Canım hiç moralini bozma bizde 4 aydır uğraşıyoruz regl gecikince doktora gittim yine bir umutla ama maalesef yine yok doktor bana 4 ay çok kısa bir süre dedi o yüzden hemen olur diyenlere hiç aldırış etme yumurtlama gününü takip etsek de bazen olmuyor stres de etkili canını sıkma bende aynı durumdayim inşallah bebeğimizi kucagimiza alacağımız günlerde gelecek
Evet canım herşeyin hayırlısı dualarım seninleCok sagol canim amin insallah o gunleri sabirsizla bekliyorum, evet canim bir sene olmazsa eger konuyu ciddiye aliyorlar.. Herseyin hayirlisi.
Rabbim tez zamanda versin inşallah bebişini canım. bende çok bilmiyorum ama burda görmüştüm soğan kürü yapıyorlar içi temizliyormuş bir bak istersen birde ilişkiye girdikten sonra ayakların havada bi şekilde biraz dur onunda faydasını görenler olmuş. Kafana takmamaya çalış stres çok etkiliyor
Rica ederim canim ne demek bizde yeni basladik ama ilk ay tutmadi malesef benim eşim de çok sabırsız beni çok bunaltiyo bu konuda Allahim bekletmesin kimseyiAmin insallah Tesekkur ederim canim evet yazmayi unutmusum bu ay onuda deniyorum yastikta koymustum iliskiden sonra.. Bir yerde okumustum bende. Ama sogan kurunu duymamistim arastiracagim canim cok tsk ederim..
Allah isteyen herkese nasip etsin ıns.bende korunmayı bıraktıktan tam 1 sene sonra hamile kalmıştım.size tavsiyem rahat olup işi akışına bırakmak.stres her şeyin düşmanı.kafaya takmicaksin hiç birseyi.emin ol ummadığın bi anda hamile oldugunu ogreneceksin.
Hiç kendini kasma canım pkoluyum eşiminde sayısı kalitesi düşük 1,5 yılın sonunda şimdi 6 haftalık hamileyim inşAllah sağlıklı olur benimle kalır bebeğim git doktora hem kendine baktır hemde eşine korkma daralma Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu dualarım hepinizle
Bu arada şunu da belirtmek istiyorum arkadaşlar devlet hastanelerine gitmeyin 1 sene gittim hiç bi sonuç alamadım iyi bi doktor bulun ben buldum çok şükür ikinci ayımda hamile kaldım MaşAllah
canim daha cokkk erken yaaa kendimi yipratmak icin ben 2 sene korundum 7 ayda ancak hamile kalabildim..biraz zmaan gecmesi ve bunu kafandan atman gerek.baska yolu yok.dr lar tedavi uygulamiyo erken oldugu icin.bence gerekte yok bosuna hormon yuklenmeye.beklemek cok zor bi surec ama sabirla biraz daha beklemeni ve baska seylere odaklanmani oneriyorum.
Şu msjı görünce önce sitem ediyorum içim sızlıyor( üç sene geçti 5 senedir birlikteyiz önce kavuşmayı bekledim şimdi anne olabilmeyi bekliyorum ama ne elimden gelen bir şey var Ne oldurabileceğim bir şey ..bu kadar erken bırakma kendini daha çok erken rabbim çok aratmaz inşallah ..Sana önerebileceğim şeyler var ama bende işe yaramadı da sende yarar inşallah .Ovulasyon testi kullanabilirsin gün aşırı ilişkiyi dene test kullanmasan bile vücudunu takip et adetin 11-16 . Günleri arası özellikle akıntın artıkça bilki yumurtlama başlayacak demektir ilk şeffaf yapışkan oluyo bu yumurta oluşuyor demek bir iki gün Sonra kremsi beyaz oluyo Buda yumurtanın çatladığını gösteriyor .özellikte bu sıra boş geçme .hemende ayağa kalma ayaklarınıza kaldır en az yarım saat uzan .Adet düzenin nasıl ? Geçikme yaşıyormusun ?
rica ederim canim simdiden dr a gitme i tavsiye etmem.ben de biproblem varsa diye gittim 2 ay bosuna strese girdim.dr suphelendigi seyleri testten once soyledi o test sonuclari cikana kadr 2 ayim mahvoldu snrada braktim dr.a gtmeyi.yinede sen bilirsin ama.tsk ederim canim icimi rahatlattin
rica ederim canim simdiden dr a gitme i tavsiye etmem.ben de biproblem varsa diye gittim 2 ay bosuna strese girdim.dr suphelendigi seyleri testten once soyledi o test sonuclari cikana kadr 2 ayim mahvoldu snrada braktim dr.a gtmeyi.yinede sen bilirsin ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?