- 7 Mayıs 2015
- 1.684
- 4.776
- 133
- 29
Bayram için memlekete geldim yaşım 33 evde kaldım zaten biliyorum annem hemen acelesi varmış gibi benden küçük erkek kuzenimin çocuğu olcakmis onu soyledi bir de tayini çıkmış eşiyle memlekte ev alcaklarmis 300 milyara yahu dur daha yeni gelmişim depresyondayim insanlari kiskaniyorum elimde değil o kadar dindar takılıyorum namaz oruç felan içki masasından kalmayan bu insanlara allah veriyor da veriyor yoruldum artık azcık da bana verse ben hava atsam çok bunaldm
Valla canım duygularima tercüman oldun ben de devlete işe girmek için o kadar dua ediyorum niyetim temiz ama yok olmuyor allahın adını ağzına almayan halamin kızı arabasi var 3 tane de çocuk bir de memleketin de çok kiskaniyorum ben bir de gurbetdeyim ve eşim yoğun çalıştığı için ıftari 25 gün boyunca tek başıma yaptım ay ağır depresyondayım iş iş iş keşke memleketime atansam öğretmen olarak ofofofofBayram için memlekete geldim yaşım 33 evde kaldım zaten biliyorum annem hemen acelesi varmış gibi benden küçük erkek kuzenimin çocuğu olcakmis onu soyledi bir de tayini çıkmış eşiyle memlekte ev alcaklarmis 300 milyara yahu dur daha yeni gelmişim depresyondayim insanlari kiskaniyorum elimde değil o kadar dindar takılıyorum namaz oruç felan içki masasından kalmayan bu insanlara allah veriyor da veriyor yoruldum artık azcık da bana verse ben hava atsam çok bunaldm
HaklısınSen bence ayıp olmasın diye ibadet ediyorsun öncelikle ettiğin dua ya inan ayrıca yaptığınız diğer ibadetler farz yani borcumuz tövbe haşa lütfetmis gibi davranmayın
Dedim ya attirdi salterleri kocadan cok bebe istiyorum ama yasim gecti[/QUOTE]339, member: 406520"]Ama panpa sen de adama oistiyorum ???!yaşım geçti artikakılmak böyle olmuyor benim bildiğim
Şaka şaka, ben de evde kaldım ama şarap da içerim kafam kızarsa küfür de ederim hayat keşiş hayatı yaşamak için çok kısa derim.
HarikasinizKadın içinden geldiği gibi yazmış işte, içten gayet.
Sabır sabır sabır diyor hep dualarda F fafama
Ben de sabırsızım biraz ama böyle durumlarda 'peygamber efendimiz bile ne zorluklarla ne sıkıntılarla mücadele etmiş, ben kimim ki hayatım kolay olsun elbet yaşayacağım sıkıntı' diyorum. Bu düşünce biraz olsun sabrıma sabır ekliyor. Belki sizde de işe yarar.
MissCherryBloiçine et post: 47172397 .!.:Dedim ya attirdi salterleri kocadan cok bebe istiyorum ama yasim gecti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?