Çocuk Hastalıkları Dua edin arkadaşlar...Kızıma MR çekilecek....

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

derya merhaba

benimde oğlumun kuyruk sokumunda küçük toplu iğne başı kadar delik vardı. bununla ilgili olarak götürdüğümüz beyin cerrahı mr istedi. nasıl çektirdiğimizi tahmin edersin. resmini gördüğüm küçük kızın çok tatlı Allah bağışlasınkızının şimdiki durumu nasıl? nasıl bir yol izlemek gerekiyor. Allah'ım bebeklerimizi korusun. Benim oğluşumda daha 17 aylık.
:uhm:
cevaplarsan çok mutlu olurum..

canım çok geçmiş olsun ALLAHIN izniyle bişiycik olmaz hiç korkma sen anlamadan olur biter şimdiki narkoz ilaçları zaten çok hafif ve zararsız kafana saçma sapan şeyler sokma sen onun annesisin güçlü olup kızına her zaman yanında olduğunu hissettirmelisin

canım okudukça üzüldüm üzüldükçede dualar ettim umarım herşey gönlünüzce olur canım inş.hiç bir problerm çıkmaz inş.bebeğin iyidir....

Merhaba,

Kusura bakmayın uzun zamandır girmiyordum foruma, tesadüf göz attım sizin sorunuzu gördüm. Öncelikle şöyle söyleyim. Ben herhangi bir bulgu olmadığı için(akıntı, şişlik, iltihap vb,gibi) bu deliği hiç önemsememiştim. 16 aylıkken ultrason çekilene kadar. Ultrason sonrasında MR tetkiki gerekti. Bende sadece ultrasonu çeken doktor MR istiyor diye çektirmedim elbette. Bir pediatrik nöroşururji uzmanı ile görüşmemi tavsiye etti çocuk doktoru. Götürdük en iyisi kimse ona(Prof Dr Mehmet Özek) MR istedi. Mr sonrası direk ameliyat dedi. Hemde Temmuz 2009'dan önce olmalıydı. Çok basit bir ameliyatmış vs.vs. İleride tuvalet problemleri vs olmasın diye. Biz sıcak bakmadık duruma nitekim götürdüğüm 2. cerrah ki oda Prof. Dr Pamir Erdinçler biraz izlemede kalalım dedi. Öyle acil bir durum yok dedi. Ve ben son olarakta bir nörologa başvurdum. Doç. Dr Engin Deniz. Oda ameliyata gerek yok MR'la izleyelim dedi. Yani şu anda 2. MR'ı henüz çektirmedim.MR sonrasında birşey çıkmaması için dua ederek 2. MR süresinin gelmesini bekliyorum. Allah tüm bebekleri, çocukları ve kıscası evlatlarımızı korusun. Hayırlı kararlara yönlendirsin aileleri. Karar almak güç gerekiyorsa elbette ameliyat olacak ama gerekmiyormu gerekiyormu bunu daha tüm doktorlar aynı şeyi söyleyene kadar bilemeyeceğim. ( Siz herhangi bir tetkik yaptırdınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…