallah yanılıyorumdur.
Belki de okuyup bildirim yapamadılar, bazan öyle de oluyor çünkü.20 okudum. Kalan 58
Olabilir ama bildirim yapmazlarsa nerden bilicez ki okuduklarini ?Belki de okuyup bildirim yapamadılar, bazan öyle de oluyor çünkü.
Biz sıradaki arkadaşa geçelim tamamlamaya çalışmayalım demek istedimOlabilir ama bildirim yapmazlarsa nerden bilicez ki okuduklarini ?
Zaten yeni listede duzenli bildirim yapmayacak olan varsa eklemeyelim. Bu sekilde cok zor oluyor takibi.
Ama ya okumadilarsa arkadasin duasi eksik kalir.Biz sıradaki arkadaşa geçelim tamamlamaya çalışmayalım demek istedim
İşte o yarın belli olur, eksik kalırsa o zaman tamamlarız. Fark ettiysen böyle gecikenlere de hep fazla okundu çünkü arkadan biri geldi ben zaten okumuştum filan dedi :)Ama ya okumadilarsa arkadasin duasi eksik kalir.
Baslayalim o zaman :)İşte o yarın belli olur, eksik kalırsa o zaman tamamlarız. Fark ettiysen böyle gecikenlere de hep fazla okundu çünkü arkadan biri geldi ben zaten okumuştum filan dedi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?