- 22 Temmuz 2014
- 30.203
- 26.913
- 798
- Konu Sahibi BanaBirBenLazimKi
-
dualarınız güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim hepinize allah razı olsun rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah.
@aaynaa arkadaşlarınıza ve size rabbim in hazinesi çok geniştir en güzel hediyeleri göndermesi dileğimle canım
BEŞ SENELİK EVLİYİM HAMİLE KALAMADIM ŞUAN 3. KEZ TÜP BEBEK YAPTIRDIM SONUCUMUN BELLİ OLMASINA BİR HAFTA VAR
HAMİLE ARKADAŞLARDAN ALLAH RIZASI İÇİN SONUCUMUN POZİTİF OLMASI İÇİN BİRER AYETEL KÜRSİ İLE HAYIR DUA BEKLİYORUM
RABBİM SAĞLIKLA EVLATLARIMIZA KAVUŞTURSUN
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
ALLAH RAZI OLSUN CANIM SAĞOLASIN İNŞALLAH SANA DA NASİP OLUR HAYIRLARLA GÜLÜM AMİNOkudum bende.Rabbim hepimiz icin en hayirli evlatlar nasip etsin .once benden daha cok bekleyenlere sonra bna versin Allahim.
@evTik @yorgun anneanne @NAVLEE @eilenn @sukruyeomayHannaz @pink_love_lady @Bihter34 @eflalim @AKovser @seyhancvn @ebruli-- ebrulic_9 @-VUSLAT- @cansu_tr @elfce92 pinkneoneffect @YASMINAAA @Bonbon1601 @lale_cik umutluhatun @avucdolusudua @bebegim-gel @Ters Lale @melekbaby @gelecekelbetgelecek @busenebenimsenem @arkadasimes @Eses07 @saydin78 @tubatesbih @damla_22 @esmerm91 @tuuba0607 @FallenAngel @COLIN @Enyalios lacrimosa
arkadaşlar sizler de birer Ayetelkürsi okur musunuz ALLAH RAZI OLSUN ŞİMDİDEN SİZLERE DE AMİN..
ALLAH RAZI OLSUN CANIMokudum allah kabul etsin
ALLAH RAZI OLSUN CANIMOkudum arkadasim Allah kabul etsin niyetlerimizi.
ALLAH RAZI OLSUN ABLAMOkudum Allah kabûl etsin inşallah
Okudum Allah elinizi kucaginizi bos cevirmesin...BEŞ SENELİK EVLİYİM HAMİLE KALAMADIM ŞUAN 3. KEZ TÜP BEBEK YAPTIRDIM SONUCUMUN BELLİ OLMASINA BİR HAFTA VAR
HAMİLE ARKADAŞLARDAN ALLAH RIZASI İÇİN SONUCUMUN POZİTİF OLMASI İÇİN BİRER AYETEL KÜRSİ İLE HAYIR DUA BEKLİYORUM
RABBİM SAĞLIKLA EVLATLARIMIZA KAVUŞTURSUN
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
ALLAH RAZI OLSUN CANIMCanim. Okuyacagim Rabbim hayirlisiyla tez zamnda kalbinw mutlulugu gobusune bebisini versin insallahaaynaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?