- 22 Temmuz 2014
- 30.203
- 26.913
- 798
- Konu Sahibi BanaBirBenLazimKi
-
ALLAH RAZI OLSUN CANIM BENİM HEPİNİZ HAKKINIZI HELAL EDİNHemen okuyorum canım, Rabb'im hayırlısıyla güzel sonuçlar nasib etsin İnşaAllah.
SAĞOLASIN CANIM OLSUN OKUMUŞ KADAR OLDUN İÇİNDEN DUA ETTİN YA MSJIMI KARŞILIKSIZ BIRAKMADIN SAĞOL İNŞ TÜM UMUTLA BEKLEYEN ARKADAŞLARIM SEVİNİR BEBEK KONUSUNDA HAYIRLARLA İÇİNDE BEN DE İNŞ AMİN
Amin, hepimizden canım. Estağfirullah canım, asıl senden Rabb'im razı olsun.ALLAH RAZI OLSUN CANIM BENİM HEPİNİZ HAKKINIZI HELAL EDİN
SAĞOLUN ÇOK BURADAKİ DOSTLARIM ÇOK SEVİNDİRİYORSUNUZ BENİ BİR ETİKETLEMEYE CEVAP BULABİLMEK DUALARDA BULUŞMAK NE GÜZEL
amin hayırlarla inş bizler de sevineceğizCümlemizin duâsı kabul olsun. .
İnşallah rabbim bizlerede hayırlı evlatlar versin. .
Duâlarım hepimize her zaman. .
❤❤❤❤❤❤
amin hayırlarla inş bizler de sevineceğiz
Okudum allah hayırlısını nasip etsinBEŞ SENELİK EVLİYİM HAMİLE KALAMADIM ŞUAN 3. KEZ TÜP BEBEK YAPTIRDIM SONUCUMUN BELLİ OLMASINA BİR HAFTA VAR
HAMİLE ARKADAŞLARDAN ALLAH RIZASI İÇİN SONUCUMUN POZİTİF OLMASI İÇİN BİRER AYETEL KÜRSİ İLE HAYIR DUA BEKLİYORUM
RABBİM SAĞLIKLA EVLATLARIMIZA KAVUŞTURSUN
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
ALLAH RAZI OLSUN CANIMCanim ben mazeretliyim Rabbim hayirlisiyla hamile kalmani nasip eder inşallah
ALLAH RAZI OLSUN CANIM SAĞOLASINOkudum canım Rabbim kabul buyursun.
Ben de bekleyenlerdenim.
İnşallah nasip olur.
Rabbim ol der ve olur. . .
ALLAH RAZI OLSUN CANIMOkudum. Allah hayırlısıyla bir evlat nasip etsin isteyen herkese.
BEŞ SENELİK EVLİYİM HAMİLE KALAMADIM ŞUAN 3. KEZ TÜP BEBEK YAPTIRDIM SONUCUMUN BELLİ OLMASINA BİR HAFTA VAR
HAMİLE ARKADAŞLARDAN ALLAH RIZASI İÇİN SONUCUMUN POZİTİF OLMASI İÇİN BİRER AYETEL KÜRSİ İLE HAYIR DUA BEKLİYORUM
RABBİM SAĞLIKLA EVLATLARIMIZA KAVUŞTURSUN
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?