Hayırlısı olsun inşallahhhhh hepimiz içinyaa benimde aslında ilişkinin üzerinden çok az zaman geçti ama çok merak ettiğimden verdim bakalım gece çıkar sonuçlar herhalde. ama baş bel ve sırt ağrım var
Benim tam 1 saate öıkmuştu özeldenerede verdiniz ben sağlık ocağında verdim eğer sağlık ocağında verdiyseniz gece çıkar özelde veya devlet hastanesinde verdiyseniz 2 saat sonra çıkıyor
Sağlık ocağına verdim bendenerede verdiniz ben sağlık ocağında verdim eğer sağlık ocağında verdiyseniz gece çıkar özelde veya devlet hastanesinde verdiyseniz 2 saat sonra çıkıyor
evet sağlık ocaklarında anca 3 4 gibi kanlar toplanıp labaratuvara gidiyor çıkması akşamı geçiyorSağlık ocağına verdim bendebakip duruyorum
Son adet tarihin neydi cnm senin?Sağlık ocağına verdim bendebakip duruyorum
Çok şükür cnm inşallah düzenli artar sağlıklı bir gebelik geçirirsinBen ayın 1 inde yaptırdım ilk 0,43 çıktı dün yaptırdım 7,75 çıktı çok düşün şuan ki de yarın yaptıracağım bir daha
Çok düşük değil mi ? İnşallah Allahım herkese versinÇok şükür cnm inşallah düzenli artar sağlıklı bir gebelik geçirirsin
Düşük şuan ama demek ki daha yeni cnm iki üç günde bir test vermeye devam edinÇok düşük değil mi ? İnşallah Allahım herkese versin
Canım baktın mı?Sonucunuz ne idi buzim gibi mı idi durumunuz
Baktım daha henüz gözükmüyor sne canımCanım baktın mı?
Ben son adet daha yeni ayın 27.28 gibi bitti şuan bir haftayı geçti muhtemelen ama yinede adet gunme kadar beklemem gerekiyor galiba net sonucu içinSon adet tarihin neydi cnm senin?
Seninde benim gibi canım benimde 29 u bitti. Yok daha çıkmamışBen son adet daha yeni ayın 27.28 gibi bitti şuan bir haftayı geçti muhtemelen ama yinede adet gunme kadar beklemem gerekiyor galiba net sonucu için
Ayyy hadi inşallah hayırlı haberler olsun yaaa heyecanla ikimizde nasip olursa ilk bbek mi olacakSeninde benim gibi canım benimde 29 u bitti. Yok daha çıkmamış
Bakalım hayatım daha yolun çok başındayız. Yok benim iki olacak inşallahAyyy hadi inşallah hayırlı haberler olsun yaaa heyecanla ikimizde nasip olursa ilk bbek mi olacakbenim ilk olacak nasip eder ise inşallah rabbim
Ayy maşallah ne güzelBakalım hayatım daha yolun çok başındayız. Yok benim iki olacak inşallah
Canım günaydın e benim hala çıkmamış sende var mı ?Ayy maşallah ne güzel
Guanydin maalesef benimde çıkmamis bekliyorum canımCanım günaydın e benim hala çıkmamış sende var mı ?
Bu saat oldu hala çıkmadı benimki bir sorun mu var acaba sistemsel. E nabiza mi düşmüyor sonuçGuanydin maalesef benimde çıkmamis bekliyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?