- 1 Mart 2020
- 352
- 264
- 53
- 33
- Konu Sahibi Eminemalinn
-
Gec dollenme mi olmus? Adetlerin duzenli midir? Ben 35-37 gunde bir adet gordugum icin 2 gebeligim de gec dollenme oldu. 1 hafta geriden basladi. Senin de oyle olabilir. Ayrica cikan degere cok kafan takildiysa daha once test yaptırdığın yerde bir daha kan ver. Oradaki sonuca gore bakalim ne kadar yukselmis. Boyle dusune dusune kendini strese sokma lutfenYok bebek yok daha yeni kese oluşmuş 4 haftalık tedaviyle olduğu için sat a göre 6 ama ultrasona göre 4 haftalık
Gittim bugün verdim ama umudum yok gibi. Geç döllenme çünkü ovitrelleyi adetten 15 gün sonra vurdum o zaman olmuş döllenme hatta gene gebe kalmadım diye bütün evi baştan aşağı temizledim. Hiç durmadım günlerce dinlenmeden işe gittim. Hemşire yok diye o 15 gün iki ya da 3 gün evde kalabildim gerisi hep işteydim ve baktığım hastalarım pozitifti.Gec dollenme mi olmus? Adetlerin duzenli midir? Ben 35-37 gunde bir adet gordugum icin 2 gebeligim de gec dollenme oldu. 1 hafta geriden basladi. Senin de oyle olabilir. Ayrica cikan degere cok kafan takildiysa daha once test yaptırdığın yerde bir daha kan ver. Oradaki sonuca gore bakalim ne kadar yukselmis. Boyle dusune dusune kendini strese sokma lutfen
Oyle dusunme. Eger saglikli bir bebekse sana tutunur zaten. Sonucunu mutlaka paylas. Guzel dusun, iyi olsun. Umarim saglikla kucagina alirsinGittim bugün verdim ama umudum yok gibi. Geç döllenme çünkü ovitrelleyi adetten 15 gün sonra vurdum o zaman olmuş döllenme hatta gene gebe kalmadım diye bütün evi baştan aşağı temizledim. Hiç durmadım günlerce dinlenmeden işe gittim. Hemşire yok diye o 15 gün iki ya da 3 gün evde kalabildim gerisi hep işteydim ve baktığım hastalarım pozitifti.
İnş. Güzel haberlerle dönerimOyle dusunme. Eger saglikli bir bebekse sana tutunur zaten. Sonucunu mutlaka paylas. Guzel dusun, iyi olsun. Umarim saglikla kucagina alirsin
İnş. Allah razı olsunAllah inşallah hayırlısıyla bebeğinizin tutunmasına yardımcı olur. Inşallah herşey gönlünüze göre olur.
Geç döllenmede kaç gün gecikme ile öğrendiniz hamile olduğunuzu ?Gec dollenme mi olmus? Adetlerin duzenli midir? Ben 35-37 gunde bir adet gordugum icin 2 gebeligim de gec dollenme oldu. 1 hafta geriden basladi. Senin de oyle olabilir. Ayrica cikan degere cok kafan takildiysa daha once test yaptırdığın yerde bir daha kan ver. Oradaki sonuca gore bakalim ne kadar yukselmis. Boyle dusune dusune kendini strese sokma lutfen
Aslinda normal adet gunumde ogrenmis oldum. 37. Gunde 63 degerle ogrendim. Diğerini de 40. Gun 300lerde bir degerle ogrendim. Benim adet dongume gore normaldi boyle ogrenmem. Cunku ben genelde 19. Gunden sonra yumurtluyorum.Geç döllenmede kaç gün gecikme ile öğrendiniz hamile olduğunuzu ?
Yani adettiniz en fazla 3-4 gün gecikten sonra mı?Aslinda normal adet gunumde ogrenmis oldum. 37. Gunde 63 degerle ogrendim. Diğerini de 40. Gun 300lerde bir degerle ogrendim. Benim adet dongume gore normaldi boyle ogrenmem. Cunku ben genelde 19. Gunden sonra yumurtluyorum.
Tam yumurtlama gunumu bilmedigim icin gecikip gecikmedigini de bilmiyorum. Belki de tam gununde ogrenmisimdir.Yani adettiniz en fazla 3-4 gün gecikten sonra mı?
Adetim bir gün geçince öğrendim. İlk değerim o zaman 290 dı.Geç döllenmede kaç gün gecikme ile öğrendiniz hamile olduğunuzu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?