Erkek İnfertilitesi dua istiyorum dua allah rızası için...

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

esma16

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2011
736
3
118
Bursa
buğün hormon fsh lh testlerini yaptırdık hersy normal sadece fsh 17 cıktı sonuçları gören doktor öyle umutstz konuştuki... sansınız yok gibi tüp bebek olursa olur tese yapılması lazım okadar moralim bozulduki öyle korktumki yaşayacaklarımdan korktum.
mirac kandili yüzü suyu hürmetine ne olur tüm isteyenlere ve bize dua edin. ben umuda sarılmaya calıştıkca umudumu elimden alıyolar.bi ğün olucak dimi hayırlısıyla gelecek dimi inanmak istiyorum.

dualarım seninle. bende 1 aylık evliyi adet olamadım sornum ne bilmiyorum test yaptım gebelikte yok. evlenmeden öncede adet düzensizliği için tedavi gördüm ama sonra devam etti doktora gitme frsatım olmadı. adetim 10 günü geçti. şuan. inş bi sorunum yoktur korkmaya başladım bu hamile olamama korkusundan. pufffff. bidahaki adet gunumu bekleyip öylemi doktora gitmeliyim diye düşünüyorum offf :(:14:

iLAÇ TEDAVİSİYLE FSH ÜZERİNDE İNİŞ ÇIKIŞ SAĞLANABİLİYOR.
TÜP ÖNCESİ Önce bunu araştırmanı öneririm canım.Rabbim bu mübarek kandil günü hürmetine hepimizi ışığa çıkarsın.Rahmetinden esirgemesin İNŞALLAHHHH

buğün hormon fsh lh testlerini yaptırdık hersy normal sadece fsh 17 cıktı sonuçları gören doktor öyle umutstz konuştuki... sansınız yok gibi tüp bebek olursa olur tese yapılması lazım okadar moralim bozulduki öyle korktumki yaşayacaklarımdan korktum.
mirac kandili yüzü suyu hürmetine ne olur tüm isteyenlere ve bize dua edin. ben umuda sarılmaya calıştıkca umudumu elimden alıyolar.bi ğün olucak dimi hayırlısıyla gelecek dimi inanmak istiyorum.

bildiğim kadarıyla fsh değerini düşüren ilaçlar var.. stres yapma sakın ve başka bir doktora da git

inşallah en kısa zamanda Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün...........hepimiz birbirimiz için dua edelim Rabbim inşallah bizi de sevindirir...........Allahtan umut kesilmez.........

dualarım seninle. bende 1 aylık evliyi adet olamadım sornum ne bilmiyorum test yaptım gebelikte yok. evlenmeden öncede adet düzensizliği için tedavi gördüm ama sonra devam etti doktora gitme frsatım olmadı. adetim 10 günü geçti. şuan. inş bi sorunum yoktur korkmaya başladım bu hamile olamama korkusundan. pufffff. bidahaki adet gunumu bekleyip öylemi doktora gitmeliyim diye düşünüyorum offf :(:14:

iHAML ETME doktora git güzelim.Allah korusun kist falan varsa önlemini alırsın.sonraki adetini bekleme lütfen.hem adetini düzene koyman gerek hamilelik için düzenli adet ve yumurtalama gerekli.Rabbim yardımcın olsun.

canım bence kafana takmamaya çalış bu yüzden bile adet göremiyor olabilirsin stres hormonları çok etkiliyor

hayırlı kandiller arkadaşım herşeyin hayırlısını nasip etsin allah ım herkese umudunu sakın kırma moral bozukluğu başta olmaması için neden zaten,arkadaşların yazdığı gibi başka dr git nerde oturuyorsun bilmiyorum ama benim dr avcılar hospitalde ilk gittim ama çok memnunum öncelikle pozitif bi kadın moral veriyor bende bi çok dr gittim 3 yıllık evliyim bir düşük oldu 1,5 sene sonra üzeinden altı ay geçti eski dr kalsa stresten acele etme olur ama kısmet arkadaşım adını duymuş illa git dedi gittim meğersem yumurtam büyüyor ama çatlamıyormuş bi iğne verdi adet sonrası tuttu sanırım hayırlısı bu ay adet olmadım bugünle on gün geçti gerçi kanda hamilelik var ama korkudan hala kendime bile inkar edemiyorum nerdeyse 1 temmuz gidicem kontrole hayırlı haber alırım inşallah amin.bu gece bol bol dua et sende ben herkes için edicem hayırlısıyla tabiki hayırlı evlatlar nasip eylesim allah ım bizlere (unutma pozitif ol:)

Canım benım allah gönlune göre versın inşallah :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: ama sunu unutma ki!!!!!!!oncelıkle allahdan bırsey ısterken hayırlısını ıstemek de fayda vardır......Hayırlısıyla ıstemelisın :34: hem ne olacak canım tup bebek le bıle olsa onemlı degıl :12::12::12: onemlı olan saglıklı,mutlu,huzurlu, imanlı bır evlat olmasııı......:nazar::nazar::nazar::72::72::nazar::nazar:

tatlım benimde aylardır FSH ve LH yüksek çıkıyor.doktorum sen menapoza giriyorsun diyor..ilaç verdi kullandım dahada yükseldi..ilacı kullanana kadar düzenli adet oluyordum ama sağolsun ilaç beni menapoza gerçekten soktu...:(

şimdi ilacı bıraktım bitkisel yollara başvurdum bakalım adetim gelirse 3. günü hormonlarıma baktırcam eğer bir düzelme olmuşsa sanada öneririm..kullanırsın..ama öncelikle çok stres yapma üzülme,çünkü stres yaaptığım ay hormonlarım dahada yükseliyordu..bende aylardır doktor doktor dolaşmaktan yoruldum artık..herbiri daha kötü birşeyler söylüyor..bende bebeğimin olacağına hala inanamıyorum ama umut işte belki diye diye bugünlere geldim..

allah yar ve yardımcın olsun.. kimseye yokluğunu göstermesin. bizim dörduncü tese olacak ve başka umudumuz da yok..

Canım dr.umutlu umutsuz konuşmuş bu gösterge değil ki.Onlar aracı RABBİM ol diyecek olacak inşallah.Sen inancını hiç kaybetme dualarım senin ve senin gibi anne olmak isteyen tüm kardeşlerimle.

allah yar ve yardımcın olsun.. kimseye yokluğunu göstermesin. bizim dörduncü tese olacak ve başka umudumuz da yok..

canım tese dıyorsun.benım bıldıgım tese erkeklere yapılır oyle degılmı?ee o zaman fsh yukseklıgı esınde mı yoksa sende mı.erkektekı fsh yukseklıgımı yoksa kadındakı mı.ben tam olarak anlayamadım.eger erkektekı fsh yukseklıgı ıse tedavısı daha kolay.ıgne tedavısıyle fsh dengelenıyor ve spermler tavan yapıyor.ama kadındakı yukseklık ıse senın fsh cokta yuksek degıl.ondan cok cok yuksek olanlar var.bıraz ılac tedavısıyle duser canım ya.ama tese olayını anlamadım fsh ıle alakası ne?

tüp bebek olursa tese yapılması lazım diye bir satır okudum da ondan öyle yazmıştım. neyse inş size gerekmez...

sevgili emram tese ye karşı ben cok ön yargılıyım.sonrasında erkekte yürüme bozukluğu olduğunu duymuştum.birde yapılan tese sonucunda yumurtalıklar zarar görüp bir daha hiç sperm üretmiyormuş.siz 4 kere olmuşsunuz neler yaşadınız biraz anlatırmısın?

Back
X