Dua istiyorum kizlar....

Canım öncelikle stresten eşinin ve senin uzak durmanız gerek. Çocuk yapıcam diye stres olmamanız lazım. Sıradan bir birliktelik yaşıyomuş gibi yaklaşım birbirinize. Bir de yumurtlama dönemi filan bazen tutmuyo. Sen adetin bittiği günün ertesinde çalışmalara başla ve gün aşırı birlikte olun. Biz de aynı şeyi yaşadık. İlk denememizde yumurtlama takibine göre yaptık. olmadı ve ben çok üzüldüm etrafta çocuk görmek dahi istemiyordum. Adetim boyunca soğan kabuğu kaynatıp içtim. İkinci denememizde adetim biter bitmez denedik gün aşırı. Şimdi elhamdulillah 5 haftalık hamileyim. Ve bebek yapma düşüncesinden uzak durduk o ay. Normal bi kafayla denedik. Tavsiyem bu stresle birbirinize yaklaşırsanız hormonlar olumsuz etkileniyormuş. İçinizi ferah tutun. Rabbim inşallah hayırlısıyla nasip eder. Hayırlı haberlerini almak ümidiyle. Ha bir de mümkün mertebe eşinle birlikte doğal beslenin. ABur cuburdan uzak durun. Eşin bol bol maydanoz tüketsin. Katkı maddesi olan şeylerden uzak durun. Beslenme de çok etkili ne yazık ki.

Bu arada şunu da belirtmek istiyorum arkadaşlar devlet hastanelerine gitmeyin 1 sene gittim hiç bi sonuç alamadım iyi bi doktor bulun ben buldum çok şükür ikinci ayımda hamile kaldım MaşAllah
Kesinlikle katiliyorum devlet hastanelerinde bu konuya kimse dikkat bile etmiyor!

Abimin esi 2,5 sene devlete gitti geldi kiza progestandan baska ilac vermediler 2,5 yil sonra hamile kaldi ayni sikintidan gorumcem ozele gidip ilk aydan klomenle hamile kaldi... parasi yok diye de degil hani en iyi doktorlar devlette oluyor ya o yuzden gitti devlete cok pisman simdi kaybettigi 2,5 yila... bu tur tedaviler icin ozele gitmek sart

Selamlar Rabbim tez zamanda nasib etsin insallah. Biz 1 yila yakin ugrastik esimde de bende de bazi sorunlar var normal yolla olmaz dediler ancak oldu :) hicbir sey imkansiz degildir. Sevgiler

Gerçekten 12,14,16. Günler yumurtlama günleriniz olduğuna emin misiniz benim de takvimde 16 gösterirdi ama hamile kaldığım ay geç yumurtlamışım adetin 23 ya da 24. Günü falan. Stresten belki de ben de sizin gibi düşünürdüm hep yumurtlama tarihim değişmiş Belki bu yüzden olmuyordur 2 günde bir deneyin bence takvim şansına bırakmayın. Rabbim nasip eder inşallah bu ay

Esin sorun sende diye biliyorsa bence gidin bir kontrole bakalim neden olmuyormus cocuk.
Artik eskisi gibi degil ki şıp diye hamile kalinsin. Yediklerimiz ictiklerimiz belki hava bile etkiliyor hamile kalinmasini.
Bir arkadasim sogan kürü yaparak hamile kaldi bu ay.
Ben de esime keci boynuzu pekmezi yedirmistim kendim de yedim.
Insallah hamile olursun bu ay ama stres rahmin gorevini engelliyormus siz üstünuze duseni yapin gerisini Allaha birakin cok dusunursen engelleyebilirsin

Kesinlikle yumurtlama tarihine takılmasın arkadaşlar. Eskiden annelerimiz nenelerimiz onu mu hesaplıyordu. Eskiyle kıyaslamak ne kadar doğru bilmiyorum ama siz işi şansa bırakmayın. Adetinizin bittiği günün ertesinde başlayın. Bir de hakikaten beslenme şekli ve düzeni çok önemli. Katkı maddeli o kadar çok şey tüketiyoruz ki. Aslında sadece gıda olarak bakmamak lazım. Kullandığımız deterjanda. Giyim tarzımıza varana kadar hepsi bizim vücudumuzu hormonlarımızı etkiliyor. Bebek bu, hassasiyet gerektirir. Belli şeylerden fedakarlık etmek gerektirir. Biz anne ve anne adaylarının çok bilinçli olması gerek. Ne yazık ki dünya çok kötü bir dünya. Ve insan ırkı üZerine oynanan bir sürü oyun var.

Evet canim cok haklissin.. Tesekkur ederim

evet canim haklisin olmazsa eger diger ay oyle denigim .. tsk ederim

Cok tsk ederim canim dikkate alacagim.. Amin Insallah cnm senide tebrik ederim..

hiç canını sıkma ben 2 senedir deniyorum 3 ay önce kimyasal gebelik yaşadım düşükle sonuçlandı inşallah bu ay tuttu. hissediyorum testlerimde silik çizgi çıkıyor ne verirse rabbim verir insallah en kısa zamanda sende hami,le kalırsın burda bütün bebek isteyen arkadaşlarımız hamile kalır dilerim

amin insallah canim.. Umarim hamissindir

Merhaba canim.
Bende 2 yildir deniyorum 3 yillik evliyim. Bir tane kimyasalim var. Esimin sperm hizi dusuk bunu yeni ogrendik. Bende sıkıntı yok. Ama ben yine de bir umut sogan kürü falan yaptım. İşe yaramadi yani yaramadi demem de yanlis aslinda cunku sonrasinda yaptirdigim hormon tahlilleri tertemiz cikti. Yani faydasini gordum ama problem esimde oldugu icin olmadi. Diyeceğim o ki hic canini sıkma. Esinde sıkmasın oturun konusun. Burada bir sürü yaşam var, gerekirse aç oku insanların neler yaşadigini görsün o da rahatlar biraz. Daha 3 ay çok yeni canim sabır hepsi imtihan. Rabbim isteyen herkesin icinde bizimde kucagimizi HAYIRLI evlatlarla doldursun.

Merhaba canım.Rabbim inşallah en kısa zamanda hayırlı bir şekilde nasip eder.Bende 2 yıl korunmanın ardından 3 aydır istiyorum.Ama henüz bende çift çizgiyi göremedimDoktora gittim ama maalesef test fln yapmadılar.Stres yaparsan daha zor olur dedi doktor.Yine ben bu ay dayanamadım ve ovülasyon testi aldım.Denicem bu ay cnm bunuda deneyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…