Dua edin şuan gidiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi glgl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
1 hafta gecikme oldu yeni mi yükseliyor beta. Geç döllenme mi acaba

Aminnn kuzum benim degerimde ilk ilişkiden bir kaç gün sonra 2 çıktı sonradan iki sonra tekrar ver dediler verdim bugün baklm ne çıkacak heyecanla bekliyorum bu özel günde rabbim sevindirici haberler ile gelriiz inşallah dualarda buluşalım

Çok merak ediyorum

k ilişkiden bir kaç gün sonra 2 çıktı sonradan iki sonra tekrar ver dediler verdim bugün baklm ne çıkacak heyecanla bekliyorum bu özel günde rabbim sevindirici haberler ile ge
yaa benimde aslında ilişkinin üzerinden çok az zaman geçti ama çok merak ettiğimden verdim bakalım gece çıkar sonuçlar herhalde. ama baş bel ve sırt ağrım var

yaa benimde aslında ilişkinin üzerinden çok az zaman geçti ama çok merak ettiğimden verdim bakalım gece çıkar sonuçlar herhalde. ama baş bel ve sırt ağrım var
Gece mi çıkar sonuç acaba sürekli bakıp duruyorum bende :)

Gece mi çıkar sonuç acaba sürekli bakıp duruyorum bende :)
nerede verdiniz ben sağlık ocağında verdim eğer sağlık ocağında verdiyseniz gece çıkar özelde veya devlet hastanesinde verdiyseniz 2 saat sonra çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…