Dua istiyorum bebeğim tutunsun diye 😔

Bir rakam için kendinide bebeğini de üzme canım. Biliyorum korkuyorsun ama üzülmekte bebeğine iyi gelmez. Yüxe rabbim yıllar sonra gülmüş yüzüne vaktiyken vermiş sana bir nasip, sıkıca sarıl ona gerisini bırak rabbime.

Benimde 6 haftalık ama kesem küçük geldi bana diye sebepsizce kafaya taktım ama böyle şeylere hiç gerek yok.

Sen rabbine sığın yeter ona dua et ve İnşallah, bu mucizeyi sana nasip eyleyen rabbim tez zamanda devamını da eyler ve sağlıkla bebeğini kucağını alırsın. Bir hafta sonra güzel haberlerini bekliyorum. Bebişin fotosunu da atarsın umarım görürüz minnağı

Allah razı olsun inş. Nasip bakalım inş. Bebişlerimizi sağ Salim kucağımıza alırız.

Kızlar sonucum çıktı ama artma çok az üç güne göre
Az değil canım takma kafana bende 399 la öğrendim ve değerim üç gün sonra 535 olmuştu dört gün sonra 1946 ve keseyi gördüm sonra 6+1de kalp atışı duyuldu ve ben adetimden on gün sonra öğrendim hamile olduğumu geç döllenme olmustu

İnş. Dediğiniz gibidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…