- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.143
- 598
- Konu Sahibi BanaBirBenLazimKi
-
Belki de bir hayır var.. bilemiyorum.. tam yatsı namazını kıldım oturmuştum. Bu yazınızı gördüm, duamı okudum İNSAALLAH RABBİM gönlünüzden geçeni hakkınızda hayırlı eyler ALLAHİM evlat özleminizi giderir kucağınizi doldurur insaALLAHBEŞ SENELİK EVLİYİM HAMİLE KALAMADIM ŞUAN 3. KEZ TÜP BEBEK YAPTIRDIM SONUCUMUN BELLİ OLMASINA BİR HAFTA VAR
HAMİLE ARKADAŞLARDAN ALLAH RIZASI İÇİN SONUCUMUN POZİTİF OLMASI İÇİN BİRER AYETEL KÜRSİ İLE HAYIR DUA BEKLİYORUM
RABBİM SAĞLIKLA EVLATLARIMIZA KAVUŞTURSUN
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
Hemen okuyorum canım, Rabb'im hayırlısıyla güzel sonuçlar nasib etsin İnşaAllah.@evTik @yorgun anneanne @NAVLEE @eilenn @sukruyeomay @hannaz @pink_love_lady @Bihter34 @eflalimDahlia_ @seyhancvn @ebruli-- @ebrulic_9 -VUSLAT- @cansu_tr @elfce92 @pinkneoneffect @YASMINAAA @Bonbon1601 @lale_cik @umutluhatun Berf0o0o @bebegim-gel @Ters Lale @melekbaby @gelecekelbetgelecek @busenebenimsenem @arkadasimes Eses07 @saydin78 @tubatesbih @damla_22 @esmerm91 @tuuba0607 @FallenAngel @COLIN @Enyalios @lacrimosa
arkadaşlar sizler de birer Ayetelkürsi okur musunuz ALLAH RAZI OLSUN ŞİMDİDEN SİZLERE DE AMİN..
BEŞ SENELİK EVLİYİM HAMİLE KALAMADIM ŞUAN 3. KEZ TÜP BEBEK YAPTIRDIM SONUCUMUN BELLİ OLMASINA BİR HAFTA VAR
HAMİLE ARKADAŞLARDAN ALLAH RIZASI İÇİN SONUCUMUN POZİTİF OLMASI İÇİN BİRER AYETEL KÜRSİ İLE HAYIR DUA BEKLİYORUM
RABBİM SAĞLIKLA EVLATLARIMIZA KAVUŞTURSUN
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
@evTik @yorgun anneanne @NAVLEE @eilenn @sukruyeomay @hannaz @pink_love_lady @Bihter34 @eflalimDahlia_ @seyhancvn @ebruli-- @ebrulic_9 -VUSLAT- @cansu_tr @elfce92 @pinkneoneffect @YASMINAAA @Bonbon1601 @lale_cik @umutluhatun Berf0o0o @bebegim-gel @Ters Lale @melekbaby @gelecekelbetgelecek @busenebenimsenem @arkadasimes Eses07 @saydin78 @tubatesbih @damla_22 @esmerm91 @tuuba0607 @FallenAngel @COLIN @Enyalios @lacrimosa
arkadaşlar sizler de birer Ayetelkürsi okur musunuz ALLAH RAZI OLSUN ŞİMDİDEN SİZLERE DE AMİN..
ALLAH RAZI OLSUN CANIM BENİMOkurum arkadaşım..
Rabbim SAĞLIKLA nasip etsin inşallah. .
ALLAH RAZI OLSUN ABLAMYarın okurum inşallah Rabbim hayırlı haberler nasib etsin , bebeğini tutundursun inşallah B BanaBirBenLazimKi
ALLAH RAZI OLSUN KUZUMOkudum canim ablam Allahim kabul eylesin arkadaşımıza tez vakitte hamile kalmayi nasip eylesin insallah
ALLAH RAZI OLSUN CANIMBen de okudum B BanaBirBenLazimKi . Sonuç alana kadar her gün okuyacağım size.
Rabbim bu tedavinizle yüzünüzü güldürecek haberi size bağışlar inşaAllah. Öyle güzel hamilelik dönemi yaşarsın ki sağlıklı,sıhhatli hiçbir sıkıntı sorun olmadan 9ay10günü doldurup sağlıkla,ağrısız,bir avazda çocuğunu kucağına almak nasip olur. Çocuğun da sen de çok sağlıklı olursunuz. Ona kardeş istediğinizde de Rabbim hemen nasip eder hem de doğal yollarla mucizesini yollar inşaAllah size. İsteyen herkese. Bizlere.
ALLAH RAZI OLSUN CANIMokurum tabi ki kuzum sonuc belli olana kadar okurum hergun.Ne zaman belli olacak? B BanaBirBenLazimKi arkadaşım inşallah pozitif sonuç alır sağlıcakla hamileliğini geçirir vakti geldiginde de saglikla kucahina alirdin insaAllah evladını. Bana da dua edin Allah rızası icin biricik embriyom yavas ilerliyor, saglicakla gelissin transferim olsun sımsıkı tutunsun insaAllah bana altin cilegimcok yoruldum cok hasretim
ALLAH RAZI OLSUN CANIM SAĞOLASINOkudum canım rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin inşallah
ALLAH RAZI OLSUN CANIMOkudum cnm Allah kabul etsin
❤❤❤❤ALLAH RAZI OLSUN CANIM SAĞOLASIN
ALLAH RAZI OLSUN CANIMCanım ben de okudum sana yürekten dua ettim. ❤
SAĞOLASIN CANIM OLSUN OKUMUŞ KADAR OLDUN İÇİNDEN DUA ETTİN YA MSJIMI KARŞILIKSIZ BIRAKMADIN SAĞOL İNŞ TÜM UMUTLA BEKLEYEN ARKADAŞLARIM SEVİNİR BEBEK KONUSUNDA HAYIRLARLA İÇİNDE BEN DE İNŞ AMİNHayırlısıyla duaların kabul olsun inşaAllah.
Allah razı olsun canım..
Mazeretliyim maalesef bu durumda okumak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?