Hadi hayırlısı inşallahBen test vermeye gidiyorum dayanamıyorum olursa olur olmazsa hayırlısı lütfen dua edin :)
Ben test vermeye gidiyorum dayanamıyorum olursa olur olmazsa hayırlısı lütfen dua edin :)
Sizce ????Sonuç ne oldu?
Sizce ????
29 EylülBat ne zaman
Bilmiyorum bir şey deyin ama belki vardır bu değerler1 hafta gecikme oldu yeni mi yükseliyor beta. Geç döllenme mi acaba
2 gün sonra aynı yerde kan ver canım.Bilmiyorum bir şey deyin ama belki vardır bu değerler
Bende heyacanla bekliyorum Allah'ım büyüksün boşa çıkarma sevinclerimizibende bugün verdim bakalım
Bende heyacanla bekliyorum Allah'ım büyüksün boşa çıkarma sevinclerimizi
amiiiiiiin inşallah canım benim benimde net değil değerim düşük dua et bol bol bana daBende heyacanla bekliyorum Allah'ım büyüksün boşa çıkarma sevinclerimizi
Çok merak ediyorumAminnn kuzum benim degerimde ilk ilişkiden bir kaç gün sonra 2 çıktı sonradan iki sonra tekrar ver dediler verdim bugün baklm ne çıkacak heyecanla bekliyorum bu özel günde rabbim sevindirici haberler ile gelriiz inşallahdualarda buluşalım
yaa benimde aslında ilişkinin üzerinden çok az zaman geçti ama çok merak ettiğimden verdim bakalım gece çıkar sonuçlar herhalde. ama baş bel ve sırt ağrım vark ilişkiden bir kaç gün sonra 2 çıktı sonradan iki sonra tekrar ver dediler verdim bugün baklm ne çıkacak heyecanla bekliyorum bu özel günde rabbim sevindirici haberler ile ge
Gece mi çıkar sonuç acaba sürekli bakıp duruyorum bende :)yaa benimde aslında ilişkinin üzerinden çok az zaman geçti ama çok merak ettiğimden verdim bakalım gece çıkar sonuçlar herhalde. ama baş bel ve sırt ağrım var
nerede verdiniz ben sağlık ocağında verdim eğer sağlık ocağında verdiyseniz gece çıkar özelde veya devlet hastanesinde verdiyseniz 2 saat sonra çıkıyorGece mi çıkar sonuç acaba sürekli bakıp duruyorum bende :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?