Benimde geç düşecek galibaBu saat oldu hala çıkmadı benimki bir sorun mu var acaba sistemsel. E nabiza mi düşmüyor sonuç
Bu saat oldu hala çıkmadı benimki bir sorun mu var acaba sistemsel. E nabiza mi düşmüyor sonuç
e nabıza her zaman geç düşer merak etmeyinBu saat oldu hala çıkmadı benimki bir sorun mu var acaba sistemsel. E nabiza mi düşmüyor sonuç
Iki gün oldu nerdeyse yok sonuç canım sende durum ne?Benimde geç düşecek galiba
Cuma günü hastaneye laboratuvara gitti kan ama sisteme yansimamis hep gece çıkıyordu sonuçlarSağlık ocağında cuma günü yaptırılan kan testleri genelde pazartesi çıkar
135 e yaptırdım benCanım sen kaça yaptırdın çok pahalı bişey mi özel hastanede bende çok merak ediyorum gidip özelde mi yaptırsam ama fiyatlar nasıl acaba?
Sağol cnm normal fiyatlar aşağı yukarı böyle tutarsa akşam gidip bende yaptırayım iki gün daha bekleyemeyecegim135 e yaptırdım ben
O zaman biraz beklenecek herhalde pazarteis mi öğreneceğiz acabaCuma günü hastaneye laboratuvara gitti kan ama sisteme yansimamis hep gece çıkıyordu sonuçlar
Tahmin edebiliyorummmmCanım sen kaça yaptırdın çok pahalı bişey mi özel hastanede bende çok merak ediyorum gidip özelde mi yaptırsam ama fiyatlar nasıl acaba?
37 :)Tekrar kan verin hayırlı olsun
Yaptırdım bende bir saat oldu bakalım hayırlısı
Senden de güzel habeeler bekliyoruz inşallahYaptırdım bende bir saat oldu bakalım hayırlısı
Ne oldu sonuçYaptırdım bende bir saat oldu bakalım hayırlısı
Ya sizinki kaç gün sonra yükseldi ? Belirtiniz varmıydı ? Benim de perşembe 0,56 cıktı yarın bidaha kan vericemama cok heyecanlıyım duramıyorum yerimdeeeBen ayın 1 inde yaptırdım ilk 0,43 çıktı dün yaptırdım 7,75 çıktı çok düşün şuan ki de yarın yaptıracağım bir daha
Regliniz gecikti mi?Ya sizinki kaç gün sonra yükseldi ? Belirtiniz varmıydı ? Benim de perşembe 0,56 cıktı yarın bidaha kan vericemama cok heyecanlıyım duramıyorum yerimdeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?