- 6 Ağustos 2015
- 1.676
- 1.931
- 133
- Konu Sahibi papatya_4407
-
- #1.981
Sen de allaha emanet ol canim. Tekrar bekleriz grubumuza :)miyomim için 51 Mecule ,129 YaLatif okudum Rabbim kabul etsin inşallah. Kızlar hepinizden Rabbim razı olsun, dualarınız kabul olsun ,hepinizin nefesine, gönlüne sağlık. Rabbime emanetsiniz
İnşaallah canım biraz daha iyi olursam nasip olursa buluşuruz tekrarSen de allaha emanet ol canim. Tekrar bekleriz grubumuza :)
Olabilir aslinda hem kisa hem dinleniriz.yeni dua önerisi için günlük 33 kere HasbünAllahü ve niğmel vekil okuyabiliriz her derde deva çok etkili hem kısa dinlenmiş oluruz daha iyi motive oluruz
gelirim yine inşallah canım
Insallah canim. Agzina yuregine saglik helal et hakkini.gelirim yine inşallah canım
yeni dua önerisi için günlük 33 kere HasbünAllahü ve niğmel vekil okuyabiliriz diye bir oneri geldi senin var mi canim onerinMiyomim için 31 adet okudum Allah kabul etsin inşallah. Yeni duamiz ne olacak canlar
Ah ne demek benden yana helal ve hoş olsun. Asıl ben istemeden sizleri kırıp incittiysem hakkınızı helal edin.Insallah canim. Agzina yuregine saglik helal et hakkini.
Aynennnn simdi yeni liste yapacagim.Yaprak dokumu gibi dokuluyoruz valla ya hayirlara gelsin
Benden yana helal olsun canim. Allaha emanet ol :)Ah ne demek benden yana helal ve hoş olsun. Asıl ben istemeden sizleri kırıp incittiysem hakkınızı helal edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?