Bayram için memlekete geldim yaşım 33 evde kaldım zaten biliyorum annem hemen acelesi varmış gibi benden küçük erkek kuzenimin çocuğu olcakmis onu soyledi bir de tayini çıkmış eşiyle memlekte ev alcaklarmis 300 milyara yahu dur daha yeni gelmişim depresyondayim insanlari kiskaniyorum elimde değil o kadar dindar takılıyorum namaz oruç felan içki masasından kalmayan bu insanlara allah veriyor da veriyor yoruldum artık azcık da bana verse ben hava atsam çok bunaldm
Zaten ibadetleri karşılık bekleyerek yaparsan olmaz önce kalbini temizlemek lazım...Bayram için memlekete geldim yaşım 33 evde kaldım zaten biliyorum annem hemen acelesi varmış gibi benden küçük erkek kuzenimin çocuğu olcakmis onu soyledi bir de tayini çıkmış eşiyle memlekte ev alcaklarmis 300 milyara yahu dur daha yeni gelmişim depresyondayim insanlari kiskaniyorum elimde değil o kadar dindar takılıyorum namaz oruç felan içki masasından kalmayan bu insanlara allah veriyor da veriyor yoruldum artık azcık da bana verse ben hava atsam çok bunaldm
Hava atmak icin değil de hiçbir isteğim olmuyor çok basit bişey bile bunaldimDindar takılıyorum ne demek Allah aşkına ?
Ayrıca dinimizde kibire yer yok biliyorsundur umarım.Yani hava atmak için bir şeyler istersen kabul olmayabilir.
Bayram için memlekete geldim yaşım 33 evde kaldım zaten biliyorum annem hemen acelesi varmış gibi benden küçük erkek kuzenimin çocuğu olcakmis onu soyledi bir de tayini çıkmış eşiyle memlekte ev alcaklarmis 300 milyara yahu dur daha yeni gelmişim depresyondayim insanlari kiskaniyorum elimde değil o kadar dindar takılıyorum namaz oruç felan içki masasından kalmayan bu insanlara allah veriyor da veriyor yoruldum artık azcık da bana verse ben hava atsam çok bunaldm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?