Dua istiyorum bebeğim tutunsun diye 😔

Eminemalinn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2020
352
264
53
33
Merhaba kızlar ben 3 seneden sonra mucizevi bir şekilde ovitrelle sonraSı pozitifi gördüm. Beta hcg m 14 ünde 2444 çıktı. Rapor almak için 15 inde sağlık ocağına gittim gebelik kaydımı yaptılar orda sabah kan alındı. Dün sonuç 1716 gelmiş o kadar üzüldüm ki çünkü 14 ünde keseyi Bile gördüm. Çok kötüyüm farklı merkez dediler sebeb ama arada 500 fark var bir gün arayla kan verdim sonucu bekliyorum bana dua eder misiniz? Ya da ne okuyayım tutunsun bebeğim diye annelik sevincim kursağımda kalacak diye korkuyorum karnım ağrıyor uyuyamıyorum stresten...

Oncelikle stresten uzak dur. Hemen olumsuz dusunme. Evet farkli yerlerde yapılan test sonuclari farkli gelebilir. Keseyi de gormussun. Doktor keseyi gorunce ne dedi? Bebek var mi icinde? Kalp atisini duydunuz mu?

Stres yapma korkma lütfen herşeyin başı stres. Senı cok ıyı anlıyorum bende zor hamile kaldım. Dua edıcem sana seni çok iyi anlıyorum. Allahın izniyle bebişin tutunur hic bır sıkıntı olmaz inşallah

Yok bebek yok daha yeni kese oluşmuş 4 haftalık tedaviyle olduğu için sat a göre 6 ama ultrasona göre 4 haftalık
Gec dollenme mi olmus? Adetlerin duzenli midir? Ben 35-37 gunde bir adet gordugum icin 2 gebeligim de gec dollenme oldu. 1 hafta geriden basladi. Senin de oyle olabilir. Ayrica cikan degere cok kafan takildiysa daha once test yaptırdığın yerde bir daha kan ver. Oradaki sonuca gore bakalim ne kadar yukselmis. Boyle dusune dusune kendini strese sokma lutfen

İnş. Dua edin lütfen o kadar kötüyüm ki anneliği hak etmiyorum diye kendime kızıyorum halbuki zor şartlar altında gebe kaldım korona servisinde yoğun bakım hastalarına bakıyordum. İzin bile alamadım şikayet edeceğiz dediler seni. Rapor alana kadar zorluk çıkardılar bana. Rabbim büyük ama bebeğim olsun diye günlerce ağladım.

Gittim bugün verdim ama umudum yok gibi. Geç döllenme çünkü ovitrelleyi adetten 15 gün sonra vurdum o zaman olmuş döllenme hatta gene gebe kalmadım diye bütün evi baştan aşağı temizledim. Hiç durmadım günlerce dinlenmeden işe gittim. Hemşire yok diye o 15 gün iki ya da 3 gün evde kalabildim gerisi hep işteydim ve baktığım hastalarım pozitifti.

Oyle dusunme. Eger saglikli bir bebekse sana tutunur zaten. Sonucunu mutlaka paylas. Guzel dusun, iyi olsun. Umarim saglikla kucagina alirsin

Allah inşallah hayırlısıyla bebeğinizin tutunmasına yardımcı olur. Inşallah herşey gönlünüze göre olur.

Geç döllenmede kaç gün gecikme ile öğrendiniz hamile olduğunuzu ?

Geç döllenmede kaç gün gecikme ile öğrendiniz hamile olduğunuzu ?
Aslinda normal adet gunumde ogrenmis oldum. 37. Gunde 63 degerle ogrendim. Diğerini de 40. Gun 300lerde bir degerle ogrendim. Benim adet dongume gore normaldi boyle ogrenmem. Cunku ben genelde 19. Gunden sonra yumurtluyorum.

Kızlar sonucum çıktı ama artma çok az üç güne göre

Eklentiler

• 80CD6F0E-804C-47CE-A115-1D180ABCBA61.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 359
Aradım konuştum niye bakıyorsun beta ya dedi sağlık ocağının işgüzarlığı o güvenme testlerine. Keseyi gördükten sonra beta baktırma artık 2 hafta sonra bebek görülür ve kalp atışı olursa sıkıntı yok dedi. Boşuna beni dündendir üzdüler. Keseden sonra bakma artık dedi. Sıkıntı olmaz dedi çok şükür bebeğim hala benimle 10 gün bekleyeceğim büyüsün de kalp atışı olsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…