Ben de katilmak isterim zira bu konuyla ben de ilgileniyorum.Bir de arabi aylarin acik-kapali gunlerini merak ediyorum.Gezegen saatleri +acik gunlerde okuma hakkinda ne dusunuyorsunuz?Bu saatlerin saat kaça tekabül ettiği de mühim bir konu. Bu bulunduğunuz şehrin güneş doğuş ve batış saatleriyle hesaplanıyor.
Dileyen olursa bulundukları şehrin saatlerini gün gün hesaplayabilirim.
Şimdilik benden bu kadar hanımlar.
Ben dün gece başladım bu saatlerde zikir ve duaya. Bu saatleri boş boş uyuyarak geçirmemeyi düşünüyorum bundan sonra. Umarım bana katılanlarınız olacaktır.
Ben de katilmak isterim zira bu konuyla ben de ilgileniyorum.Bir de arabi aylarin acik-kapali gunlerini merak ediyorum.Gezegen saatleri +acik gunlerde okuma hakkinda ne dusunuyorsunuz?
Websitesindeki tablodan bunu nasıl çıkarıyoruz?ayrıca gezegen saatlerini de www.astrology.com.tr/planetary-hours.asp den öğrenbilirsiniz.
yalnız şeye dikkate edin. mesela şu an 28 0cak 04.16. eğer bilgilere 28 ocak 04.16 girerseniz, 29 ocak'ın 04.16sının gezegenini görürsünüz. 28 ocak'ın gece gezegen saatlerini görebilmeniz için de 28 ocak, gece 12'den önce bir saat girmeniz lazım.
ayrıca esmaları hem gün, hem saat olarak o gezegene ait zamanlarda çekerseniz iyice etkili olur.
mesela çarşamba gün boyu merkür günüdür. ve bu çarşamba saat 07.19-08.07 arası ve 13.06-13.55 arası merkür saatidir. merkür zikirlerini bu saatlerde yaparsanız çift etkili olur. ama illa merkür gününde yapmak zorunda değilsiniz. mars ve satürn günleri haricinde herhangi bir günün merkür saatinde de yapabilirsiniz.
bu arada şu da önemli, akşam ezanından sonra o günün gezegen etkisi değişir, gecenin gezegen etkisi başlar.
O tabloya bakıyorum fakat anlamadığım noktalar var. Örneğin, akşam ezanından sonra ertesi günün gündüz tablosuna mı bakmamız gerekiyor yani gece tablosunu dikkate almıyor muyuz?
mesela bu çarşamba saat 17.15te güneş etkisine giriyor gece ve ertesi günün sabah ezanına kadar yani gece boyunca güneş etkisi oluyor.
O tabloya bakıyorum fakat anlamadığım noktalar var.Örneğin, akşam ezanından sonra ertesi günün gündüz tablosuna mı bakmamız gerekiyor yani gece tablosunu dikkate almıyor muyuz?ayrıca gezegen saatlerini de www.astrology.com.tr/planetary-hours.asp den öğrenbilirsiniz.
yalnız şeye dikkate edin. mesela şu an 28 0cak 04.16. eğer bilgilere 28 ocak 04.16 girerseniz, 29 ocak'ın 04.16sının gezegenini görürsünüz. 28 ocak'ın gece gezegen saatlerini görebilmeniz için de 28 ocak, gece 12'den önce bir saat girmeniz lazım.
ayrıca esmaları hem gün, hem saat olarak o gezegene ait zamanlarda çekerseniz iyice etkili olur.
mesela çarşamba gün boyu merkür günüdür. ve bu çarşamba saat 07.19-08.07 arası ve 13.06-13.55 arası merkür saatidir. merkür zikirlerini bu saatlerde yaparsanız çift etkili olur. ama illa merkür gününde yapmak zorunda değilsiniz. mars ve satürn günleri haricinde herhangi bir günün merkür saatinde de yapabilirsiniz.
bu arada şu da önemli, akşam ezanından sonra o günün gezegen etkisi değişir, gecenin gezegen etkisi başlar. mesela bu çarşamba saat 17.15te güneş etkisine giriyor gece ve ertesi günün sabah ezanına kadar yani gece boyunca güneş etkisi oluyor.
neyi nasıl çıkarıyoruz? şu an mesela merkür gününün ay saatindeyiz, direkt görünüyor.Websitesindeki tablodan bunu nasıl çıkarıyoruz?
akşam ezanından sonra da aynı günün gece tablosu kısmına bakmanız gerekiyor.O tabloya bakıyorum fakat anlamadığım noktalar var.Örneğin, akşam ezanından sonra ertesi günün gündüz tablosuna mı bakmamız gerekiyor yani gece tablosunu dikkate almıyor muyuz?
Sevgi, aşk, uzaktaki eski sevgili, yeniden bir araya gelmek gibi niyetler için Jüpiter saatinde okuyabiliriz değil mi?akşam ezanından sonra da aynı günün gece tablosu kısmına bakmanız gerekiyor.
mesela bu gece saat 01.27-02.36 arası güneş saati olacakmış.
Teşekkür ederim canım..Şimdi anladım..akşam ezanından sonra da aynı günün gece tablosu kısmına bakmanız gerekiyor.
mesela bu gece saat 01.27-02.36 arası güneş saati olacakmış.
değişir. ya cami-ya vedud zikrini jüpiter ve güneş saatlerinde okursanız çok iyi olur. merkür saatinde de okuyabilirsiniz. venüs ve ay da olur ama bi erkek için okuyacaksınız jüpiter ve güneş saatleri en idealidir.Sevgi, aşk, uzaktaki eski sevgili, yeniden bir araya gelmek gibi niyetler için Jüpiter saatinde okuyabiliriz değil mi?
Sevgi, aşk, uzaktaki eski sevgili, yeniden bir araya gelmek gibi niyetler için Jüpiter saatinde okuyabiliriz değil mi?
Bir websitesinde reiki uzmanı-kendini o şekilde tanıtıyor, bir bayan vardı. Arabi ayların açık-kapalı günlerini biliyo fakat hesabına belli bir miktar ücret karşılığı bu bilgiyi paylaşıyordu. Bu bana ters geldi, hoşuma gitmedi ben de kendim öğrenirim dedim, fakat bulamadım. Bir kaynağımız olsa elimizde bakardık..değişir. ya cami-ya vedud zikrini jüpiter ve güneş saatlerinde okursanız çok iyi olur. merkür saatinde de okuyabilirsiniz. venüs ve ay da olur ama bi erkek için okuyacaksınız jüpiter ve güneş saatleri en idealidir.
yalnız bugün arabi ayının son çarşambası mı onu bulmaya çalışıyorum.
Sağol canım, okuyalımya cami ya vedudu bu şekilde yani beraberce 100 ya da 1000 kere okuyabilirsiniz. bu arada bugün arabi ayın son çarşambası değilmiş, okuyabiliriz yani=D
Bir websitesinde reiki uzmanı-kendini o şekilde tanıtıyor, bir bayan vardı. Arabi ayların açık-kapalı günlerini biliyo fakat hesabına belli bir miktar ücret karşılığı bu bilgiyi paylaşıyordu. Bu bana ters geldi, hoşuma gitmedi ben de kendim öğrenirim dedim, fakat bulamadım. Bir kaynağımız olsa elimizde bakardık..
Hmmm.O zaman bu şekilde arabi ayların kapalı günlerini bulabiliriz mi? Dur ben de bakayım..evet ben de o siteden öğrendim. arabi ayların son çarşamba ve cumalarına kapalı gün demiş. herhangi bi "miladi takvimi hicri takvime dönüştüren" siteden hicri takvimde bugünün hangi güne denk geldiğine baktım. 4. ayın 7. günüymüş. yani son çarşamba değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?